Üdv, jóember, nem akadékoskodni akarok, én rendeltem ehhez a motorhoz az alkatrészeket! 3-4 hete, számlával tudom igazolni az alkatrészeket!A volt gazdájának minden évbe rendelem az alkatrészeket. Ha megnézed akkor a dugón rajt a teflon bevonat,ami max 2 hónapig marad rajt.A gyári hajtókarja vesrah, én saját magam szereltem, át a wössner hajtókart,én rendeltem a fékbetéteket is. Nem védek senkit de ez ocsmányság amit egyes emberek művelnek! Valaki megvesz egy motort más meg irja a kritikát,Pffffff.
mindent kiteregetni az ostoba nők szoktak...nagy nyilvánosság előtt jobban érzik magukat én nem szóltam semmihez mert
1:nem értek hozzá
2:semmi közöm hozzá
3:csak Zsut ismerem innen személyesen
tőlem aztán akármi volt,nincs jelentősége,ugyanúgy szejetek itt mindenkit egytől egyig
Szewa!
Hát a képekből nem jön le szerintem Ronist meghazuttoló dolog(dugó, csapszeg, hajtókar, stb., csere amiket írt) azt nem mondta, hogy felújította az egész motort! Bár csak az én kuplung kosaram nézne ki így
Mit kéne látni, nézni a dugón? A tetején még nincs vastagon ráégve a cucc, az látszik, akkor csak nem lehet olyan régi? Bár én nem értek hozzá, csak laikusként gondolom.
Széthúztad a blokkot?
sajnalom ha bunko voltam,ezuton mindenkitol elnezest kerek,csak az nyugtat hogy nem en kezdtem a bunkozast.
szerintem sikerult bebizonyitanom az igazamat ezekkel a kepekkel
igazad van,csak en itt kerdeztem ra,semmi kedvem nem volt munkaido utan hazamenni es folytatni a boncolast este 10 ig,de ez mar sajnos megtortent,sajnalom.
Én olvastam este is meg most is néztem a képeket. szerelő az én szakmám is ( bár nem ebben dolgozok így az én szakértelmem elhanyagolható).
Nekem egyedül a közlés helyével és formájával volt bajom. Ha velem ilyen történik akkor fogom a telefonomat fölhívom és megbeszélem az eladóval, nem egy nyílvános fórumot használok.
Bocs,hogy itt
Van egy csomó cuccom Nordwest-hez.
boldorkukacfreemailponthu
Sorry
1:nem értek hozzá
2:semmi közöm hozzá
3:csak Zsut ismerem innen személyesen
tőlem aztán akármi volt,nincs jelentősége,ugyanúgy szejetek itt mindenkit egytől egyig
Hát a képekből nem jön le szerintem Ronist meghazuttoló dolog(dugó, csapszeg, hajtókar, stb., csere amiket írt) azt nem mondta, hogy felújította az egész motort! Bár csak az én kuplung kosaram nézne ki így
Mit kéne látni, nézni a dugón?
Széthúztad a blokkot?
szerintem sikerult bebizonyitanom az igazamat ezekkel a kepekkel
Nekem egyedül a közlés helyével és formájával volt bajom. Ha velem ilyen történik akkor fogom a telefonomat fölhívom és megbeszélem az eladóval, nem egy nyílvános fórumot használok.