Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké - és a köztünk lévő alig 100 km-t minden alkalommal teleportálással fogom leküzdeni oda-vissza
Oké hogy benzinből keveset evett - de az olajcserék mennyibe kerültek?

Éppen ez a bajom, hogy 30 km-es körzetben nincsen olyan hely ahol mást is lehetne csinálni mint a szántóföldet kerülgetni
Bravó!
..ezért tényleg érdemes volt itt fényezned a nagy tudásodat amit most már nem is firtatok,annak a dugónak pont semmi baja,ha nem hiszel nekem szedd szét 10 rendes motorozás után és hasonlítsd össze a kettőt!...meg ígérem hogy kb egyformák lesznek csak akkor tényleg legyél becsületes és ismerd be hogy nagyon okos vagy csak a szereléshez pont nem értesz
Ja és kitalálhatnál te is egy jelzést amivel megjelölnéd azt amit te szerelsz,abbol tudnánk hogy azt tényleg javítani kell ha meg vesszük!még egy kérdés...betudod már tenni a fékbetétet a motorodba vagy még mindíg a féknyerget használod fékezésre?
Az árokról toljál már fel légyszi képeket
ott is, hogy mondták ,hogy nem lehet felmenni...

azéé pár helyre felmentünk már vazze ...

mit csinálsz pityu? szakad az eső mint az állat...5 centi vastagon hömpölyög a wasser az utcán..

jajj ma nagyon csini napom volt ,,,reggel már kéményt bontott a szomszéd...be az udvaromba ..pedig motorozni indultam volna aztán dolgozni ....de meghiúsult mikor megláttam mi folyik itt ..na mindegy de apeh-hel előrébb vagyok legalább azt sikerült intéznem ..pedig pont az nem volt tervbe véve mára ...

szóval már csak a lottón kéne nyernem aztán egy rövid úton elmennék a faszba innen...
Igen Itt is van egy rövidebb út
Ha faszán megcsinálod ocson megveszem !
amibe a gázbovdent kell akasztani?
miaz a pöcök a dugyatyú tetején nem a fúvóka hanem az a másik ?
a volt dugo kicsit kozmetikazva es ami benne lessz(vertex 71,95 C)
láttam már oylat is h láncfűrésszel indítottak be egy hill climb mocit
Levegőkulccsal mint a Dragokat
csináld meg berántósra
addig megtanulom betolni a legkisebb helyen is
Bár indítottam már be 250es YZ-t kézzel
majdlegközelebb yzvel gyere ki azt jösz teis velünk azt néha megálsz fotózni
Siettetek nemtudtam lejutni :D
kicsit lejjeb még szebb
Ilyen szép helyekre is?
Nem baszlatnak benneteket az erdészek meg kutyaszar tudja ki?
Szerintem nem!
Dunakanyarra gondolok!
ez tényleg szép hely... Erdély?
Gyere el zoozee val terepmotorkerékpározni.Nem lesz unalmas,az biztos. Ja,és csakis szép helyeken járunk
Bugic szerintem nincs értelme
Fura felfogás de a halált nem mi válasszuk!Hacsak nem leszel öngyilkos!De aki ilyet tesz az ne is éljen.Nem érdemli meg hogy éljen!Sok nyomorék szerencsétlen örül az élet minden percének te meg egészségesen ilyenekre gondolsz hát szerintem te már most el vagy hülyülve ne is haragudj!
Megsúgom neked az 525EXC-vel Supermoto szettel 15-43-as áttétellel átszámolva 4,5litert evett!De nem mondom azt hogy hülyeség utcán motorozni hát hajrá csak ne hogy azt hidd hogy olcsóbb lesz mint az enduro!De hogy unalmasabb az tuti!A szántóföldezés nem endurozás szerintem