biztos...de nem tudom mi az ügymenet...sőt nem tudom mi kell a magyar biztosítónak....de gondolom egy hivatalos az árajánlat elég
utánnakérdezzek esetleg ?
te meg annak hogy mi kell a biztosítónak...
Köszi! Jól néz ki, de még nem hajtottad rá a tárcsára? Ahogy látom jó vastag. Ma vagy 2 órám ráment míg próbáltam egyengetni, most már elfogadható, ennek a betétnek már úgy is vége van, de kuka lesz belőle és vehetek megint első tárcsát
Ezek az úszós csodák nem lehet jobbak ilyen tárcsaütögetés szempontjából? Annak lehet némi oldalirányú játéka a "szegecselés" miatt. Egyébként valószínű én is faragni fogok valamit, mert drága lesz már nagyon az az első fék...
Levesszük a féket,betesszük az éket Na ,mentünk pár órát endúrócsiba,nem nekem való ez Csak a tenyerem fáj,fogni nem bírtam amúgy nulla az egész,csak kéne egy kemény markos tenyér
Extrém endúróban az első féktárcsát mivel véditek?
3mm-től vastagabb,erősebb tárcsa nincs?
Hétvégén megint béna voltam, rá akartam forgatni egy magasabb sziklára, de nem emeltem elég fentre az elejét és odavertem ismét az első tárcsát , sajna ez a műanyag szar nem védte meg, egyengethettem, hogy haza tudjak jönni. Persze nem lett profi a fával, kővel elkövetett egyengetés, így most megint nincs első fékem
A verzió.) Ha olyan elemet látsz, aki le akarja lőni az állatot, gázt húzol és átmész az emberkén, ha kiugrik eléd az állat, akkor meg féket húzol jó nagyot
B verzió.) Amerre vadászni akarnak jó sokat kell motorozni jó nagy gázzal, akkor egy idő után elszoknak az állatok onnan a vadászok szerint, (de ez az én tapasztalatom szerint nem igaz.)
hondához azthittem van alkatrész ...de nem eccerűbb csak talán a husqvarnánál...
utánnakérdezzek esetleg ?
te meg annak hogy mi kell a biztosítónak...
de amúgy a többi fasza..
Ezek az úszós csodák nem lehet jobbak ilyen tárcsaütögetés szempontjából? Annak lehet némi oldalirányú játéka a "szegecselés" miatt. Egyébként valószínű én is faragni fogok valamit, mert drága lesz már nagyon az az első fék...
3mm-től vastagabb,erősebb tárcsa nincs?
Hétvégén megint béna voltam, rá akartam forgatni egy magasabb sziklára, de nem emeltem elég fentre az elejét és odavertem ismét az első tárcsát
Sajnálom, de a rohadék hogy tudott rád ugrani azt nem értem.
B verzió.) Amerre vadászni akarnak jó sokat kell motorozni jó nagy gázzal, akkor egy idő után elszoknak az állatok onnan a vadászok szerint, (de ez az én tapasztalatom szerint nem igaz.)
lehet összevágok sthillel pár magaslest,, szeretetbűűű...
csak mert környezetvédő, és állatvédő vagyok, igy védem az állatokat a golyotol.