Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö,mögötte guliver,elado?
amúgy meg orvos vagyok.....megvarrtam amit levágott a drót
nekem le van ragasztva ne lássák ha masztizok
Te mekkora egy madár vagy, te mondod magad nagy szerelőnek, akkor lenne annyi eszed h rá mérnél arra a dugattyúra, még a képről sincs semmi baja....mondjuk ha a főnököd látná hogy egy fékbetétet sem tudsz kicserélni lehet már nem ott dolgoznál....szánalmas vagy.... Bálint odaadott egy csomó pluszt a motorhoz és ez a hála érte te gyökééééééééééérrr.
Most olvastam egyik ismerősömnél:
"Ma hosszasan beszélgettem a barátommal webkamerán a nappaliban a laptopomon. Egy jó óra után kiszaladtam a konyhába teát főzni. Egy kicsit elhúzódott a dolog, közeben anyukám is hazaért. Egyszer csak megcsörrent a telefonom és a barátom volt az: - Jobb lenne, ha szólnál anyukádnak, mert éppen dudorászva vetkőzik a nappaliban..."
Köszi szerintem kipróbáljuk!
Küldtem, mailt.
nem!
mérd meg mekkora a csap?(alsó rész teteje amin csuklik a kar)és keress egy akkora méretű bringa hajtókart,lánggal meg kell melegíteni vörösre mert csak így lehet hajtani!
elviszed a motort oda hajtogatjátok, kell egy ütközőt csinálni rá...és ennyi
Teteje, a kar része mert kicsit nagyon szétnyílt
hegesztettünk össze egyet, de az még se olyan
de csinálni hogy gondoltad? kimarni?
most akartam füvet nyírni,de ez a Hori varázs fűnyírót adott ahogy be indítom esik az eső
milyen jó kis eső volt itt
én is arra gondoltam azaz egy ami bírta,minden más eltört!
eccer csináltam bringahajtókarból is egyet egy yamimra .....
jaaaa
szia!
emlékszel sok éve miből csináltuk?..neki is segítene
szewa maki ...csak kar kell neki asszem ...
csináljunk egyet?
egész kell vagy csak a teteje?
Keresel egy rövidebb utat. Persze nekem könnyen jár a pofám itt a Pilisben.
Szatyinát kérdezted?
nagyon drágán tud
kerdezd a Szatyina Gezat!
ok Maki,ezt megigerem hogy mielott elinditom lefotozom az uzemora szamlalot,es majd akkor is ha majd ismet szetszerelem,ugyan olyan fotosorozatot fogok csinalni!de azt hiszem 259,valamennyi van most benne!
Ide is beírom, valaki tud yz250-re berúgókart?