Ki mondta hogy én megint 60 LE-s SM-t akarnék venni? Csomó, többhengeres utcai motor is van ami 60-80 LE-s...
Amúgy a 625-össel volt hogy egy tankkal (9,5 l) elmotoroztam országúton, felcuccolva, nem kimondottan szabályos tempóban 190 km-t (aztán vártam kope-ra 2,5 órát míg hozott nekem egy kannában benzint ), úgyhogy ja, az EXC-hez képest mondhatni hogy termeli.
És most nem az a leglényegesebb hogy több pénzem maradjon (bár nyilván nem sírnék ha így lenne), hanem hogy azt a rengeteg lóvét ne 60-70 óra dögunalmas szántóföld-kerülgetésre szórjam el, hanem (nekem) ismeretlen, szép helyeket járhassak be.
Akkor biztos én vagyok a hülye hogy leírtam az érveket.De te tudod mi kell neked bár én úgyhiszem hogy neked az utca se lesz nyerő mert észrevettem neked semmi se jó!60lóerős SM na tessék akkor megint maradsz az 1hengernél meg gondolom 600ccm körül na majd arra aztán nem kell semmit költeni sőt az termeli a benzint Hidd el nekem hogy utcán se leszel boldogabb és nem marad a tárcádba több pénz!De te vagy az okosabb úgyhogy hajrá
Ha az EXc-nek bírnám annyi ideig húzni, az is megenne annnyit...viszont utcaiból lehet venni kisebbet/gyengébbet is ami 4-5 literekkel elszaladgál még akkor is ha nem annyira tartja be az ember a sebességkorlátozásokat
Nekem anno teljesen megfelelt a 60 LE-s SM is utcára, most sem tervezek ennél sokkal erősebb motort venni, úgyhogy a biztosítás meg a teljesítményadó nem nagyon változna.
Végülis nem motoroztam még utcán csak kb. 50e km-t, úgyhogy biztos sokkal jobban tudod nálam hogy milyen is az...
kiscsuka van még feljáród amin nem lehet felmenni ? felmennék rajta....vagy alszol? elmehetnénk kukachoz....tud ő is rövidebb utakat.....esetleg ...se..vagy már nem szeretsz motorozni ?
Hát te tényleg teljesen lemondtál a motorozásról!
De szerintem utcán sem fogod jól érezni magadat! Szerintem... Esetleg ideig-óráig.
Hát ja, ez egy ilyen szakma, az ember takarítgat szerelget, csinosítgat, aztán mindezt összeb*ssza a hétvégén. Nem?
De az a fél-egy óra végig vigyorogva telik, nem jutnak eszedbe gondok, bajok, munkahelyed, pénztárcád üressége, stb!
Nekem szerintem ugyanannyiba lenne egy utcai gép fentartása mint ami most van.Az utcai gépbe több km-et raknék meg időt is persze nem olyan nagy élvezettel.Nembeszélve arról hogy egy utcai gép azért jó ha legalább 600ccm és kb 100ló ezért faszán nyúlhatsz a pénztárcába hogy fizesd a biztosítást meg a teljesítményadót.sőt még lehet hogy egyszerkétszer becsúszik egykét szabálysértési csekk is.Úgyhogy én inkább maradok a terepnél és bezsúfolom abba a heti 4-5órába a motorozás adagomat kint a természetbe ott ahol nem stresszelem magam szét a forgalom meg a sok bunkó gyökér miatt akik le akarnak tolni az útról!Szóval ez az utcai motorozás se habostorta
Annyira nem élvezetes az én életem hogy hiányozzon.
Mi kerül kurva sokba? Minden kopóalkatrész! Utcán ezekkel 5-10-20x annyit elmotorozol. Plusz ugye nem mindegy hogy olajat+szűrőt cserélsz 6/10/12e km-ként vagy dugattyút/szelepeket.
Időben: neked ki tartja karban a motorodat, a csicskásod? Mielőtt elvittem volna műszakira a gépet, a március 15-i hosszú hétvégén konkrétan végig szereltem a 4 napot pl. De amúgy is, olyan nekem eddig sose volt hogy ne legyen a motoron valami csinálnivaló. Ráadásul ezeknél mielőtt hozzányúlnál, 90%-ban le is kell mosni előtte, ami nekem egy külön tortúra (egyrészt mert herótom van tőle, másrészt mert nincsenek meg hozzá a feltételek).
De inkább halok meg fiatalon, gyorsan, mint éljek sokáig, összeszottyadva, elhülyülve és haljak meg lassan, kínlódva.