Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm kérdésed, még nem járok motorozni , de már vásároltam másik motorkerékpárt, szintén Gasgas EC 300 , 08-as..
szlovákiában vettem , kicsit leharcolt a drága kapott az élettöl ,egy profi motoros használta komoly helyeken.
jo morgent.
lofax
holnap merre mennél, mikor?
Köszönöm az invitálást, kicsit még tanulgatok/gyakorlok, hogy menet közben ne kelljen állandóan várnotok rám , aztán amint tudok anyagilag és rászánom időt, élek vele, tanulni mindig jó, ha van kitől!
Valahogy meg kell oldanom, hogy a motort be tudjam parkolni a POLO-ba, de még sokat nem méricskéltem/agyaltam rajta, futót nem akarok húzgálni, meg horgom sincs...
Első villa ki, hátsó kerék ki, úgy szerintem bemenne, ha kidobálom az üléseket.
voltam, meg mais kicsit csináltunk egy új szakaszt semmi extrém próbáltuk ezt tempósabbra végülis mégse lett oylan tempós majd egyiknap meglesed
szewasztok

na nem voltatok pályátépíteni vasárnap?
holnap kéne karistolni egyet viszont ,,,

dew jöhetsz erre motorlni ha van kedved ...ilyen nyugdíjasba elgurulgatunk valamerre ...visszük kiscsukát is...
ja előfordul néha hoyg velük megyek, motor még mindig nemjó de hála istennek h faternak van egy 250es gas gas most az hegyezem
Zoozee-ék csináltak neked utat, csak menni kell utánuk, ha bírsz
Velük szoktál menni, nem? Motor jó már?
Ejj, mondom kéne neked egy asszony, mindjárt lenne időd mindenre, nem kéne főzni, mosni, mosogatni, takarítani
Jó munkát, de csak módjával!
Szasz De bizony dógozza,jönnek-mennek,idő nulla Néha belesek,de nincs idő vau vau-ra,majd egyszercsak remélem
énsi mennék endurozni egyjót most hétvégén nem voltam sehol
Szia! Szép estét mindenkinek.
Részemről speciel pesten voltam all day, szívesebben mentem volna endurozni... mondjuk zoozee-kal a babarvögybe, amire Zé azt mondja technikás, az nekem már úgy is szívás lenne, azaz pont ideális.
Ronis jár már motorral terepre, mit tudtok róla? Eltűnt.
Csika-t elnyelték a telók, vele mi újság? Remélem nem dolgozza agyon magát.
ma is nendurozni volt/van midneki?
Fasz ki van veletek
Mindig csak az endurózás
Nekem meg állandóan keresgélni kell az embereket,hogy menjünk már!
morgenny...

micsoda kifogások
amúgy jó volt motorkázni...találtunk/csináltunk új helyeket nagyon faszák...
wellnes 18 ....meg kegyhely 20

ja és dezsivel kinyitottunk egy szűz technikás hosszú árkot ami egy nagyonnagy felmenőben végződik egy hegygerincre vagy 3 km és "babarvölgynek "neveztük el ünnepélyesen ...most elhunyt endurósunk emlékére...tiszteletére ...
Jó fej kiskutya .Iminek van fotója,majd küldi talán.
Mit szóltál a kutyámmal játszottál éjfélkor négykézláb
Tolvajtempó volt. Szerintem a Zozi alszik
reggel arra ébredtem hogy szétszakad a fejem úgy fáj,vettem be egy kataflámot és el aludtam 11 kor ébredtem fel.
utánatok akartam menni de össze kellett raknom a motort,akkor láttam hogy nincs benne elég olaj...
Szewatok.A videó mi? Én szóltam.Nagy nehezen összeszedtem magam,már majdnem indultam,erre telefonál a sógorom,hogy az aldi előtt bezárta a toyotába a kúlcsot. Mehettem kocsit lopni,mer a tartalék kulcsot elrakták,hogy meglegyen,de úgy elrakták,hogy ők sem találják.
énis már rajta vok a témán nekem is kellene valami
inkább jöttél volna velünk