Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, ő egy igazi szerelőőőőőő....
ha nem bontottam meg a blokkot te nemzetközi idiota, akkor hogy a faszba raktam bele az új dugot meg a hajtokart, új power szelep csapágyakat stb?

SZERINTED BAZDMEG ÉN VAGYOK A HERRY POTTER VAGY MI A LOFASZ, ?

TE ÖCSÉM NAGYON HÜLYE VAGY, IGEN KOMOLY SZAKMAI MULTAL!
Ronis! Van 2 liter alig használt étolajam, most sült benne a rántott husi, jó lesz az a váltódba, odaadom ócccsóért....
Szebb estét!
Ejnye, ne veszekedjetek!
Egy kezdő motoros kíváncsiskodó kérdése: A dugó kopást azt nem mérni szokták a szoknya aljánál? (Nem hallottam még, hogy szemmel megállapítható.) Kíváncsian várom a fotókat, majd írd le mit kell nézni, hátha tanulok valami okosat. Szerintem Ronis nem kamuzik, viszont mivel Atis szerelő, nem mondhat hülyeségeket. Van némi ellentmondás, esetleg lehet, hogy a wössner cuccok másként kopnak?
A kuplung kopás, váltó meg a fék olaj színe nem mond ellent Ronis állításának. Nem tudom milyen olaj volt a váltóba, de amit én használok repsol 10W30, azt gyorsan megfeketíti a kuplungom.
hát ha vitának lehet nevezni azt hogy egy HÜLYÉNEK kell bizonygatni a 3 hetes dugorol hogy ebben nincs 20 ezer km-er....

már maga ez a netes vádaskodás is undorito és én személy szerint hányok tőle,!
nem,csak nem is bontottad meg a blokkot
ja,még valamit,terepes007,engem ne fenyeges mert nem mész vele semmire!nekem olyan szakmai multam van amilyen neked sose lessz!én csak simán el vehetem a hitelességét egy állitásnak és ezt megannyi szakértő előzetes vizsgálatok alapján csak alátámasztani tudják!
figyelj , csak kérdezem te okos ? !

te ezt komolyan gondolod hogy vissza öntöttem a régi válto olajat a motoromba?

téged kűlönben látott már orvos, mert valami komoly baj van a fejedben, az elöbbi kis irományodban még szét flekszeltem a kuplung kosarat, mostmár mégsem?

figyelj te tuliskolázott idiota barom szerelőnek nevezett okostojás,csak gratulálni tudok neked hogy 10 ezer km-ert mentél el egy 300 verseny enduro dugojával és még igy is jobban néz ki mint az én 3 hete cserélt azota kb 10-szer motorozott dugom!
szerinted nekem 44 évesen ez a plussz hobbim hogy azt mondanám embereknek hogy most cseréltem dugot, hajtokart , minden loszart és közben mégsem?

ezzel vajon mi a célom? ha nem cseréltem volna akkor megmondanám hogy esedékes a csere adott alkatrészekre, azt annyi, ezt a plussz költséget senki nem fizeti meg nekem, se többért se kevesebbért nem tudom a motort eladni de az hogy te meg elkezdesz itt 20 ezer km ezni egy 3 hetes dugattyut, meg hogy viszza öntöttem a régi olajat a váltoba mert biztos nem volt 1400-ft-om 1 liter elf válto olajra amit használok, és ilyen szar ocsmány dumával pocskondiázol egy netes forumon keresztűl erre azt tudom neked mondani HOGY MENJÉL TE A JO BŰDÖS PICSÁBA LEHETŐLEG MOSTANÁBAN !
TEREPES,én is azt hittem hogy jót ajánlok a gorénak,de ez egy szar
és ha kell hivatalos szekértői véleményezést kérak.....megtehetem,2 márkaképviseletnek vagyok a hivatalos szerelője,hidd el jobban értek ehez mind te fogsz valaha,aminek alig folyik a váltó olaja az nem 3 hete szerelt motor,hogy a zőbbire ne térjek ki most,egyébként se fogok neked magyarázkodni....semmi értelme nem lenne
DE HA GONDOLOD AKKOR GYELE ÉS NÉZD MEG SZEMÉLYESEN,ez csak egy rozsdás ocska vas amibe még fék folyadék se volt cserélve pedig ezt még útcaiaknál is minimum evente kell!erről ennyit
szivesen várok mindenkit akit érdekel hogy igazán milyen állapotban van a gép!
Úgy érzem komoly vita alakulóban
atis 38!én ismerem jól ronist jó barátom és én mindenkinek kívánom,hogy olyan motort vegyen mint amit eladót a te főnöködnek!nem olyan csávó aki flexelget kuplungkosarat meg egyebek az ő gépei mindig egybe vannak!ja és valójában 3 hetes a blokja de ha valakinek ilyen éles szerelő szeme van mint neked aki 20000kmt nek nézte szerintem hagy fel a szereléssel mert rossz híred fog menni hamarosan!
nos,holnap teszek fel képeket,én tiz ezret mentem a dugoval amit le is fotozok,hasonlisd őssze,érdemes!a vátó oilt is lefotoztam olyan hogy alig folyik de olyan fekete hogy ilyet még 2t-ben nem is láttam az eddigi 18 éves pályafutásom alatt,továbbá,ha valaki szethuz egy motort az a minimum hogy nem ugyan azt az olajat teszi vissza,a fékfolyadék hasonló szinű,ha akarod még részletezem,a kupung kosár egyenes ugyan de legalább 1-1,5 mm a hézag de ez érthető,nem is ezzel van a gond!a hajtóklart még nem ellenőriztem!de megteszem,ugyanis amit állitasz az nem felel mewg a valóságnak,ilyen leélt motort rég szereltem!HOLNAP MIND EZT FOTOKKEL IGAZOLOM
SAJNÁLOM DE EZ VAN
LEHET HOGY CSERÉLTÉL AKÁRMIT IS DE AZ NEM MOSTANÁBA VOLT!
atis!

