Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszem én is,csak jóval drágább az adapter
Na, ez az,túl kemény a kezem,ez sem jó.A terep?Kemény mint a beton,szarrá repedezett föld,köves,kevés vajpuhával fűszerezve
gas gas hoz vettem még anno
mert módos vagy ..

hondához azthittem van alkatrész ...de nem eccerűbb csak talán a husqvarnánál...
énis vettem úszóágyas brakinget
Most úgy néz ki, kiküszöböltük a gyenge láncszemet a rendszerből...de ha mégse sikerül zöldágra vergődni velük, akkor jelentkezem majd
létezhet
biztos...de nem tudom mi az ügymenet...sőt nem tudom mi kell a magyar biztosítónak....de gondolom egy hivatalos az árajánlat elég
utánnakérdezzek esetleg ?
te meg annak hogy mi kell a biztosítónak...
szewa ..én tudom ..múltkor ideírtad...lassan viszont el kell vágni a nagy keresztbefát is a tetejébe mert azalatt kutyaszar bújkálni....

de amúgy a többi fasza..
Köszi! Jól néz ki, de még nem hajtottad rá a tárcsára? Ahogy látom jó vastag. Ma vagy 2 órám ráment míg próbáltam egyengetni, most már elfogadható, ennek a betétnek már úgy is vége van, de kuka lesz belőle és vehetek megint első tárcsát
Ezek az úszós csodák nem lehet jobbak ilyen tárcsaütögetés szempontjából? Annak lehet némi oldalirányú játéka a "szegecselés" miatt. Egyébként valószínű én is faragni fogok valamit, mert drága lesz már nagyon az az első fék...
Szokni kell Mester! Elszoktál már tőle a sok olajos telóra van ráállva a tenyered. Milyen volt a terep?
Levesszük a féket,betesszük az éket Na ,mentünk pár órát endúrócsiba,nem nekem való ez Csak a tenyerem fáj,fogni nem bírtam amúgy nulla az egész,csak kéne egy kemény markos tenyér
Extrém endúróban az első féktárcsát mivel véditek?
3mm-től vastagabb,erősebb tárcsa nincs?
Hétvégén megint béna voltam, rá akartam forgatni egy magasabb sziklára, de nem emeltem elég fentre az elejét és odavertem ismét az első tárcsát , sajna ez a műanyag szar nem védte meg, egyengethettem, hogy haza tudjak jönni. Persze nem lett profi a fával, kővel elkövetett egyengetés, így most megint nincs első fékem
Túléled? Védőoltásod van? Ellenőrzés?
Sajnálom, de a rohadék hogy tudott rád ugrani azt nem értem.
A verzió.) Ha olyan elemet látsz, aki le akarja lőni az állatot, gázt húzol és átmész az emberkén, ha kiugrik eléd az állat, akkor meg féket húzol jó nagyot
B verzió.) Amerre vadászni akarnak jó sokat kell motorozni jó nagy gázzal, akkor egy idő után elszoknak az állatok onnan a vadászok szerint, (de ez az én tapasztalatom szerint nem igaz.)
Szebb reggelt!
de most komolyan, hogy lehet megvédeni az állatokat gázal meg fékkel?
én ezeket hogy gáz meg fék nem ismerem...
vagy nem itt olvastam?
múltkor írtál ide valamit hogy mire való a gáz meg hogy mire nem a fék...asszem
nálunk nem bántják a motorosokat a vadászok
a multkor is kaptam ott egy első defektet ..

lehet összevágok sthillel pár magaslest,, szeretetbűűű...

csak mert környezetvédő, és állatvédő vagyok, igy védem az állatokat a golyotol.
jo lesz..
valaki nagyon szeret Benneteket,motorosokat