Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beb, valóban nem távolság Gárdony, ha létrejön a Biznic.. Az sem baj, ha jegeljük a kérdést..
Kedves-tisztelt-drága múlt, jövőbéli, 2 és 3 dimenziós offroados barátaim !
Már úgy hiányzik a motorozás, mint cukrosnak az inzulin ! De ! Ahogy látom, tervek, álmok vannak hegyekben, viszont én még nem látom a fényt az alagútban, max. a mozdony reflektorait..
A hideg önmagában nem akkora dráma, ha van ehhez "alkalmazkodó" terep. Van valakinek "értékelhető" javaslata pálya ügyben, ami mindenkinek optimális, elérhető közelségben van, nem jelenik meg semmiféle fegyveres testület fél óra motorozás után, és a talajt se jégpályásítjuk ki 5 kör után, és technikai tudástól függetlenül is "mindannyian" jól érezhetjük magunkat?! Vagy inkább aza véleményetek, hogy ébredjek fel, és költözzek az USA-ba?! Sanya a 72-ből és a viszerekből a lábadon, arra gondolok, elég régi motoros vagy már... Ötlet?!
Csaó Mindenkinek! Én is lestem a hőmérőt és11-kötül kihoztam a motort ,de+2töl nem ment feljeb most toltam vissza .
jáó
5-6körülbelül
jöjjek most, vagy majd 5-6körül?
, itt is süt a nap, de az édes kevés ha 10cm hó van, és -2
SIKI, itt a gumid gyere hamahama, mert elkapkodják, ennél már csak akkor ócsóbb ha még pízt is adok hozzá egy kis metzeler six days, nagyon komoly
XIXben is süt
Nekem nagyon tetszett. Álltam mellette a Rigával, és arról álmodoztam egyszer nekem is lesz egy ilyen…
Ilyeneket a dzsekicsen filmekben látni!
Zsír lehet attól..
Nagyon szépen süt a nap itt a 4ker-ben, biztató
Üdv Mindenkinek!
Tegnap beszélgettem a szomszédommal, 94-ben vett egy új KX-et (250), kis pöcsös voltam amikor kibontottuk a dobozból. Utána még pár alkalommal láttam a gépet, és valahogy a feledés homályába merült. Kiderült, hogy ez az elvetemült kb 5x használta, és szépen elrakta a pincébe. Azt hittem már régen eladta, de csak két éve adta el, minden az eredeti volt rajta (színte karcmentes), + a gyári kiegészítők amiket a motorhoz adtak. 500e vitték el.
Pont így nézet ki…
Sajnos aludni kell még jó pár napot, mire igazán motoros idő lesz
semmi gond, még alszom rá 1 párat, szerintem diadora lesz belölle, bár még a régi is meg van
Megkérdezhetem mennyiért vesztegették?
A napokban kaptam meg az új árlistát, és elég dúrván megemelték a mitas árát és sajnos nem csak azt
Meló volt
sok hülye volvós ügyfél zaklat- munkafelvevők sorsa
Öreget nem tudtam még elérni
Vettem 2 új mitast c-18 és c-19-et- szimpatikusnak tűnik.
uppsz 30 felett a memória se a régi
Gárdonyba kellene hoznod, ha nincs túl messze. A pontos cím Blackmoto motoros bolt Gárdony, Szabadság u.17.(7-es főút)
Könnyű megtalálni
Nah klassz.. Hogy fog így virágozni az üzlet?! Aszontad, bizományba nálad lehet hagyni sisakot. De hol?
Annyit írtatok tegnap
Mire is kellett választ adnom?
Szia
Nekem akkor sem válaszoltál.. Ez a nagy pörgés a palikkal, teljesen összezavar...