Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen komolyan gondolod a fejlesztést, hogy több millát befektetnél?
VAlamit csak kitanánák,olyan nincs,hogy nem
vagy ott van a tűtymörgös felvezető kör, na azon is fel tudod magad baszni rendesen...
Na és?
Ha rajt előtt 30 másodperccel kapod meg a sisakod,az is felbasz,ne aggódjá ,de nyerő akció vót valaha
kérdeznék valamit és nem köszönném meg a választ
De itt több milliós cuccokról van szó .
engem mivel idegelnél fel? hozzám vágnál két milliot.? simán nem jönnék zavarba..
próbálkoztam pár dologgal enerigia ital semmire nemjó egyetlen hátráya hogy nincs előnye, meg rajt előtt halgattam valami rock metál üvöltést de az sesegített ami még egész jó ha verseny előtti percekben elmentme motorzni egyet na az egészjól feldobott
Péz nem számít,a technika fejlesztése most a lényeg
nem hasonlitasz rá... ezt tanusithatom, csak mikor te nem tudod a te neveddel szokott randalirozni...de psztzzt ez titkos...
Szerintem ezt házilag sajnos nem igazán lehet megcsinálni normálisan. Láttam már élőben ilyen rétegnövesztési technikát, de ahhoz spéci felszerelés is kell.
Felidegellek én, 2 másodperc alatt Ez amúgy bevált technika
énis üvöltöztrem sokszor nagyon jó! sokszor attól spanolódtma föl mert nálam valami furcsajelenség szokott bekövetkezni mikor rajthoz állok elálmosodok mindig ásítoztam rajt előtt és ha sikerült magamat felidegesíteni akkor tudtam jólmeni sajnos illetve nem sajnos de én nagyon nyugott vagyok é nagyon keveset idegeskedek de ha nagyritkán sikerl esetleg pont motorozás előtt vagy közben az nagyon jó szokott lenni
mi van jánosunkkal ?
Erzbergben volt hogy az egyik feljáró tetején a nézők minden motorosnak odalégkürtöztek aki feljött...egyikük fogta magát és visszadudált...ott is volt röhögés rendesen
Barack Jót csinált,asszonypajti.
csika ezek barackok a húson vagy összevágtad a cipődet ?
Nem tudom már melyik versenyen voltunk,bambultuk a motorosokat,egyszer csak a nagy berregés között halljuk hogy valaki üvöltözik. Azt hittük valami baj van,de csak a Tichy nem tudott elmenni valaki mellett.Duda nem volt neki,és az egész mezőnyt túlharsogva üvöltözött! szétröhögtük magunkat rajta! Bömbült mint a dinnyeárusok!
én vagyok ,bár nem tudtam hogy hasonlítok csikára
Legalább nekem nem kell vele kinlódnom
Eszek vazze,azt menek ki
csokolom csikáné, biztos hogy magácska az , vagy az ura felvette a ruháját..?
Van benne valami igazság,amit mondol!