ne basszatok.... mi köze a váltónak mindehhez? egyik napról a másikra egy sebességben főleg olyan váltónál amit nem nagyon lehet tagolni, hogy csak egy kereke szorul....( ezt már beszéltük a kuplung nélküli váltásnál) (de nem is kizárt hajtásláncba szorulás de szerintem nem az lesz)
mindenképp motorban (motorerővel lehet valami gyengeség...ez lehet mechanikai vagy egyéb motortellátó cucc problémájából eredő gyengülés)és ha nem hozuk vissza izmokat a blokkba akkor mégis áttételben keresendő a gáz ill. a megoldás..., hogy esetleg nem elég erős a motor hogy kiforgassa az 5 öt...még ami átbaszhat pont ötben még a kuplungod ...
szerintem inkábbinkább itt dőlnek el a dolgok....
főleg ha ötben is ment nemrég...meg hogy tilt ..
motort átnézni ,beállítani .....aztán rá kell tenni egy kis csipeszes fordulatmérőt meg digit kilométerórát felfújni a gumikat és kikisérletezni a jó áttételt...( mert mi nem csak a fogaskerekekkel változtattunk az áttételen hanem kis kerekeket is tettünk bele ezért azt is bele kéne venni a nyomozásba .........és így kivizsgálni az ügyet
mennyit kéne menni végre egy ilyennek ? kéccázat? vagy 160 elég?
mondjuk én oda tenném ahol kettőben mondjuk negyvennél határozottan emeli el az elejét ....aztán a többit le is szarnám ..mert ha igazán gyorsan akarok menni akkor másik slusszkulcsot viszek le a garázsba reggel....
eddig 14/45 volt,gond nélkül kipörögte magát..jött az sm szett és 150et ment... most meg csak 130 körül és elkezd dadogni ... van ebayen komplett váltó 100euroért
Hát ha ez így van, akkor szerintem Tominak igaza lehet.
Tedd fel bakra a motorod, pakold be 5. be és forgasd a hátsó kereket, behúzott kuplunggal is, meg a nélkül is és füleld a blokkot
Próbáld ki ez 4. ben is, ha mondjuk nehezebben megy a kerék mint 5.ben mint 4.ban, akkor tuti a váltóval van gond.
Engedd le a váltóolajat is és nézz rá nem e van tele fém darabokkal
Legrosszabb esetben meg szedd szét a motort és ellenőrizd le a váltót, vagy ne használd az 5.- et, bár utóbbi nem túl szerencsés, ha gond van egy fogaskerékkel
szerezd meg valakitől a váltód áttételezésének az adatait!
meg kellene tudni belőle nem e tettek bele egy jó hosszú 5. sebességet gyárilag?
lehet benne egy akkora áttétel hogy az sosem fog úgy kiforogni mint a 4.sebesség fokozat pont azért hogy utazni lehessen vele hosszútávon
Jó a lánc szerintem,10 tank benzint motoroztam ki eddig vele de nem állítottam utána semmit.
jó lenne ha nem tünne el az árus mert én is szeretnék venni tartalékba tőle
várj csak!..én ezt megadtam másnak is,próbáltak többet rendelni egy címre,közölte velük az ember hogy nem szeretné ha őt megkerülve feltünne a lánc a kereskedelemben!
nem estél te is ebbe a csapdába?
ez elég bíztató?
mindenképp motorban (motorerővel lehet valami gyengeség...ez lehet mechanikai vagy egyéb motortellátó cucc problémájából eredő gyengülés)és ha nem hozuk vissza izmokat a blokkba akkor mégis áttételben keresendő a gáz ill. a megoldás..., hogy esetleg nem elég erős a motor hogy kiforgassa az 5 öt...még ami átbaszhat pont ötben még a kuplungod ...
szerintem inkábbinkább itt dőlnek el a dolgok....
főleg ha ötben is ment nemrég...meg hogy tilt ..
motort átnézni ,beállítani .....aztán rá kell tenni egy kis csipeszes fordulatmérőt meg digit kilométerórát felfújni a gumikat és kikisérletezni a jó áttételt...( mert mi nem csak a fogaskerekekkel változtattunk az áttételen hanem kis kerekeket is tettünk bele ezért azt is bele kéne venni a nyomozásba .........és így kivizsgálni az ügyet
mennyit kéne menni végre egy ilyennek ? kéccázat? vagy 160 elég?
mondjuk én oda tenném ahol kettőben mondjuk negyvennél határozottan emeli el az elejét ....aztán a többit le is szarnám ..mert ha igazán gyorsan akarok menni akkor másik slusszkulcsot viszek le a garázsba reggel....
mondj nekem valami okosat ami egyben biztato is:D
Mert ha ma akkor megyek éjszaka motorozni
http://youtu.be/gVRHl-pLtfw
Tedd fel bakra a motorod, pakold be 5. be és forgasd a hátsó kereket, behúzott kuplunggal is, meg a nélkül is és füleld a blokkot
Próbáld ki ez 4. ben is, ha mondjuk nehezebben megy a kerék mint 5.ben mint 4.ban, akkor tuti a váltóval van gond.
Engedd le a váltóolajat is és nézz rá nem e van tele fém darabokkal
Legrosszabb esetben meg szedd szét a motort és ellenőrizd le a váltót, vagy ne használd az 5.- et, bár utóbbi nem túl szerencsés, ha gond van egy fogaskerékkel
meg kellene tudni belőle nem e tettek bele egy jó hosszú 5. sebességet gyárilag?
lehet benne egy akkora áttétel hogy az sosem fog úgy kiforogni mint a 4.sebesség fokozat pont azért hogy utazni lehessen vele hosszútávon
jó lenne ha nem tünne el az árus mert én is szeretnék venni tartalékba tőle
nem estél te is ebbe a csapdába?