Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA!
Többszöri telefon,illetve email írás!
Pedig még mást is kértem tőle
szia!
ezt nem értem,én rendeltem jött 2 napra rá..
Maki! Képzeld el nem tudtam zöld ágra vergődni a láncos emberrel:(
látod ez egy jó kérdés akkor
5 sebességes és nagyon ritkán használom,de tényleg
jaj nekem

ne mondjad már hogy nem űzöd 6. ban és rugdosol neki vissza egyet motor féket használva meg hasonlók...éppen ilyenkor szokott szétpattogni a fogaskerék,aztán elgörbül a léptető villa és kezd feszülni!...aztán már csak kopik és egyszer valami nem működik tovább!
csak kettes-hármasban erőltetem.
mégegyszerleírom!
szorulhat az 5. sebesség fokozat!.....ezért fogja vissza a motort,ennek nem sok köze van ahhoz hogy be e veszi a sebességet,kapcsolódó körmök megnyalódnak és feszíti a váltót nem tud simán futni például!...mondjuk ez szokott lenni ha sokat erölteted ebben a fokozatban.
csak ötösben van ez a dolog. máshol nem csinálja. a sebességet pedig könnyen veszi
Csak csendben megjegyezném,sokba fog ez kerülni!...szorul a váltó!
szétrepül és meg is dögölhetsz ha megint a belső sávban menőzöl éppen
akkor tilt mint a kisangyal. csak 5ben igy eltunik az ero es ez nagyon zavaro.nem atfetel problema mert eleg rovid igy is..
Ne aggódjál, csak az angyalaid vigyáznak Rád, gondold el, ha a 5.be tépsz full fordulaton a 400 assal és akkor törik el a hibád
Tedd össze a két kezed, vigyáz Rád ez a motorod is, nem akarja, hogy gyorsan hajts
Ha behúzod a kuplungot 5.ben, akkor mi a helyzet, úgy sem pörög fel?

Ezek szerelmesek lettek első találkozás után és eljárták a táncuk szépen
Szép estét mindenkinek!
Szevasztok!

olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. ötletek?

régebben a 400asom akkor csinált ilyet mielőtt eltörte volna a himbákat
az munka
Szívesen tiétek volt az eső adag fotó:-)
Korábban tettem fel fotókat.

Crossozás nem lesz, mert supermoto készlet van a mociban, és egy csavarhúzós sincs itthon.

Ha erre jársz csörgess meg nyugodtan, és beszélgetünk.
ronis! vettél már motort?
húú,most csak beleolvastam,de nagyon jó a beszámló! estére talán sikerül egy kicsit a fórumon is visszaolvasnom! hétvégén mész valamerre Kadosa? találkozhatnánk lehet,mert megyek be K.Sanyihoz és tarthatnál még egy kis beszámolót!
Köszi a beszámolót és a képeket
Ja beszartam....
Jó reggelt.Azt tudtátok,hogy a processzorok füsttel működnek?Mikor kijön belőlük a füst,már nem is működnek tovább