Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fazsa,itt szakadt mint állat délután,vagy fél órát
Íjjúúúújj,nem tenném oda a peckem Milyen lelépő az bammeg,4 méter magas?Erősebb rugó még mindíg nincs szabad.
hat azt mondják ez lesz az évezred leghidegebb tele
nálunk meg ma tavaszi idő volt..12-15 fok
hulljon mar hóóó
dejólenne nekem is egy yilen szöges szett de sajna nicsn másik elsőgumim hátsóból meg csak 18asok és kopottak
itt ne essen mert csupa sár minden...mi lesz ha elolvad a maradék hó is?
csúszott bizony,meg azt hittem hogy én marha profi vagyok
de nem sírtam
megint szakad a ho, ejj dejot fogok holnap menni...
pozitiv.

és hogy sikerűlt össze hozni, csuszott a ho..,?
az eleje felűt, ha leugrok vele egy lelépőn, és a csavarok rendezik is belűl a sárvédőt, azért raktam rá azt a régi crf sárvédőt, meg a régi idomokat mindenhova.
én sisak nélkül semilyen motorra nem ülök
persze,nem vagyok hülye,csak úgy nem ülök motorra kesztyű,buksi,térdvédő,minden volt protektoringem van csak,de jól jött az is most
sebaj,ennyi izgalom kell
igen azt a rést szoktam behuzni power tape-el, mostantol nincs ilyen probléma .
remélem azért volt rajtad sisak meg valami védő cumo..
nekem csavar fogta sose hagytam el de nagy hézag votl a 2műanyag között és ott ment bele kosz rendesen
össze popszegecseltem a kis légszűrő ablakot a hátso oldallal, meguntam hogy folyton két gyorskötöző meg power tape-ni kell. most igy egyszerű és többet nem hagyom el.
Látom teló végig dógozik Nem üt be?
idompatkolás...
ááá,Őt nem hozom ki ilyenkor
egy őskövület KTM-mel
de még mindig jobban mentem mint a gazdája na jó,vagy 60 kilóval könnyebb is vagyok
az a motor amúgy is többet fekszik mint megy,el van átkozva...ökörködni vette a srác,vannak lovai amiket én orvoslok és szoktunk motorozni néha
a légszűrőfedélnél mik azok a csavarok vagy szögek vagy micsodák?
de mivel estél el,? csak nem a Hajabujával.?
dede,kék-zöld vagyok máris és fáj a lábam,kezem,popóm,mindenem
most néztem hogy a rezo-kartervédőmet kicsit össze karmolászta a medve.. és megint széttört egy hátso telo védő műanyagom,, egy télen elfogy vagy 3-4..
még jo hogy van itthon.
ejj de jo volt az a MEGASŰN gurulás,

már sötét volt mire haza értem kimotoroztam egy tank benyát, körbe megkerűltem VP-et bementem Marko Istihez is megmutatni az új megasűn elejét csunyán jo lett ez a nagyszőges elöl

annyira űber fasza giga jo az egyenesfutása ebben a nagy mély hoban nincs ám össze vissza csuszka, ugy megy mintha zsinoron huznák...

dejo kis délután volt.
csokolom, remélem nem ütőtted meg magad.?