Hello!
Dewenduróval voltam motorozni vasárnap
A technikai különbségünk mint a tűz és víz
Nekem a srác úgy ki fújta az orrom,hogy még most is magam alatt vagyok
Minden tiszteletem az övé!
Most egy ideig csak gyakorolni fogok,hogy mit is és hogy is kéne csinálni ha mmotorozni akarok
DÉW
ez csak ilyen véletlenül kényszerböl elkövetett éjszakai enduro volt, havernak elszakadt a patentszem, sajna hiába volt nálam másik nem tudtuk beleverni még egy bazi nagy kővel se a helyére mert ugy megrendezte a perselyt belül, kissé tojás lett,
szoval megvártam vele az autot aki haza vitte, aztán elindultam a majdnem sötétbe egyedül haza ,persze joféle rövidebb utakon.
amugy tudom hogy kell a fejlámpa, csak nem volt nálam sajnos anélkül rohadtul beszükül a térlátás, és jönnek a fa lefejelések.
Jó reggelt!
Rikizuzda: Nekem videózni nem érdemes, úgy remeg a kép mint atom, ami normálisabb azt majd ma este feltöltöm neked valahova.
Darazsat túléltétek?
Na kijottek a dugattyuk 11barral fujtam ra... kesz a legtelenito csavar is. van karmantyu gyarto ember is! Egy problemam lesz ha lesz..habar eddig mukodott de eleg szarul nez ki sajna az egyik dugattyunal a nyereg
jahh és tegnapi éjszakai motorozos tanulság, nem csak a kurva ösvényt kell figyelni a kövektöl ahová a lámpa világit, hanem kicsitt feljebb is kéne nézni...
tegnap telibe fejeltem ugy egy vastag az ösvény felett keresztbe lévő faágat, hogy a simléderem kb 100 db-ra tört, és kissé agykárosodott is lettem...
arra figyel nagyon oda hogy a fékfolyadék és a válto olaj frissen legyen lecserélve....
viccet félre téve, nincs extra negativum amire oda kéne figyelni, ugyan azokat a dolgokat kell átnézni mint bármely másik 2t motornál.
tán annyi jellemző hibájuk van hogy a lábtarto konzol le szokott törni a vázrol, de ha egyszer meg van varva CO-val sosincs többet baja, első fék tárcsa ha méret alatt van hajlamos kirepedni a szélén, de ez más tipuson is előfordul, telokat rángasd meg előre-hátra hogy menyire lognak a teflon csuszok, meg a hátuljában a himba log-e föleg a legkissebb csapágy szokott amire megy a telo, még a lengővilla tűgörgös csapágyazása szokott berohadni mert az emberek lusták szétszedni ...
ez igy van ahogy KT,,Maki mondja , ha nem dolgozna oda-vissza akkor a megforráskor kinyomott viz után a rendszerben komoly vákum maradna amiben a folyadék nem tudna ugy keringeni ahogy kell, plusz a vákum alatt lévő folyadék is hamarabb megforrna.
amugy amikor elkezd vissza hülni pont a rendszerben lévő vákum szivja vissza a folyadékot a kis tartályodbol ahogy kiegyenliti a nyomást.
tanulság.: minden terepmotoros rakjon a motorjára tulfolyo tartályt, mert ha megforr nem a földre nyomja a drága fagyállot hanem egy tartályba ahonnan magátol szépen vissza is dolgozza a hűtőbe , ergo csak nyersz vele!
Hello Gas Gas-osok!
Most szeretnék venni egy 2004-es EC 250-t mi a vélemény róla mik a pozitivumok, negativumok, mire érdemes odafigyelni vételkor?
Ha valaki ráér, ért hozzá legyen szíves tüzetesebben válaszolni.
Előre is köszönöm.
nyitott legyen!
alul bemegy nekem és ha kell akkor a tetején ki bir menni,ha valahova lejeb teszed akkor a cső az aljáig érjen hogy vissza tudja szívni!
nekem ott volt hej és látni akartam hogy mikor és hogyan működik?
egyszerű műanyag doboz,én ezt egy festék keverő boltban vettem ez egy kicsit vastagabb anyag....4 decis és tökéletesen elég,ma többször is bele ment a fagyálló és utána vissza is ment a hűtőbe!
kurvajó találmány mert azóta nem forrt fel a motorom,direkt nem kapcsoltam rá a ventilátort /én kézzel kapcsolgatom ha látom hogy kell/ de nem birt felforrni
ja és ezt ronistol lestem...
