Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

43 évesen már megtettem , hidd el!tőbb motoron motoroztam mind ahányat ismersz!hidd el!teszteltem elég hosszú ideig!
amug reggel feldobom a képeket!döntsétek ek ti okostolyások az alapján hogy igaz vagy nem amit le is írtam!
most megyek aludni mert nekem holnap hosszú napom lessz,egyrészt a munkám miatt másrészt motort kell faragnom a 300-asból!jó éjt nektek!
atis én sajnálom hogy ilyen emberek szerelnek mint te ennyivel én lezártam,de ahogy látom még van elöted egy 30 -40 év remélem addig megtanulod megkülönböztetni a jót meg a szart
MAjd,ha egyszercsak Kész az új műhely,oda veszek olajégetőt,3 kiló,nem is sok.Addig oda adogatom,szemetet nem gyűjtünk,de sose fogy el
Terepeském,te nem, is tudnál!
hát szar vagy.kétség kivül,és nagyon bunkó is mert belepofázol abba amihez semmi kőződ!
Hát b+ örökké csak a fasz kell nekik jájjj milesz már itt világháborúúú?
Komolyan, miért nem azzal fűtesz télen? Ingyen tüzelő!
Ha az előzményre kattintasz akkor észre veszed,hogy Ronistól illetve Pottertől kértem egy hűtőt
hát én ilyen szakmai szintre sose szeretnék kerülni mint te mert akkor szégyelném magam nagyon hogy egy ostoba szar vagyok!
Ideje,már,me mindíg csak csajoztok
csak célózgattál!
de azért te még évekig kéne tanulj hogy az én szakmai szintemre kerülj....ez azért megnyugtató!
Én hozzád nem szóltam!
Km után szeditek szét a versenymotrit? VAn aki 2 hónap van aki 5 év alatt tud gajra ütni egy motort.
atis atis te nagy egy elmebajos gányoló mester lehec de hogy droid vagy az biztos. még szerencse hogy itt a kőrnyéken nincsenek ilyen atis féle szakértői cáfolói márkaszervizes mekmesterek.
te meg ne konmtrázgass őcsicske!
Már tegeződnek...
majd hnap érkezik a felmentősereg
lehet hogy a múlt századba cserélted ezeket a cuccokat
ja a csapágyakrol ne is beszéljünk te idiota fasz
Adok ingyé használt telóolajakat,van még 40 liter a többit elhordták a márkakereskedések
Kérlek varázsolj nekem este egy exc hűtőt a motoromba!
És jobb oldalira gondoltam igaz ezt tudod
ezt nem kéne
én nem küldtelek a picsába,de megtehetem ha szeretnéd!
amugy én is megyek szerintem elég jol egy ilyen szeron lehet hogy legalább úgy mind te is,és tényleg én 10000-nél cserélek dugot aminek általában a kopás mistt kb 0,6 a gyürü nyitása amikor eldobom,ezen a dugon a gyűrű tőkéletes de a dugó szoknyája le van kerekedve de rendesen
az enyém 10000 útán se ilyen
kicsit meglepő-----nem-de?

Te vagy Potter?