Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te marha
Nekem meg kilyukadt a hűtőm
mi a zsír dezsi ?
tetszik az a scott csizma
Na holnap megkapja az s12-őt
én is itt vagyok!....basztatom a kuplungot,lent benyomtam egy pillanat szorítóval és behúztam a kart...sőt egy órája be van feszítve mert egy spaniferrel jól le rögzítettem!
de semmi nem folyik sehol,nem tudom hogy hogyan tünt el belőle az olaj?
holnap még megnézem egy csavar húzóval az olaj betöltő nyíláson hogy nem e lazult le a kuplung kosár és azért mászott utána a munkahenger?
naaaaaaaa
szkájvolker lajosbácsi
mi van kurvák alszotok ? csak én szedek itt béres cseppet ?
Nálunk minden nagyobb esőzéskor beázik a bolt
EL FOG TÖRNI
Sokan esküdtek hogy nagyon jót csináltak,én is például de akkor tört le mikor a legjobban mentem volna motorozni.....szerezz be egy régi bringa hajtó karját!
jaj ma egész napot erre akartam szánni és nem sikerült totál ...voltam mindenhol ...beáztam...padlás...meg pár kört kellett rohannom ..de éjjel úgyse alszok majd operálok...meg holnap remélem már nem eszetlenkedem el az időt

aztán motorozhatunk ...
ezt nehéz volt kitalálni?
most legózom pont...kéne már mi ? makival pont ezt beszéltük előbb hogy mennél már....

nagytakarítottam közbe garázsba is mert nem tudok mozdulni .....
CR?
ki kell fúrni egy helyen aztán oda egy csavar egy csapágygolyó meg egy rugó kell de ezek megvannak jah meg egy nútot vágni a kar belsejébe
király vagyol
csináltunk, esztergáltattunk egy perselyt , meg egy kart csináltunk és össze hegesztettük jó sok pálca belement
megcsináltad berúgókarodat ?
majd rádszólok mi van...
mert akkor átvenném ha van rá mód
olyan görbe kormány nincs mint ami múltkor volt?