most olvastam vissza,láttam a képeket,nagyon jó élmény lehetett,köszi a sok fotót,meg a beszámolót! mostmár lesz időm,beszélek majd Csabival is,kimegyek majd rabócsra,ha mentek,beszélgetünk majd! üdv
Az kafa!
Ha profi motoros használta, akkor arra odafigyeltek, csak azokat kell cserélned, amiket elkoptatott, kívül meg szerintem mindegy milyen.
Kívánom, hogy mielőbb rendbe szedd és tudj menni vele!
Jó szerelést!
most takarítottam ki a garázst, épen sül a sonka a reggelihez... utána meg rá kéne szednem magam, hogy kirobbantsam az 525 blokkot a helyéről és szétborítsam.
persze ilyenkor támaszkodok itthon mikor itt nincsenek jó beszélgetések reggel kávé mellé....mondanám ,hogy kapjátok be
amikor viszont melózok akkor meg .....
morgen bélák....hát ma ünnep van cseszkóba ..szent cirill úgyhogy ma szabadság...tele is a tököm egyéb dolgokkal semmi de semmi nem akar sikerülni egyből...hihetetlen....szóval ma lehet kerülök egyet kikapcsolódásképp mert tényleg tele a farkam ....viszont nem kicsit
kéne nyerni a lottón is ..
kiscsuka ha mozdulok akkor rádcsörgök időbe...
06-70-314-01-66
Mi van a tonnás endúróval, merre hajtod mostanában?
Írj a mailre ha lesz időd!Köszönöm!
húú egy ezres kb...
héé pincér!... eccer élük, még egy doboz gyufát!
Hogy lottózol? Minden héten nyerek vele....
Nem adok fel egyet se, azaz amit elbuknék, azt mind megnyerem
Ha profi motoros használta, akkor arra odafigyeltek, csak azokat kell cserélned, amiket elkoptatott, kívül meg szerintem mindegy milyen.
Kívánom, hogy mielőbb rendbe szedd és tudj menni vele!
Jó szerelést!
most takarítottam ki a garázst, épen sül a sonka a reggelihez... utána meg rá kéne szednem magam, hogy kirobbantsam az 525 blokkot a helyéről és szétborítsam.
amikor viszont melózok akkor meg .....
kéne nyerni a lottón is ..
kiscsuka ha mozdulok akkor rádcsörgök időbe...