születésnapi ajándékként ma egész nap veszekedéssel telt, csinálják az utcánkat, aszfaltozzák, és most jutottak a szegélyel a kapuig namost 15 centivel feljebb van az utca szintje mint a kocsi bejáro,holott eddig 15-el lejjebb volt, nagy esőkor az összes viz be fog folyni az utcárol az udvarba...
erre mondom a cég kisfőnökének hogy ez kurvára nem lesz igy jo, erre mit mond , emeljük meg az egész udvarunkat meg a kocsi bejárot ha nem tetszik ,
na ott kezdtem el vele csunyán orditozni, holnap műszaki ellenőri vizsgálat lesz mert még vagy a fél utca fog uszni esőkor, szoval van balhé..
ráadásul ideges voltam emiatt a szar miatt siettem haza robogoval ráfékeztem elsővel kicsit murvás volt az ut olyat estem ötvennél poloban, rövid gatyában mint barom,,, könyökömröl, vállamrol, oldalamrol,térdemröl ,ujjam bütykeiröl lejött a klazur rendesen...
ok,tegnap mentem vele es menet kozben jelentkezett a zorges a motorbol,olyan hang mindha valami nincs meghuzve es el akarna szabadulni.....nekem mind 1 hogy van vagy nincs alapjarat mert nem szoktam acsorogni vele viszont egy kezdonek kell....egyebkent megy mind allat m6-ban is feltettem kerekre
azert kerdeztem hogy mit csinaltal rajta hogy ne keljen az egesz motort szetszerelnem,igy csak atellenorzom es jo kell legyen.. kosz az infot
wössner hajtokar-dugo szett- power szelep csapágyak -fötengely csapágyak elötte 4 honappal lettek cserélve, új a vizpumpa szimering-főtengely szimeringek, Himba felujito tűgörgös csapágy szett, kivéve a picit és annak a csapját ami a telo végén van mert azt nem rakják bele a szettbe valamiért.
ami minimálisan zöröghet az a kuplungban a rezgés csillapito gumik, mert azok csak át lettek forditva, ha behuzod a kuplungot elhalgat, amugy nem feltünő a hangja.
nekem alapjárat egy 2t verseny enduron soha nem volt, és ezután sem lesz, szándékosan nem állitgatom mert tempos motorozásnál többet árt mint használ, plusz ha elfeksziik a motor igy azonnal leáll..
ha valakinek kell alapjárat álitsa be nem nagy dolog.
születésnapi ajándékként ma egész nap veszekedéssel telt, csinálják az utcánkat, aszfaltozzák, és most jutottak a szegélyel a kapuig namost 15 centivel feljebb van az utca szintje mint a kocsi bejáro,holott eddig 15-el lejjebb volt, nagy esőkor az összes viz be fog folyni az utcárol az udvarba...
erre mondom a cég kisfőnökének hogy ez kurvára nem lesz igy jo, erre mit mond , emeljük meg az egész udvarunkat meg a kocsi bejárot ha nem tetszik ,
na ott kezdtem el vele csunyán orditozni, holnap műszaki ellenőri vizsgálat lesz mert még vagy a fél utca fog uszni esőkor, szoval van balhé..
ráadásul ideges voltam emiatt a szar miatt siettem haza robogoval ráfékeztem elsővel kicsit murvás volt az ut olyat estem ötvennél poloban, rövid gatyában mint barom,,, könyökömröl, vállamrol, oldalamrol,térdemröl ,ujjam bütykeiröl lejött a klazur rendesen...