Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naja ,... csak elég szánalmas hogy még nekem kell magyarázkodni a dugoszett meg a hajtokar miatt, egy vádaskodo diszbuzinak...

harcoljon valaki más kontojára ez a 10 ezer km-es tajgetosz pozitiv...
Ennek a híre még hozzánk is eljutott
Na,hun az új dugóm ?Ne idegelj,me kimenek fékolajat cserélni
tE EGY BAROM VAGY AKI ITT HŐBÖLÖG , CSAK TUDNÁM MIRE.?

1 nem is te vetted meg a motort , de neki állsz itt ocsmánykodni meg vádaskodni .

2. ha a vevőnek bármi baja van hivjon fel, senki nem kötelezte hogy a motort megvegye, nem álltak pisztollyal mögötte ,miért nem jöttél el vele motort vennni te nagy multu szerelő ?!

3. nem értem ,pár nappal ezelött még uristen 6.-ban is egykeréken megy a motor egy sima gázra , most meg már egy visszaöntött olaju, 20 ezer km-es, flexelt kuplung kosaru ocskavas...

4. szánalmas vagy, és van baj a fejedben nem kicsi..

5. bazdmeg igazad van a fékolajat tényleg nem cseréltem le...azta kurva életbe mindjárt kutba ugrok...
HA nem lennél vak, akkor még a mobilszámomat is látnád azon az oldalon, és fel is hívhatnál, hogy mikor jössz habzó szájjal...
Ott van az,nem is kicsiben .És nem is kicsi
Te köcsög....vigyázz hogy ne találkozzunk.vigyázz!í
Te barom....510000 forintot egy ocskavasért!
Mi van díszbuzi, ennyire kinyílt a csipád, hogy mégsem mentél aludni? Végig hányod válogatott szitkokkal a csendes fórumozókat, és még neked áll fenn? Na húzzál bőrt a fogadra, és takarodj már aludni...
egyébként nem vagy látható azon az oldalon
bár annyira nem is érdekel.
hamar kerisd elő a saját 10 ezer km-es dugodat , tudj valamit fotozni...

de most komolyan kérdezem TE BAROM, mit nyerek vele hogy valakinek azt mondom hogy cseréltem dugot hajtokart, stb, és eladom a rendszámos műszakis motoromat anyiért amenyiért a felujjitás elött is árultam?
biztos feleslegesen dobálok ki 1 kilot az ablakon,mert ez a hobbim.
a pofont szeretném látni.de az anyámat ne merd szidni mert abbol baj lessz,ezt el tudod olvasni?!
Enyémbe már ,mert ha eladom,én is ezt kapom
Isti holnap varázspálcával dugot cserélek a motorodban, simán MERT ÉN VAGYOK A HARRY POTTER nagy szakmai tapasztalattal!
Több tiszteletet, meg szerénységet. Én nem szidtam a kedves mamádat, de ha beszólsz, még fel is pofozlak.

www.motomax.hu ott megtalálsz, ha tudsz olvasni
Na most nehezen alszom, mert várom a reggelt nagyon
Heeee,be kell vágódni a főnöknél,meg a munka is jól jön nekije biztos Azt valamit nyomni kell,há nem érted,és megtudja mutatni,hogy harcoltam Beszarok
te disz buzi tegyél fel képet előbb magadról,aztán meséljél!
éjjel varázsolok neked egy hűtöt, sőt megbontás nélkül be is rakom...
A mindenit,én minél többet tudok annál hülyébbnek érzem magam VAn egy 400-as gizgazom,új dugó a polcon,a régi is deeee,a csapágyak stb szerintem a blokkba 2 év alatt nem koptak,hanem híztak(a rozsdától)tehát felújítva Óccsó-é megszámítom, Újszerű,alig használt,és aligha hiszem,hogy használva lesz Megkéne csinyáni
Vazze, de helyesen írni, kommunikálni, miért nem tanultál meg? Sokat dobott volna rajtad, hidd el...
Az a sok baromság amivel itt a neten álsz neki vádaskodni az az érdekes, nem----de.?

én leszarom a te dugodat , ez a dugattyu gyűrüstöl, csapszegestöl , tügörgöstül , hajtokarostul 3 hete lett bele rakva a motorba, amivel azota 10-szer motoroztam!
elég szánalmas és a szerelő bizonyitványodat igazolja hogy te megállapitottad rola hogy ez egy szar blokk 20 ezer km-er , amibe megbontás nélkül raktam bele az alkatrészeket, és lehet hogy álmomba bele tekertem ennyi km-ert..!

amennyiben a főnöködnek bármilyen baja van velem , vagy a motorral amit vett akkor hivjon fel, a számomat tudja,!

te meg ezekkel a 20 ezer km-es ,meg visszaöntött olajos dumáiddal MENJ A JO BÜDÖS PICSÁBA TE TAJGETOSZ POZITIV !
most tényleg megyek,jó éjt!