pedig benne vagyok Zoli bá! és szeretem! de azért dobálni nem fogom a motort ilyen sziklásban,még elég nekem a patak,ott is figyelnem kell,mert semmilyen védelem nincs a motoron... majd szétnézek már miből tudnék varázsolni rá egy kartervédőt... de künnyű anyagom biztos nincs,max kazánlemez
megszerkesztek már egy videót a mostani hajtásról...volt benne egy frankó kis "vízesés" előre beijjesztettek tőle,aztán meg gyerekjáték volt... na hamarosan movie
merthogy az összes használt csizmát "alig használtként " hirdetik, és mind tudjuk a terepmotorok se voltak soha terepen használva, a kökemény krosszokal meg csak turázni jártak.
fogalmam sincs.. ha a tiédben is pwk 51-es van akkor kompatibilis.
pl. a ktm sx, exc 250-300, gasgas ec 250, -300- ezekben ugyan az a keihin pwk 36-os karbi van csak más fuvokázással, meg az ujabbakban már benne van plusszban az elektromos gyorsito bizbasz..
szerintem az árátol függ!egy ec 300 nem romlik el gyakran
mérlegelni kell hogy melyik a jobb állapotu és most nem a műanyagokra gondolok mert az 20000 ft.
Hali nekem is volt kb 4évig ey 300asom mostanában szoktam menni 250 es el, mind2 jó de nekem a 300as jobban tetszett ennek ellenére a 250 es is bejön mindent meglehet csinálni 250el is ugyanúgy mint a 300al de azzal könnyebb ja és jó tartós gépek
És véleményed szerint melyik a jobb a 2ő közül?:) Ezelött am 250 4T krosszmotorom volt! Pl ha lenne egyárba egy 2006os EC 300 kicsit külsőleg csúnya de motorikusan full jó és egy 2005ös kivül belül jó melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Nekem mind a ketto volt illetve van,a 300-asmegvolt kb 5 evig,most ec 250-em vanlassan 1 eve.A ketto kozt a kulombseg a 300-as linearis,nyomatekos a 250 hirtelenebb kisse idegbeteg es farasztobb!
megszerkesztek már egy videót a mostani hajtásról...volt benne egy frankó kis "vízesés" előre beijjesztettek tőle,aztán meg gyerekjáték volt... na hamarosan movie