Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát mi mást ?
akkor ez azt jelenti , hogy a vörös nőnek kurvára izzad a lába ....
hát 50 a darabja gondolom, az 150 a három én meg háromszázért, tehát csak a fele holnap megyek is

na de a csika azt mondta ólmot kell a blokkba önteni az olaj helyett mert az bemegy oda ahonnan le van kopva a vas és megjavul a motor
miért? 50 ért árulod ?
ez is igaz... szerintem anyi lenne a 2 db fogaskerék, mint amennyiért most árulom a motort..
hát a viláágon van ..mert ktm től simán rendelhetsz de mivel régi a ló drágább a cucc hozzá...

csináltatás se olcsóbb..mert sokat kell csinálnod...egyet még csak csak ..

köszörnyülni meglehet de kopni fog hamar mert leszeded az edzett kérget róla
igen. de ha a világon nincsen ilyen fogaskerék?
hát ...

de az igazi a cserebere lenne ...
le vannak gömbölyödve a fogaskerékből kiálló kis kockák, meg a lyukak amikbe belemegy. Szerinted az járható út hogy leszedetem síkba valahogyan?
csini
láridéj láridéj
tehát ez azt jelenti hogy egyik LC4 váltó sem jó bele, mert a 620 , 640 meg ezekben egyforma váltó van, ( némelyikben más áttétellel) még egy 600 LC4et fogok megnézni, hátha az nyerő..
az már quad
Hori traktora is nagyon ott van
sukár verda ! én mondom SZÚRNÁM !
Hú ez g-ci jó moci. Tegnapelőtt mikor elgyorsultál mellettünk, felborult a hormonháztartásom
tudod van nekem a 612 LC4 a sima 620ba full ugyan az a fogszámú fogaskerék 2 mm-el nagyobb átmérőbe. szereztem bele, tolnám össze hát nem megy. jól meg lettem baszva má megint
hululu szép. ha nem lennék tegnaptól hivatalosan is szegény akkor a mostani 600 F-et lecserélném rája valahogyan
hát csak ha beszámítanál egy szar labancot , meg mondjuk rámszakadna a bank oszt hajtogatod is ?
vennéd megfelé ? megvan