Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időjárás változáskor úgy mozgok,mint egy reumás 75 éves vénember!
Kicsit eljárt fölöttünk az idő! Már nem gyógyulnak olyan gyorsan a sérülések mint 10-15 éve!
és annak a lábamnak semibaja nem lett amelyik a kormány és az ülés között van
nekemse olyana bokám meg a kezem mint volt de motorozni tudok vele aza lényeg
igazából az összes emberi ízület olyan, hogy ha egyszer sérül akkor már sose lesz 100 as.

nekem mikor volt a baleset nem a kulcscsontomon meg a combcsonton kívül semmi nem sérült "komolyabban" másnap mégis beszartam mikor meg akartam mozdulni, és azóta is szar mindenem
ebbe nincs semmi ujdonság,

egy bizonyos kor felett már mindenki csak térdgépben tud endurozni, ez egy ilyen szakma...
Nekem mikor kifordult a bal térdem,azt mondta az ismerős főorvos asszony,hogy jobban jártam volna ha eltörik. Megnyúltak benne a bowdenek,azóta sem jó.Motorozni is csak térdgéppel tudok!
A térd amúgy is kurva kényes alkatrész
bazzeg,semmi alkatrész nincs ebayen
szeva.

lovak számomra is meglepően jol türték a motor hangot,
motor vásárlásban konkrét elképzelés vagy EXC 300 ,vagy EC 300, nekem tök mindegy milyen szinű márka, talán inkább kicsit a GG merthogy jobb árban lehet venni a tulárazott narancshoz képest, minőségre viszont nincs különbség.
igen gyarapszik az éremállomány
nekem még mindig fáj a térdem,aszondták fél év mire helyrejön ha helyrejön egyáltalán
Dokumentálást kérünk!
További jó munkát nektek, én megyek kihasználom, hogy szabin vagyok, tegnap leltem egy jó kis katlant, ahol olyan fellépők vannak, hogy csak felhajigálni tudtam eddig a motort, úgyhogy kihívás megvan, megyek leküzdeni
Szép napot!
Gratulálok, ügyes srác!
Ez a birkóversenyen szerzett érem?
Szewa!
Na a CRF-el gyúrtál most hétvégén is alkarra?
Nem biztos hogy az annyival jobb...nekem a mai napig is fáj néha a térdem, pedig "csak" kificamodott
Jobbulást neki!
Hogy muzsikál a TM? Kint milyenek a versenyek MO-hoz képest, van valami változás?
Jobbulást neki!
Jóreggelt
Üdv Bálint!Na elkellt a GasGas?Azért nem cigánykodtak belőle sokat?
Kafa lehetett ez a lovas-motoros nap!
Lovak hogy tűrték a motorokat?
Motor vásárlásban mi újság? Egyébként mik az igényid azon felül, hogy forever 300 2T?
(Ár, évjárat, stb.?)
Zoozee nem tuda ajánlani valami jó EXC-t? Vagy inkább GG-t vennél?
Jó napot!
mint nekem...
jobbulást kivánok neki...
Fater jol van csak a bal terde gazos de nem tort