Dewenduróval voltam motorozni vasárnap
A technikai különbségünk mint a tűz és víz
Nekem a srác úgy ki fújta az orrom,hogy még most is magam alatt vagyok
Minden tiszteletem az övé!
Most egy ideig csak gyakorolni fogok,hogy mit is és hogy is kéne csinálni ha mmotorozni akarok
DÉW
szoval megvártam vele az autot aki haza vitte, aztán elindultam a majdnem sötétbe egyedül haza ,persze joféle rövidebb utakon.
amugy tudom hogy kell a fejlámpa, csak nem volt nálam
Nem úgy szoktak menni, hogy egy fejlámpa a sisakon is van.
Egyébként most már nincs meleg, miért mész éjszaka, rákaptál?
Rikizuzda: Nekem videózni nem érdemes, úgy remeg a kép mint atom, ami normálisabb azt majd ma este feltöltöm neked valahova.
Darazsat túléltétek?
tegnap telibe fejeltem ugy egy vastag az ösvény felett keresztbe lévő faágat, hogy a simléderem kb 100 db-ra tört, és kissé agykárosodott is lettem...
najo az már elötte is voltam.
viccet félre téve, nincs extra negativum amire oda kéne figyelni, ugyan azokat a dolgokat kell átnézni mint bármely másik 2t motornál.
tán annyi jellemző hibájuk van hogy a lábtarto konzol le szokott törni a vázrol, de ha egyszer meg van varva CO-val sosincs többet baja, első fék tárcsa ha méret alatt van hajlamos kirepedni a szélén, de ez más tipuson is előfordul, telokat rángasd meg előre-hátra hogy menyire lognak a teflon csuszok, meg a hátuljában a himba log-e föleg a legkissebb csapágy szokott amire megy a telo, még a lengővilla tűgörgös csapágyazása szokott berohadni mert az emberek lusták szétszedni ...
amugy amikor elkezd vissza hülni pont a rendszerben lévő vákum szivja vissza a folyadékot a kis tartályodbol ahogy kiegyenliti a nyomást.
tanulság.: minden terepmotoros rakjon a motorjára tulfolyo tartályt, mert ha megforr nem a földre nyomja a drága fagyállot hanem egy tartályba ahonnan magátol szépen vissza is dolgozza a hűtőbe , ergo csak nyersz vele!
Most szeretnék venni egy 2004-es EC 250-t mi a vélemény róla mik a pozitivumok, negativumok, mire érdemes odafigyelni vételkor?
Ha valaki ráér, ért hozzá legyen szíves tüzetesebben válaszolni.
Előre is köszönöm.
nézd meg a közepén van egy kicsi szelep ami befelé dolgozik....
Egy elméleti kérdés, amit nem értek.
Elvileg a hűtősapka csak egy bizonyos nyomás-nekem 1,6 után nyit ki, ezalatt a rendszer átjárhatatlan.
Hogy kerül a később lehűlt folyadék, a hűtősapkával lezárt rendszeren keresztül, vissza a hűtőbe?
alul bemegy nekem és ha kell akkor a tetején ki bir menni,ha valahova lejeb teszed akkor a cső az aljáig érjen hogy vissza tudja szívni!
nekem ott volt hej és látni akartam hogy mikor és hogyan működik?
A túlfolyócső leérjen a tartály aljára gondolom, hogy vissza tudja szippantani a folyadékot?
Kell valami levegőztető a tartályra, vagy egy zárt rendszert alkosson a hűtővel?
Kép esetleg a komplett rendszerről?
képzeld olyan jó az új disznós lejáró hogy már rajtaülve le lehet szakadni a hegyoldalból....legközelebb már mehet fölfelébe is a zorrózás....
kurvajó találmány mert azóta nem forrt fel a motorom,direkt nem kapcsoltam rá a ventilátort /én kézzel kapcsolgatom ha látom hogy kell/ de nem birt felforrni
ja és ezt ronistol lestem...