az eleje felűt, ha leugrok vele egy lelépőn, és a csavarok rendezik is belűl a sárvédőt, azért raktam rá azt a régi crf sárvédőt, meg a régi idomokat mindenhova.
én sisak nélkül semilyen motorra nem ülök
persze,nem vagyok hülye,csak úgy nem ülök motorra kesztyű,buksi,térdvédő,minden volt protektoringem van csak,de jól jött az is most
sebaj,ennyi izgalom kell
össze popszegecseltem a kis légszűrő ablakot a hátso oldallal, meguntam hogy folyton két gyorskötöző meg power tape-ni kell. most igy egyszerű és többet nem hagyom el.
ááá,Őt nem hozom ki ilyenkor
egy őskövület KTM-mel
de még mindig jobban mentem mint a gazdája na jó,vagy 60 kilóval könnyebb is vagyok
az a motor amúgy is többet fekszik mint megy,el van átkozva...ökörködni vette a srác,vannak lovai amiket én orvoslok és szoktunk motorozni néha
most néztem hogy a rezo-kartervédőmet kicsit össze karmolászta a medve.. és megint széttört egy hátso telo védő műanyagom,, egy télen elfogy vagy 3-4..
még jo hogy van itthon.
már sötét volt mire haza értem kimotoroztam egy tank benyát, körbe megkerűltem VP-et bementem Marko Istihez is megmutatni az új megasűn elejét csunyán jo lett ez a nagyszőges elöl
annyira űber fasza giga jo az egyenesfutása ebben a nagy mély hoban nincs ám össze vissza csuszka, ugy megy mintha zsinoron huznák...
nálunk meg ma tavaszi idő volt..12-15 fok
hulljon mar hóóó
de nem sírtam
és hogy sikerűlt össze hozni, csuszott a ho..,?
persze,nem vagyok hülye,csak úgy nem ülök motorra
sebaj,ennyi izgalom kell
egy őskövület KTM-mel
de még mindig jobban mentem mint a gazdája
az a motor amúgy is többet fekszik mint megy,el van átkozva...ökörködni vette a srác,vannak lovai amiket én orvoslok
még jo hogy van itthon.
már sötét volt mire haza értem kimotoroztam egy tank benyát, körbe megkerűltem VP-et bementem Marko Istihez is megmutatni az új megasűn elejét csunyán jo lett ez a nagyszőges elöl
annyira űber fasza giga jo az egyenesfutása ebben a nagy mély hoban nincs ám össze vissza csuszka, ugy megy mintha zsinoron huznák...
dejo kis délután volt.