Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vészes, inkább az ujjaimba érzem hogy nem tudok vele rendesen szorítani, crosspályán voltam gas gas al honda még nincs kész de nem volt valami élvezetes ezt a motort nem oda találták ki a futóműve alkalmatlan rá de elmentem 1 lightosat endurozni ott érezte igazán jól magát majd holnap is megyek csak endurozni van feladat bőven csináltunk egy páylát és egyelőre senki nem tudta teljesíteni majd remélem valakinél lesz kamera és akkor doobk mad fel képeket
Alkarod hogy van? Lett izomláz?
Motor milyen lett?
Mi újság van motor vásár ügyében?
Az úttal mi lett, megcsinálták végül a bejárókat?
Nem tetszett a WR? Következő van tervben?
Jó estét! Volt motorozás?
Kicsit megviselt protektorom, nem bírta a kiképzést
Muszáj volt újra szegecselni, ezek a hülyék olyan anyagból csinálták a szegecseket, ami elrozsdásodik...
Na,én is eladtam a motort ,remélem nem köpködnek körbe Haver vette meg
Én nemsokára indulok motorozni lassan 4hónap kihagyás után húdejólesz
eltűnök 3 napra Balcsira ti meg ölitek egymást..széép
amugymeg Jo reggelt mindenkinek..
te nevezel engem hazugnak TE OSTOBA szarkeverő világ legnagyobb szerelője , hiszem amiota ide betetted a lábad mást se tudsz csak kevered a szart, te aki képes szemre,meg fülre megállapitani egy 3-4 hete betett új wössner dugattyu szettröl és hajtokarrol hogy abban 20 ezer km-er van és meg sem lett bontva a blokk.?

te ididota fogyatékos istenbarma, utoljára szolok hozzád és segitek neked mert látom hogy annyira hülye vagy hogy ilyet még a föld nem hordott a hátán, te szemre motort szerelő tajgetosz pozitiv!

fogod kinyitod a www.pinkmotors.hu veblapját , ott rákattintassz a wössner alkatrész katalogusra és letöltöd egy kattintással, de segitek neked mert lehet ez már meghaladja a szuper szerelő képességeidet.

GASGAS EC 300 03-09-ig

ALAP MÉRET : 71,93 std. jelölése 8077 DA.

első TULMÉRET : 71,94 +0,01 jelölése 8077 DB.

második tulméret: 71,95 +0,02 jelölése 8077 DC.
és igy tovább a többit nem sorolom fel.

Namost mivel ebbe a motorba most egy első tulméret került aminek a jelőlése DB. és rajt van a dugo tetején a MÉRETTEL EGYÜTT, szépen takarodjál kifele a kis világ legnagyobb szerelője tudásoddal és egy Mikrométerrel megméred a dugattyut, garantálom neked hogy a 4 hete újonnan berakott, és kb 10 motorozás alatt igy hogy még félig rajta van a teflon bevonat is 1 századot sem esett össze, vagy kopott a méretéböl!

REMÉLEM TUDOD HOL KELL MEGMÉRNI, ha esetleg nem megy a dolog menj el a legközelebbi maros-esztergályos szakemberhez esetleg olyanhoz aki már látott dugattyut és akinek biztos hogy van mikroja kérd meg szépen hogy mérje meg neked!

Utána fogj egy indikátor orát szereld össze furat szerelékkel adott méretre told bele a tökéletes állapotu nicasilos hengerbe és mérj rá, és azonnal rá fogsz jönni, hogy JÉ ez a dugo tényleg új, ÉS EZ IGY TÖKÉLETES MÉRETILEG AHOGY VAN!

És ezek után hogy rájöttél mekkora egy idiota alaptalanul vádaskodo BAROM VAGY szépen takarodjál el a jo büdös picsába TE PARASZT és lehetőleg ha egy mod van rá ne nevezz alaptalanul embereket a szemre felvértezett hatalmas szerelői tapasztalatoddal hazugnak!

ha esetleg igényed van szakmai ,mérési tanácsokra, tanuljál, sosem KÉSŐ te nagy szerelő!
Szép reggelt
Jóóó reggelt!
te csak egy hazug ember vagy,tudom ezt nehéz beismerni!szánalmas vagy!
szia runnermax! csináltad anno a 200 exc-met! ismerősömnek volna egy rm 250, nincs neki szikra, meg tudnád nézni valmikor? mert akkor elvinnénk!
Én már nem koptatom a pofámat, látod nem tudja megkülönböztetni a wössnert a wesrah-tól, és a wössner dugót az athenától( athena- wössner ugyanaz!) Már nem adnak ki athenát wössnerként,de aki nem tudja ,hát azt sajnálom. Figyu csak a vesrah hajtókar helyett hogy tudott belerepülni a wössner hajtókar szétszedés nélkül?
te fogyatékos idiota, mit kéne látnom ezeken a képeken?

