Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát köszönöm is a lehetőséget nagyon fazsa a gép tetszik bár ezt már a múltkori próba alatt megállípítottam majd legközelebbi alkalomkor mész enyémmel vagy amivel épp jövök
mivan itt?!
ja, és még annyi hogy tőlem azt írsz vissza, válaszolsz amit csak akarsz, nem olvasom már el, ugyhogy ne fogd vissza magad, mutasd meg a többieknek, milyen fasza gyerek vagy...

A többiknek, szép napot, jó időt a motorozáshoz!
Szia. hát nem sokminden melo hegyek még mindig sajna nem nyertem a lotton pedig rajta vagyok Meg nem nősűltem Zozika jokat viccelődik Voltunk Pápán zozival kb 2 hete de mivel hétköznap és délelőtt ezért nem is probálkoztunk mert gondoltuk melozol.De csak mentünk jöttünk.Van ott 1 faszi aki nagyon szép tűzhelyeket árul aztán vettem tőle 1 faszát!Veled?Elég ritkán vagy te is a forumon
Csika fiam, ülj le, te nagyon hülye vagy..

"vegyen újat"....látpm, egyszerű az agyad, mint egy vasgolyó..Jó, majd veszek újat, jó?

"seggnyaló" ?....haát ezt kurvára le tudod vágni, hiszen annyira ismersz....

"barmokat toborozzak magam köré"?...megint egy szösszenet egz hülyegyerektől....
A barom az max te vagy..öcsi, nem én teszek fel az adatlapomra RENDŐR RUHÁS fényképet, meg hogy hogy nyomom a fekvőt egy ujjal.. ...most akkor kezdjek én is el felrakni fényképeket arról, amikor az idegenlégióban nyomkodtatták velem a fekvőtámaszokat vagy afrikában hogyan rohangáltunk a niggerek között vagy Szarajevóban hogy tipegtünk át az aknamezőkön?Szánalmas vagy apám..

Mindegy, én befejeztem veled..apám azt mondta hogy ha leállsz egy hülyével vitatkozni, tényleg te is az vagy, hát ehhez tartom magam.

maradj csak meg a kis pajtásaiddal, szédítsd őket, biztosan nagy ember maradsz a szemükben...ha nem, csiálj meg nekik egy két telót vagy mutogasd a régi képeidet...

Na szevasz.
Na elmentem sarazni...

Hát akkor a Vicky-t "kénytelen" leszek elvenni én...

tibi megnősült nemrég volt a lagzi ..jó volt ..berúgtunk mint az állat....

szia vicky! veled mizu ?
Neked is!
Szia Tibi! Mizújs van Veled? Olyan régen hallottam már felőled.
kiscsuka nem azért írtam ....félre ne értsd....inkább örüljél mert az útszéli cigányoknak nem adom oda a motoromat..csak akiről sejtem , hogy tud is vele menni meg fasza gyerek...de azoknak úgy adom oda , hogy nem kell cserébe semmi...meg neked is tapasztalat szerintem egy ilyen motorral terepen félórát baszkodni mert ott ismered ki jobban nem itt a fórumon a véleményekből amiket többségében olyanok írnak akikne a báttyja látta egy külföldi műholdas tévécsatornán hogy milyen az 525 exc...de menni nem mentek vele...
ezt a hiányt pótltam neked ...

a gasgasotok meg nagyon patentul működik és messziről látszik , hogy jó paripa az...még menni se kell vele..ügyesen felmegy mindenhol , sőt a mély homokban még előnyös is ...de kell hozzá a pilóta is és az is ügyes volt megállapítottuk sokat látott barátaimmal..

csak irígy
Reggelt mindenkibe!

Látom megint mindenki harapja a semmit!
szewaasztok..morgen...
Szasz Húzok is kifele,csinálok pár szőlő karót
Télleg,Tsókolom
Szia Viki Hello mindenkibe
atis38 igen én már csak tudom.Én motoroztam azokkal az évjáratu hondákkal sőt elég sok havernak is volt akik hozzáteszem szintén versenyszerűen nyomták és érdekes hogy mind szarozta!Arra hogy miért szerelték esetleg másba arra a GD megirta a választ ha szerelték.Ird le légyszi pontosan mibe szerelték még azokat a telokat. A CSIKA pedig ezeket szereli ugyhogy talán ő sem beszél hülyeséget nade mind1 is!Rakjatok azt a motorba
zoozee bocs h nem adtam oda eszembe se jutott, nem szoktam kölcsön adogatni a motromat de következő alkalommal biztos mész vele!
Jó reggelt,mindenkibe
Ügyesen bácsika
Andriska!Gusztustalan?Meg majdnem lehülyéztem?Ha le akarok hülyézni valakit lehülyézek,sőt a hülyeségeket,főleg az erőltetetteket meg ki is fogom röhögni. Sok itt az OKOS,a JÓ AKARÓ meg főleg!
Nagyon sok embernek segítettem itt(nem csak ebben a topikban)régen ,csak úgy,azok mára szinte "ellenségek" lettek,pedig simúltak mint a cica.Most másfelé nyalnak Ennyit a szemétkedésről.Így már csak röhögök,mert aki jót akar, az nem firkál itt semmit hanem felkeres egy szerelőt,vagy megveszi az újat,de nem kérkedik a szarjával.
A telókról meg annyit,napi szinten van szinte minden típusból nálam,így szerintem elég jól áttudom tekinteni,mi a jó,mi a szar.
Arról meg ne TE döntsél már ki írkáljon ide!Még jó,hogy nem követeled ki azt ,amit olvasni akarsz.Keress magadnak erre vevő megfelelő társaságot.Sokan nem merik leírni,vagy nem akarják a véleményüket egyesekről,de személyes találkozásokkor elmondják azt.
Bemutatkoztál milyen seggnyaló gyerek vagy,Én meg azért vagyok HÜLYE mert kiröhöglek a hülyeségeitekért Nevetséges vagy .Csinálj magadnak egy topikot,és toborozd magad köré a barmokat.
Ha észrevetted volna,soha nem nyaliztam senkinek,sőt,hogy megnyugtassalak ,nem is fogok.HA valaki normális azzal elbohóckodok,akikkel meg találkoztam, azokkal valamennyire ismerjük egymást,akik meg útálnak,az vagy írigységből van,ami lehet szakmai és anyagi is.Azok meg nagy ívben bevehetik,ha be akarsz állni a sorba,akkor íratkozz fel,mert sokan vannak
szép, jó vasárnap délelőttöt kívánok mindenkinek!