Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja...ráadásul arrafelé a csajok se rosszak (volt onnan bnő)...
Kis Pető megmutatná,hogy kell oda az oldaláról felugrani,megcsavarva.Szemből sosem fog sikerülni,esetleg,ha megfogják az elejét Az a kőfal a baj,az nem baba
Rettentően sajnálom,hogy nem lakunk közelebb egymáshoz
Sziasztok!
GD-nek egy kis dokumentáció, ez az első akadály a fellépős katlanba(a tetején lévő hézagon kéne tovahaladni)
Tapasztaltaktól kéne egy kis help, infó a polcra.
Az ilyen durva, talajtól kb 2m és 90 fokos fellépőkre mi az elmélet?
Ugyan az mint mondjuk az 1m-esre? Ott nincs a motor eleje sokáig függőbe kényszerítve, azért az könnyebb szerintem...
Lendület muszáj, de nem mehetek neki gyorsan, ha az elejét sikerül ráemelnem, amikor nekicsapja a farát és megy fel, attól parázok hanyatt esek, mert nem tudok eléggé ráfeküdni az elejére, a kisebbeknél átbillen az eleje a hátsó fék/súlypont hatásra, de itt rá lehet annyira hasalni a vasra hogy ne ess hanyatt mielőtt még felér a hátulja, vagy mi a titka? Helyből tuti nem megy fel, főleg hogy nagyon csúszik az a szar kő, amiből az oldala van. Csak elmélet marad, ez az amit egyedül sosem fogok kipróbálni, mert nekem ez még a meghalsz vagy meghalsz kategória
Előre is köszi az infót!
az , jó , én hulla vagyok festés van nálunk mi , festünk
igen igen
akkor ki pihented magad
is is megnéztük rab szigetet.
Isten éltessen bálint!

Aki meg nem tud motorozni ne üljön motorra! Rem élem hamar ren dbe jönnek a sebek!
az jó , honnan ? nyaralás volt ?
szia még ithon tegnap értünk haza
mizu drága , még itthon , vagy már 1000-el munka ?
minden rendben ?
drágaságom ! boldog szülinapot kívánok , de nem ilyet amit olvastam , neked aztán ma ki jutott
szegénykém , különben mi is így jártunk a garázs lejáróból nekünk kellett leszedni , mert felakadt a kocsi az utcáról , mert magasabb volt
szegééény
nem baj,nem lehet minden nap rossz,egyszer lesz jó napod is
lo estét ronis
Hát ez nem jó ajándék az élettől...
Remélem megoldódik, s úgy hogy nem neked kell melózni vele.
Külső belső motor mosás ingyen
Csórikám jó bírta a hideg vizet mondjuk a motorért én is bementem volna
Lehet darabokra szedni a vasat és kiszárítani
Sziasztok! az a kérdésem, hogy van itt valakinek vagy volt 06 EC-450-e? érdekelne a megbizhtó-e meg ilyenek a szokásos mert már halottam a 300 2T-menyire jó meg ilyenek de a 450 meg a boncteremnél is fikáza az egyik tulaj! elektronika meg csapágyak nem nagyon jó! ez igaz? elöre is köszi a választ!
Na,ne bassameg
Nálunk is ugyanígy volt!Leaszfaltozták faszán az utcát csak nem lehetett leállni kocsival olyan meredek lett a kocsibeálló hogy leért az autó alja.Azt kisebb veszekedés meg hivatalba járkálás után megcsinálták a kocsibeállónkat teljes hosszába leaszfaltozták meg megemelték a keritéskaput.Ha nem járunk utána hagyták volna a faszba
és akkor még nem emlitem a nyitott szenyvizcsatorna fedeleket amik vagy 3m mély ha egy cserek bele esik sose jön ki...
robogó veszélyes jármű