amug reggel feldobom a képeket!döntsétek ek ti okostolyások az alapján hogy igaz vagy nem amit le is írtam!
most megyek aludni mert nekem holnap hosszú napom lessz,egyrészt a munkám miatt másrészt motort kell faragnom a 300-asból!jó éjt nektek!
atis én sajnálom hogy ilyen emberek szerelnek mint te ennyivel én lezártam,de ahogy látom még van elöted egy 30 -40 év remélem addig megtanulod megkülönböztetni a jót meg a szart
atis atis te nagy egy elmebajos gányoló mester lehec de hogy droid vagy az biztos. még szerencse hogy itt a kőrnyéken nincsenek ilyen atis féle szakértői cáfolói márkaszervizes mekmesterek.
ezt nem kéne
én nem küldtelek a picsába,de megtehetem ha szeretnéd!
amugy én is megyek szerintem elég jol egy ilyen szeron lehet hogy legalább úgy mind te is,és tényleg én 10000-nél cserélek dugot aminek általában a kopás mistt kb 0,6 a gyürü nyitása amikor eldobom,ezen a dugon a gyűrű tőkéletes de a dugó szoknyája le van kerekedve de rendesen
az enyém 10000 útán se ilyen
kicsit meglepő-----nem-de?
most megyek aludni mert nekem holnap hosszú napom lessz,egyrészt a munkám miatt másrészt motort kell faragnom a 300-asból!jó éjt nektek!
És jobb oldalira gondoltam igaz ezt tudod
én nem küldtelek a picsába,de megtehetem ha szeretnéd!
amugy én is megyek szerintem elég jol egy ilyen szeron lehet hogy legalább úgy mind te is,és tényleg én 10000-nél cserélek dugot aminek általában a kopás mistt kb 0,6 a gyürü nyitása amikor eldobom,ezen a dugon a gyűrű tőkéletes de a dugó szoknyája le van kerekedve de rendesen
az enyém 10000 útán se ilyen
kicsit meglepő-----nem-de?
Te vagy Potter?