Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsókolom
jahh és Brandon rendszeresen megeszik egy KTM-et, mielött megkérdeznétek TERMÉSZETESEN CSAK FAKTORY-t eszik
Szabad a világ,mindegy hogy hol vagy
" ja ezt a pénzt most adom vissza kb..." igen visszaadtam eddig a felvett zsét kb.de még egyszer ennyi hátra van ....csak ezt kifelejtettem írni..
a sok koszos zsidó uzsorás patkánynak...
te meg kölcsönadsz a haverodnak és már uzsorás is vagy és elvisznek ..ezeket mikor viszik el..?
van benne ötlet,

csak nem ebben az országban kell gondolkozni, ilyen témában mert az itteni vásárlo erő felejtős..
ő Brandon,.
Gyertek
Te csinálod a powerparts kiégészítőket,zoozee a motrikat,én meg a telókat Van benne,hidd el Csak kibaszott jól kell mindíg dógozni
Pfú,a motor bizniszbű időben kiszálltam Már csak sajátok vannak Ammeg kell,lássák,hogy az is van Szar ez mindenhogy.Most fellendítem a telózást felsőfokra, azt mellátjuk mi lesz belőle
átteszük az LM telókat ha ő a szponzor..
imádom a világ legjobb természetű kutyája az eurasier..
januártól csinálhatjuk...
oké csináljunk gyárat.

és mit fogunk gyártani ebben a tetves országban.?

jahh hogy pénzt akarsz nyomtatni.
kurva jó kutyi
én is szegény vagyok jelenleg,

mindegy, majd elmegyünk csikuszhoz karácsonyozni, tele van mint a déli busz, van egy csomo csirkéje mind megesszük..
az már jó....

ne is mond ..motoromat kp.re vettem .ill. mindent eddig..aztán eccer kellett a zsé..mert kellett..és pont akkor irattam le a nevemről pár dolgot mert olyan szelek kezdtek fújni..aztán ktm a csajom nevére ment még majdnem új volt és felvettem rá vissza 1.2 milliót......na azóta ezt a pént kb. most adom vissza..
lényeg amit akarok mondani hogy a havi részlet az induláskor 30510 huf és most ha leosztom a negyedéves korrekciókkal meg svájcifrank meg mindennel..havi 56-és 58 közé esik a részlet..és ez csak a motorom ..lesz vagy 4.5 be mire kifizetem ami már eccer ki volt fizetve..jó szerencsétlen időben vettem fel a hitelt..aznap 138 volt a frank másnap reggel meg 220 szóval cigi..ja és rossz helyen csinálták a hitelt és amikor mutatták a részleteket kiszámolva akkor alacsony járulékkal mutatták meg mikor elfordultam átdobták 300ezerre a járulékukat....úgyhogy folyamatos a cirkusz..de ha csak ez volna le is szarnám de ilyesmi csekkekkel dunát lehetne rekeszteni annyi van belőlük..most nem veszek új motort..
ja és van egy kazal motorom is és nehogy azthidd el lehet adni..abba is a sok lééé
Ott van az Mé iwiwen is fenn van?Hogy a picsbe? Most tanálom őket a gépen
stukker..
ezek valami iwiwes képek.? nade akkor hol van a fux a nyakadbol, meg a stuller a kezedböl.
Nagyon fajjjjjjjjjjjjjjííííííííín
Mondtam má,hogy csináljunk Gyárat Hú,de sok embernek akartam segíteni,nem éltek vele,evvan
most úgy tele lettem hogy üres a zsebem ..nem csak a tankom...rendesen pusztulat és itt a karácsony...egy csomó mindent most kellett kifizetnem és nem vagyok a végén....idei karácsony nem lesz eccerű...vagy pont az lesz...
hihetetlen ...ja és most kezdődött a faszverés is ...