Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gőzöm sincs, de már nem folyok bele, üdv.
oké hívjál bár szerintme mi csak délután megyünk de ha kell kimegyek egyedül azt megmutatom
Vettem az adást: Herr Ibolyka
egy erre illő közmondás: amig lószar van veréb is lesz!
simán bemegy az a hajtókar....

belekevered a benzinbe és kész persze keverési arány az fontos...

amúgy most ki nyert ? ronis kontra atis38 perben? vagy megegyeztek peren kívül ?
kiscsuka akkor lehet hívlak ha arravetődünk ...
herr dezsi !..bitte báger...um zehn uhr danke sehr
jajj este hogy kiszoptam a faszt...lefekvés előtt mezítláb olyat belerúgtam az ágy alsó élébe ,hogy visszahajlott a köröm a középső ujjamon...majdnem bekuláztam...most is fáj és véraláfutásos lett a körömalatt...jót fog tenni neki a crosscsizma...
de endurózni muszáj...
morgen

hát ez az elem nálunk még abc ben is kapható...van 3-400 ft...ezt érdemesebb ott venni

ktm boltba talán 4 euro...
Jóreggelt!
Zoozee!Lehervadt az elem a KM órámba azt nem tudom át állítani a kerékméretet mert ez a szar csak lehúzott akksival engedi.Néznél nekem egy árat hogy mi pénz ez az elem?Ha egyáltalán lehet kapni mert órás boltba nem kaptam
jaja ...mennénk mert szent nap van ..endurózni kell menni ..
majd felhívlak mobájlon...

10 kor indulnánk valamerre ...de uticél meg útvonal még képlékeny ..
lehet róla szó holnap gondolom szokásotokhoz hűen mentek bringázni beszéljük meg hol találkozunk azt megmutatom merre van a hely
szewasztok
megnéznénk azt a pályát ha lehet
ok kösz a tippet kell gyűjteni egykis lóvét azt kell szerezni egy 2005+ showatelót
Jajj A legfinomabb a Showa Jó a WP-is,csak az meg 2008-tól
2005 utáni de milyen? wp? kyb? .......... villahidastul kellene mert elvan repedve mind a 2 az összes csavarnál
Szasz!2005 utániban gondolkozz a többi ááááá...Küldhetitek,megcsináljuk
üdv telójavító mester
kéne ebbe a motorba valami jó elsőteló valami újabb fordítot a hátsót majd küldjük javítani mert nem nagyon teszi a dolgát
LátoM
Wr?Az lassan egy éve elkelt!Crf volt az áldozat
már a cross pályán is inkább enduroztam
Üdv, persze.