idezet:
Nem számit merre vet az élet
Hogy mivel keresed kenyered
Hogy mennyi a vagyonod
Az számit hogy ki vagy legbelül....
és mennyire becsületes vagy!
szerintem sem a pénz sem a rengeteg ismerös nem változtatja meg a véleményem,ha valaki azt mondja őszintén hogy nem igazán tudja milyen a belseje mert mondjuk csak a télen szervizelte,ezt mind becsületesen akkor az ember nem számit semmi jóra,de ha azt mondja hogy 3 hete mindent kicserélt lásd:olaj,power csapágyak,dugattyú...én becsületes embernek tartom magam,mindenkinek segítek ha tudok ezért probáltam meg egy jó motort ajánlani a főnőkőmnek,úgy is én szervizelem pont mind a busájat és az RSV 4-ÉT,nem munkát kerestem magamnak.....
én ajánlottam a motort a főnőkőmnek,és most égek miatta!én is azért ajánlottam mert tudom hogy nem sporol rajta
de
szerintem nem lettek az általad rendelt cuccok beépitve a motorba,nézd meg a képeket,magukért beszélnek
sajnos te is ellentmondasz saját magadnak,pont mind ronis,először azt monta hogy ATUENA A DUGO ÉS A HAJTOKAR IS,AZTÁN MEG HOGY WÖSNER!sajnálom de szánalmassá vált ez az egész!
minden haverja ide irkál 24 órája,olyanok akik soha egy sort se írtak a forumon!szánalmas!
ja és mellesleg én külföldön élek jelenleg,ezért nem hivtam telefonon,nem akartam órákat beszélni vagy vitázni!
Nem védek senkit, de nem te vetted a motort, akkor ne te reklamálj, meg gusztustalan az hogy fórumra kirakod, és nem személyesen intézed, ha problémám van akkor telefonon vagy személyesen intézem és nem ilyen módom. Mégegyszer nem védem a tagot, ez a saját véleményem erről a közzétett dologról!( De az új alkatrészek számláját be tudom bármikor kérni a beszálitómtól, és mindennap nem rendelnek 300-as hajtókart,és dugót) , Minden a használattól függ, 2 nap alatt ki lehet nyirni egy motort, de az alkatrészeket tuti hogy 3-4 hete cserélte az ember.Ettől fügetlenül ismerem az eladóját , soha sem spórolt a cuccokal, ezt garantálom. Üdv mindenkinek.
üdv,sajnos ha 2 honapig marad rajta a teflon a dugon....akkor megint csak igazem van....ezen a dugon kb 10% se látszik a teflon
holnap lefotozom a 10000 km-t futott dugatyumat és hasonlitsd őssze te is a kopásokat,mellesleg én kb 4 havonta cserélem a váltó olajat mindkét gas-gas-ba(ec200,ec250 most,de 5 évig volt meg a 300 as)de mindig folyekony és nem nyulos!ez jelent valamit!másrészt,kuplungot csak elinduláshoz használok és soha se mezett ki úgy a mágneses leeresztő csavar mind a gomba!ez is jelenthet valamit!bocs,de ne akard védeni a semmit!
mentek erzbergelni?