remélem meglesz nemsokára a cr mostmárcsak azértis kéne mennem hozzád mert ott van a sisakom most amivel meygek az elvan törve és bazinagy sült van rajta iylen esős időben használatos+plexis és elég zavaró főleg napsütésbe
megpróbáltam kb 8x de nem mentem föl aztán már csuron víz voltam azt mentünk kicsit tempósabb heylen hogy kicsit felfrissüljünk aztán foyltattuk a szopást egy másik helyen
első blikkre jó motornak tűnik....de hát az élet majd mutatja persze ..
sok faszságot kihagytak már ami az 530 asba viccnek is rossz volt...
már majdnem 525 ...a jó dolgok visszatértek.. csak mostmeg a karbit felejtették le
amúgy már próbáltam a gépet..még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni... csak épphogy verettem vele......
bár itt a neten fognak okosságokat mondani róla biztos olyanok persze akik még nem is láttak ilyet de biztos jó lesz...
legalább halálra röhöghetem magam ismét...
az ötös faszább motor
megérkezett hori
2005-ös és 2007-es EXC között sok különbség van a blokkban vagy szinte u.az?
mi lett atissal ..?
látom Te nagy mágus vagy, kérdeznék Tőled egy Harry Potterest:
a KTM EXC alváz és motorszámából hol látom az évjáratot? Vagy csak a mátrixban lehet látni?
volt pár nekünk is csak mindegyiken felmentünk végül aztán elfogytak..
de ma megint csináltuk egy teljesíthetetetlent ...
ill. kettőt
sok faszságot kihagytak már ami az 530 asba viccnek is rossz volt...
már majdnem 525 ...a jó dolgok visszatértek..
amúgy már próbáltam a gépet..még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni... csak épphogy verettem vele......
bár itt a neten fognak okosságokat mondani róla biztos olyanok persze akik még nem is láttak ilyet de biztos jó lesz...
legalább halálra röhöghetem magam ismét...