hogy az olaj ilyen lett kb 10 aktiv motorozás alatt hát ebben számomra semmi rendkivűli nincs, talán azért mert használva volt és motorozom vele,... a dugon még rajta van a teflon bevonat ami kb 1-1,5 honap alatt nyom nélkül eltünik rola, a teteje nem kokszos , a motor full, erős a nicasil tőkéletes a henger falon, jahh hogy én sokat megyek enyi idő alatt és kokszos lessz a power szelep fedél alatt , BAZDMEG TE IGEN BAROM 1 HÉT ALATT ILYEN LESZ TE TULISKOLÁZOTT, ugyanis NINCS BENNE SEMMI SZIMERING HA NEM TUDNÁD ...szerelők legnagyobbika!
egyszer mosd ki alaposan és pár heti aktiv motorozás után nézz rá, ugyan igy fog kinézni, és esetleg megtanulhatnád kezelni a lyuk mikrot hogy rámérj hengerre, ha tudod egyáltalán mi az ..!

igen valoban nem cseréltem le a fék olajat eladás elött , uristen mindjárt leugrok a hidrol akkora bünt követtem el....

a kuplungkosár hol van megflekszelve te nagyon hülye mutass már rá arra a részre, he?

soha nem mondtam olyat hogy athena dugo lenne benne a GASGAS-t kovácsolt Wössner-el szerelik, és most is az lett bele rakva, a hajtokar pedig gyárilag VESRAH , most pedig wössner lett bele rakva..

részemröl lezártam a veled valo vitát, TE EGY FOGYATÉKOS VAGY aki nagyon hires és nagy tudásu szerelőnek hiszi magát ,hozzád képest senki nem tud lofaszt se , ez a hir járja rolad a régi városodban is, eljátszhatod a főnöködnek hogy most TE a nagy szerelő aztán feltaláltad a spanyol viaszt, leszarom, de az hogy engem rágalmazol ilyen szar dumával attol hányok, TE gyökér !

szerintem rendeltes a főnököddel egy ÚJ hengert, új dugoval , uj kuplung kosarat, mert ez mind egy szar ami benne van te szerinted, hozzád képest 100 motorosbol 99 ledobná az olajat és használná az ujj dugos motort és örülne hogy jo vásárt csinált,

neked van baj a fejedben az biztos, ha tudom hogy egy ilyen ocska szarkeverővel hoz össze az élet , soha nem adom oda a motort a főnöködnek!

és az előzményekbe meg olvasgass vissza hogy pont TE kezdtél engem meg másokat is minősithetetlen stilusban rágalmazni meg lebunkozni, te ocska szarkeverő !
ennél jobban töltsem ki az adatlapomat haloka
engem a feketegyöngy hozott bocsika
köszönöm tudunk beszélni , msn
Skacok, Taddy gyerekről tud valaki valami aktuális infót?
A honlapja nem friss, régen mindig volt hír, mikor merre, most semmi.
Most láttam a nevét Erzberg Rocket Ride kvalifikációs listáján DNS-el...
Indult 5x re is? Tavalyi 4 évben ő nyerte zsinórban a Hare Srcamblet. De itt a lista a többiekről is
2010 Taddy Blazusiak (POL, KTM)
2009 Taddy Blazusiak (POL, KTM)
2008 Taddy Blazusiak (POL, KTM)
2007 Taddy Blazusiak (POL, KTM)
2006 David Knight (UK, KTM)
2005 David Knight (UK, KTM)
2004 Chris Pfeiffer (GER, Gas Gas)
2003 Cyril Despres (AND, KTM)
2002 Cyril Despres (AND, KTM)
2001 Juha Salminen (FIN, KTM)
2000 Chris Pfeiffer (GER, Gas Gas)
1999 Stefano Passeri (ITA, KTM)
1998 Giovanni Sala (ITA, KTM)
1997 Chris Pfeiffer (GER, Gas Gas)
1996 Chris Pfeiffer (GER, Gas Gas)
1995 Alfie Cox (RSA, KTM)
Jó estét!
Erzbergből hír:
473 indulóból Ossi Reisinger nyerte a Rocket Ride-ot. 16 mp alatt felrakta az RMZ 450-t az aljából a tetejébe
Ez egy 18 másodperces
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez meg egy 21 mp es onboard
http://www.youtube.com/watch?v...

Rengeteg embernél van DNS meg DNF jel, az nem tudom pontosan mit jelent, de szerintem nem kvalifikálták magukat
ezzel én is így vagyok
soha akit én 1-szer a szívembe zárok
én nem megyek.inkább itt a környéken megyek