Ja hát időpazarlás mert ezzel se megyek többet.Még ha lenne pár cimbi akiknek SM lenne de nincs.Faszom baszom mindjárt kitakarodok és visszarakom a crosskerekeket.Csak egy okból rakom át az SM szettet,mert dögmelegbe én nem bírok létezni az erdőmélyén
még ha külön sm motor lenne ..az volna a jó...persze akkor csak ha a haveroknak is ....
itt van az utcai motorom sőt motorjaim hát alig megyek velük....pedig megy 300 at
most néztem ezt a friss redbull romániás videót mikor egy meredek dombról jönnek le..ill. kínlódnak ...azért ott is vannak akik fel vannak mentve motorozásból....
jól lehűlt a levegő 17.5 c fok...nem esik de már por sincs menjetek inkább motorozni..jó lehet a talaj...ki kéne használni ...
ha tehetném én is mennék....Isteni az idő..ez is ritka pillanat mikor minden a helyén..csak pont én nem vagyok a helyemen..
ronis hol vagy nyaralsz megint ? legalább te menjél..!
Képzeld Dani,tegnap beszélgettem egy közkedvelt hölggyel akit fél évig szegelt egy négus...azt mondta irgum burgum fasza volt!...na csak azért írtam ezt mert kitalálta a jó isten hogy ekkora repedésbe mi való
nem rágja azt a részt ami be volt dagadva? nehogy nagyobb legyen a baj ha kitépi ott a szőrt!
a krémet meg kend a kezedre és próbáld ki nem e mar?..én kutyámnak is olyat írtak fel ami szét csípte a bőrét,ő meg csak nyalta le mert érezte hogy nem jó....mire rájöttem szegény sokat szenvedett mert én meg kentem rá mondtam az orvosnak a telefonba mivan, erre ő azt mondta akkor nem kell kenni!
én meg azt hogy a kurva anyádat bekenem vele!
nekem csak itt a saját udvaromban fog egyszer leszakadni eső után egy 2,5 méteres támfal...
ha eláll rögtön utána 10 percel már mehetünk , de folyamatos esőben nem megyek ki motorozni
még ha külön sm motor lenne ..az volna a jó...persze akkor csak ha a haveroknak is ....
itt van az utcai motorom sőt motorjaim hát alig megyek velük....pedig megy 300 at
most néztem ezt a friss redbull romániás videót mikor egy meredek dombról jönnek le..ill. kínlódnak ...azért ott is vannak akik fel vannak mentve motorozásból....
Minden a helyén még nem is melózok csak a kerekek nincsenek a helyükön.Hányszor megfogadtam hogy nem rakom fel az SM szettet
jól lehűlt a levegő 17.5 c fok...nem esik de már por sincs menjetek inkább motorozni..jó lehet a talaj...ki kéne használni ...
ha tehetném én is mennék....Isteni az idő..ez is ritka pillanat mikor minden a helyén..csak pont én nem vagyok a helyemen..
ronis hol vagy nyaralsz megint ? legalább te menjél..!
a krémet meg kend a kezedre és próbáld ki nem e mar?..én kutyámnak is olyat írtak fel ami szét csípte a bőrét,ő meg csak nyalta le mert érezte hogy nem jó....mire rájöttem szegény sokat szenvedett mert én meg kentem rá
én meg azt hogy a kurva anyádat bekenem vele!