Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj köszönöm szépen mindenkinek...

születésnapi ajándékként ma egész nap veszekedéssel telt, csinálják az utcánkat, aszfaltozzák, és most jutottak a szegélyel a kapuig namost 15 centivel feljebb van az utca szintje mint a kocsi bejáro,holott eddig 15-el lejjebb volt, nagy esőkor az összes viz be fog folyni az utcárol az udvarba...

erre mondom a cég kisfőnökének hogy ez kurvára nem lesz igy jo, erre mit mond , emeljük meg az egész udvarunkat meg a kocsi bejárot ha nem tetszik ,
na ott kezdtem el vele csunyán orditozni, holnap műszaki ellenőri vizsgálat lesz mert még vagy a fél utca fog uszni esőkor, szoval van balhé..

ráadásul ideges voltam emiatt a szar miatt siettem haza robogoval ráfékeztem elsővel kicsit murvás volt az ut olyat estem ötvennél poloban, rövid gatyában mint barom,,, könyökömröl, vállamrol, oldalamrol,térdemröl ,ujjam bütykeiröl lejött a klazur rendesen...
Bálintom,Életem!Nagyon nagyon boldogságos szülinapot!
Boldog Szulinapot Ronis!
Boldogot neki!
Na akkor Ronisnak egy nagy HAPPY!
Szülinapi ajándékom ez a GG (sajna csak kép)
Kívánom, hogy mielőbb legyen az életben is egy!
Jó napot!
Ronisnak ma van a szülinapja Isten éltesse!
lo napot
ok,tegnap mentem vele es menet kozben jelentkezett a zorges a motorbol,olyan hang mindha valami nincs meghuzve es el akarna szabadulni.....nekem mind 1 hogy van vagy nincs alapjarat mert nem szoktam acsorogni vele viszont egy kezdonek kell....egyebkent megy mind allat m6-ban is feltettem kerekre
azert kerdeztem hogy mit csinaltal rajta hogy ne keljen az egesz motort szetszerelnem,igy csak atellenorzom es jo kell legyen.. kosz az infot
Az ules kikepzeset nezd, ne a kobcentit!
esetleg még a kartervédő zöröghet a vázhoz, ez előfordul elég gyakran ...
wössner hajtokar-dugo szett- power szelep csapágyak -fötengely csapágyak elötte 4 honappal lettek cserélve, új a vizpumpa szimering-főtengely szimeringek, Himba felujito tűgörgös csapágy szett, kivéve a picit és annak a csapját ami a telo végén van mert azt nem rakják bele a szettbe valamiért.
ami minimálisan zöröghet az a kuplungban a rezgés csillapito gumik, mert azok csak át lettek forditva, ha behuzod a kuplungot elhalgat, amugy nem feltünő a hangja.

nekem alapjárat egy 2t verseny enduron soha nem volt, és ezután sem lesz, szándékosan nem állitgatom mert tempos motorozásnál többet árt mint használ, plusz ha elfeksziik a motor igy azonnal leáll..
ha valakinek kell alapjárat álitsa be nem nagy dolog.
Jó reggelt
szewa Ronis
pontosan mit cseréltél,javítottál a volt motorodon?
szörnyü hangja van és alapjárat sincs!
Van egy Gas Gas 50-es rezóm. Nem érdekel valakit? Kitűnő állapotú!
Most értem haza,sajnos elfogyott! Legközelebb rakok el neked!
Én nem úgy vettem észre
De talán könnyebb eladni is ha kell
Mármint a narancsot
nem csereberélünk?naaa,csak egy szeletkét
Én! Bár pizzát eszek éppen,azon is van!
főztem kukoricát,ki kér?
az biztos
én ott már a fél doboz fájdalom csillapítóval kezdem a napot