Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.tesztmotor.hu/magazin/beszamolo/kemenyebb-mint-a-vas-erzberg
-rodeo-2011.html
jó reggelt
na ma nem lehet motorozni,inkább visszafekszem még egy kicsit alunni
morgenny bélák ! mi a rés? nem írnak megint valami sokat....
na ma péntek van és ha minden igaz ez a hét utolsó napja .....aztán lefexem és csak endurózni kelek fel .....jó néha netezek is.....
Tsókolom
há há vigyáz Kiki be vagy fenyítve :D :D XD XD
szalad ám,amikor csak tehetem motoron vagyok...azért sem igen nézek ide be max. estefelé mert mindig úton vagyok
lábam még fájdogál de az az igazság hogy nem érdekel,motoron ússenem fáj,csak ha megpihen
Ment a mail:)
Ok, írj majd ha jó lesz.
Regisztrálj a gmail-re, azon nem szokott gond lenni. Pont most jönnétek, amikor járhatatlan a pálya azért majd kimegyek szívni, de tuti nem tudok végigmenni a helyeken ilyen nagy eső után...
az az
rakj fel olyat vagy akár 2 is sokat számít nagyon
Csak két oldalt van fent a hűtő, ha a bordázott aluminium csőre gondolsz, amit a csövekbe szoktak rakni, olyan nincs.
Déw! Mennék elvileg feléd motorozni,most akarok neked írni de nem jó a freemail:(
dew van rajta neked hőleadó?
Jobbnak jobb, várni figyelni másra nem kell, bár társtól függ, mennyire értitek meg egymást...
A hátránya, hogy ha baj van szólóban vagy..., épp ezért óvatos az ember és nem vállal be kockázatos helyeket, lenne több hely erre is, amit társsal kipróbálnék, de így egyedül nem vállalom be.
Ez van egyenlőre.
Skacok!
Kimértem a gyújtásomból lógó vezetéket, arra tudnék kötni hűtő ventit, elkéne sajnos, vizem ugyan nem forr, de közel van hozzá sokszor így nyáron a szopó helyeken. Egy baj van, hogy nem fix 12V váltóáram jön rajta, alapjáraton ennyi, gáz húzásra megy felfelé akár 70V ig is.
Ezeknek a hűtő ventiknek milyen áramra van szüksége és hány volt kell nekik?
Azért kérdem, hogy milyen fesszabályzót szerváljak rá. Tudtok ajánlani?
Bár van kallódó pár számítógép hűtő ventim, de azt nem sárba vízbe tervezték meg az egyenáram és 12V.
Értem.hát de néha egyedül jobb is menni
Hali.
Egyenlőre nem találtam senkit, aki jönne velem, aki jött régebben ő kiszállt, neki ez a fajta cucc nem jön be, meg talán most motorja sincs.
A környéken több pitest ismerek, de nekik ez nem gyere be, meg pittel extrém endúrózni
Szia!
Szalad a Busa? Merre sétáltatod mostanság? Térded rendbe jött?
Jó estét mindenkinek!
dew nézegettem a videót meg a képeid szép helyeken motorozol.és csak egyedül motorozol?
Neked is!
Tessék egy kis ébresztőnek 7:00 nál, repül a 4T
Ha nincs ott a fa szerintem letarolja a nézőket a domb aljában a motor
http://youtu.be/6YTjH4Yj1HM
Jó reggelt Má fel kell ébredni?