Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elöbb szedtem ki a seggemböl egy döglött kullancsot...hogy baszná meg.

pedig engem nem szoktak szeretni.

ráadásul vasárnap mindketten első defektet kaptunk a wellnes völgyben, egyértelmüen valami szeges dolog, tegnap végig jártuk de nem találtuk meg a holmit..
hát ekkora
csokolom, mekkora egy mélytorkod van...
van baja most a srácnak a helikopter vitte el a balesetröl,

mütögették sok csavarral összerakták, eltört a combcsontja, meg egyébb aproságok, a motorban ketté tört a teleszkop, a saab-ban lett 1 milkás kár...

nem irigylem szegényt érte..
hol van lo reggelire.?
lo reggelt
szijja drága
Tsókolom
Jó estét Még sosem
na akkor használd ki
Jó estét!
Csika volt EC-n?
kösy még 3hét pihi
örülök rád fér
dolgozol már ? vagy még itthon vagy ?
igen minden ok
szia Zsu
de ennyi ideig ? hát ako már jól kiáztál
minden rendben ?
szasz
Hali,azok az elvetemültek mink voltunk!
z!
Ti tudtok intézni kárfelvételt motorra? Ócsaiakkal konkrétan tele a faszom, csütörtökön lesz 3 hete hogy elküldtem nekik a papírokat és azóta basznak bármit is reagálni, cserébe még a telefont se veszik fel (illetve csak az illetékes nem, mert mást el tudtam érni, de hiába üzentem vele)...
Szasz szomszéd
Adok ventillátort Minek az, ott a szél se nem fúj?Nem elég ha lihegtek a hűtőre hajolva?
Zoli!létezik,hogy már valamelyik szlovák KTm kereskedő eladott volna a 300exc ből a 2012-esből? a tegnapi vezetőnk említette,hogy 2 srác is már olyannal szaladgál itthon...de kintről vették
csak kérdezem! mert ő is már venné és akkor eladná a 250esét
ohh 1,1 az barátinak hangzik
a srác akkor nem sokat élvezett belőle,max a hátrányát...gondolom ilyenkor elég zűrős a dolgot rendezni,ha a motoron ugye nincs biztosítás