ebben kinek kéne nyerni szerinted mikor ez a szánalmas magát szerelőnek nevező szarkupac arra nem képes hogy egy tetves mérő eszközt a kezébe vegyen rámérjen a dugora és rájöjjön magátol hogy mekkora egy alaptalanul rágalmazo szar ember is ő valojában ,
hagyjál már aki szemre megállapitja egy 3-4 hete újonnan berakott dugorol amivel kb 10-szer motoroztak hogy abban 20 ezer km-er van meg sem lett bontva a blokk és mindenki hazudik csakis ő tudja a tuttit...
Köszi a tájékoztatást!
Le a kalappal a skacok előtt!
Akkor elmondható Taddy már 5x Erzberg bajnok.
Volt egy csomó nagy név aki indult, de itt van jó pár olyan befutó, akiről még életemben nem hallottam, hogy is van ez?
Várjuk a videókat
Hát látod ez a buzi boltos egyböl rávágta hogy nekik ilyen nincs.Biztos nem voltam szimpatikus neki Na akkor megnézek egy pár boltot azt csak találok valahol
hiába csak telefonos kép
hát hutánál elengedtük....remélem sikerült hazaérnie....
közbe feltekertem egy drótot ami leharapott egy darabot a lóból.....
ebben kinek kéne nyerni szerinted mikor ez a szánalmas magát szerelőnek nevező szarkupac arra nem képes hogy egy tetves mérő eszközt a kezébe vegyen rámérjen a dugora és rájöjjön magátol hogy mekkora egy alaptalanul rágalmazo szar ember is ő valojában ,
hagyjál már aki szemre megállapitja egy 3-4 hete újonnan berakott dugorol amivel kb 10-szer motoroztak hogy abban 20 ezer km-er van meg sem lett bontva a blokk és mindenki hazudik csakis ő tudja a tuttit...
szánalmas....
Le a kalappal a skacok előtt!
Akkor elmondható Taddy már 5x Erzberg bajnok.
Volt egy csomó nagy név aki indult, de itt van jó pár olyan befutó, akiről még életemben nem hallottam, hogy is van ez?
Várjuk a videókat
1. Taddy Blasusiak KTM
2.Dougle LLmpkin Gas Gas
3. Johhny Walker KTM
4.Ben Hemingway KTM
5. Xavier Galindo Husaberg
6. Dan Hemingway KTM
7, Taichi Tanaka KTM
8.Cyril Despers KTM
9.PIero Sembenini Gas Gas
10. Chris Birch KTM
11. Lars En0ckl KTM
ennyi, tobb befuto nem volt a 4 ora alatt.
9.
Az előszeretettel látogatott motorok+csajok szoba többé nincs
Biztos valami ratyinak nem tetszett