a dugattyu most lett kicserélve kb 3 hete gyürüstöl, csapszegestül, tügörgő, új hajtokar minden wössner!
csak kérdezem, szerinted én ezeket csak kitaláltam és az ujjambol szoptam ki ?

melött hűlyeségeket és valotlan baromságokat állitasz , mert szerinted egy három hetes dugattyu-ban 20 ezer km-er van?
aztán meséld már el hogy ezt hogy találtad ki, mert számomra elég érdekes sztori..
fél baráti köröm itt volt mikor cseréltem a dugot, eleve alapbol gyürüt önmagában SOHA NEM cserélünk mert egy összeesett kopott dugattyura ha rárakod az új gyürüt a kalimpálo mozgása miatt semmi perc alatt elkoptatja!

a B-s dugattyu szettet-hajtokart himbafelujito készletet Dénes Árpi barátom hozta pinkmotors-tol, ő préselte centirozta a főtengelyt is át, ha nem hiszed hivd fel pinket és kérdezd meg elég ritka modell ahoz hogy egy évben 1-2 darabnál többet eladnának, nyugodtan hivatkozz az Árpira, bár már az is gáz hogy az új dugoban ami szerinted is 6.-ban egykerékre basszta a motort mostanra százmillio km-er lett !

ezt a kuplung kosár zörög mert kifekszelted....részt nem értem , soha nem kellett hozzá nyulni se flekszel, se reszelővel ,ami csinálva lett rajta az az hogy a szegecsek le lettek furva és a gumi rezgés csillapitok átforditva, mert pinkesek nem tudtak azonnal adni ujat , átforditva viszont még elmegy nagyobb zörgés nélkül vagy fél évet, de ezt el is mondtam a multkor is hogy azt cserélni kell majd!

örűlök neki hogy te IGAZI szerelőnek tartod magadat, aki egy három hetes dugattyut amivel motorztam kb 10-szer , 20 ezer km-esnek néz , mindenesetre az alaptalan interneten keresztüli vádaskodásaidtol rendesen ki vagyok bukva, ha valami problémátok van akkor hivjatok fel a telefonom immár 10 éve ugyan az!

amugymeg oda adtam a főnöködnek a régi előzö dugattyut az új dobozába rakva , meg a hajtokart is csapostul, te tuliskolázott, szerinted mialofaszal raktam össze kalapáltam egyet itthon?!
fűnyírás mára ennyi.....megfőőőő a kis agyam kint
Látom szerváltál dokumentáló eszközt
Nagyon újnak néznek ki ezek a telók, főleg szervíz után
Jó reggelt!
kiválo
Szopunk,szopunk
ahoy
Jó reggelt szomszéd
morgen
Oh-oh
holn ap dokumentálok mindent és fotokkal is alátámasztom! igazán sajnálom hogy ezt kellett írnom,de ez van,aki nem hiszi az jöjjőn és lássa a saját szemével!persze csak hétvégéig mert addigra itt lesznek az új cuccok és őssze is szerelem szombat reggelre!4
na szeva mindenki!Ronis ma 60% ban szétszereltem a 300-ast!

meglepődtem!kb 20000 km-ota nem volt cserélve dugattyu.....gyürű igen....mielőtt bármit reagálsz mutathatok 10000-nél cserélt dúgot.....fele annyi kopással....mellesleg a Kálmál jó barátom és egyben jelenleg a FŐNŐKŐM....én biztam benned....
kár volt....leégettem saját magam...a kuplung kosár zörög mert kifekszelted....de ez lenne a kissebb baj!
holnap ha nem végzek tul későn meloban széthuzom a blokkot---
ugyanis én igazi szerelő vagyok!majd dobok ide fel fotokat!
egyetlen dolog ami ténleg új az eddig látottak alapján a GYŰRŰK!