vannak ilyen lapos téglalap formáju kis flakonok amiben ilyen adalékokat meg hűtő tisztito folyadékot lehet kapni, olyanba gondolkozz, csak a hűtő mögött ne zárd le a levegő utját..
nem.. ami a GG-on a váznyakon a lámpa mögött van az egy tulnyomásos tartály, teljesen zárt mindkét hűtő tetejéröl rámegy egy kis gumi cső, az a szerepe hogy mikor a folyadék elkezd tágulni, először oda tágul fel és csak ha még mindig nővekszik a hő utána fuj le a sapka. ( szerintem minden enduro motorra kötelezően fel kéne rakni 3 forintos cucc sose romlik el ,és okos dolog)
tulfolyo tartályt amibe kinyom a sapka melletti cső, és vissza is tud szivni én is rakok fel mindig simán az idomhoz belülröl oda gyors kötözözve .
láttam a GG nek a lámpa alatt van,nekem is kéne csinálnom oda egy tartályt mert unom hogy teszek bele vizet aztán itthon meg leeresztem és ujra fagyálló
ventilátort is én kapcsolom rögtön ha beérünk egy lassabb szakaszra de érdekes mielőtt szétszedtem felújítani előtte sosem fort!
ledobálom a műanyagokat róla és megpróbálom levegővel megnyomni a hűtőt a felső légtelenítő ponton,csak látom ha valahol ereszti a rózsaszín folyadékot!
szia,ma még csinálom az űr tornacipőt meg az én kocsimat de majd holnap sarazunk
kellene csinálni a motoromra egy tartályt ahova elnyomja a vizet majd vissza tudná szívni,de nem találom a helyét.....idegesít hogy fel forrogat és vizet kell ráönteni az erdőben
szerinted visszaszívná egy mélyebb pontról is?
elöl múltheti van az is zsír új..hujj milyet kaparok vele...
a kurva anyját fluor tominak.....
mondjuk az önindito egy kislányos vicc
tulfolyo tartályt amibe kinyom a sapka melletti cső, és vissza is tud szivni én is rakok fel mindig simán az idomhoz belülröl oda gyors kötözözve .
ventilátort is én kapcsolom rögtön ha beérünk egy lassabb szakaszra de érdekes mielőtt szétszedtem felújítani előtte sosem fort!
szerintem vissza, mivel hogy némi vákum marad a hűtöben a viz kinyomás után, a sapka meg oda-vissza tud dolgozni..
mondjuk jobb ha minél közelebb van, és rövidebb a cső.
elméletileg igen...
amúgy meg kéne nézni mert akkor van valami gáz ha elnyomogatja....
lehet amúgy egy tűszúrásnyi icipici luk is ....
vagy adokpróbára még egy másik kupakot rá...
kellene csinálni a motoromra egy tartályt ahova elnyomja a vizet majd vissza tudná szívni,de nem találom a helyét.....idegesít hogy fel forrogat és vizet kell ráönteni az erdőben
szerinted visszaszívná egy mélyebb pontról is?