Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fain
most esik nálad amúgy ?
szomszéd utcában volt a gázcsőtörős 5 méteres támfal leomlos buli....

nekem csak itt a saját udvaromban fog egyszer leszakadni eső után egy 2,5 méteres támfal...
ti még fiatalok vagytok és fittek, én már nem vagyok hajlando menni szakado esőben, menjen a faszom...

ha eláll rögtön utána 10 percel már mehetünk , de folyamatos esőben nem megyek ki motorozni
Ja hát időpazarlás mert ezzel se megyek többet.Még ha lenne pár cimbi akiknek SM lenne de nincs.Faszom baszom mindjárt kitakarodok és visszarakom a crosskerekeket.Csak egy okból rakom át az SM szettet,mert dögmelegbe én nem bírok létezni az erdőmélyén
na előkeveredtél ?
jo morgent.
időpazarlás az sm szett....

még ha külön sm motor lenne ..az volna a jó...persze akkor csak ha a haveroknak is ....

itt van az utcai motorom sőt motorjaim hát alig megyek velük....pedig megy 300 at

most néztem ezt a friss redbull romániás videót mikor egy meredek dombról jönnek le..ill. kínlódnak ...azért ott is vannak akik fel vannak mentve motorozásból....
Jóreggelt
Minden a helyén még nem is melózok csak a kerekek nincsenek a helyükön.Hányszor megfogadtam hogy nem rakom fel az SM szettet
ahoy
jó reGGelt béláim! remélem melóztok ti is ...

jól lehűlt a levegő 17.5 c fok...nem esik de már por sincs menjetek inkább motorozni..jó lehet a talaj...ki kéne használni ...
ha tehetném én is mennék....Isteni az idő..ez is ritka pillanat mikor minden a helyén..csak pont én nem vagyok a helyemen..

ronis hol vagy nyaralsz megint ? legalább te menjél..!
kurva
várjuk
most van egy falatnyi tangás valamelyik oldalon..tegnap mutatta
tegyek fel képet a csajról?
Képzeld Dani,tegnap beszélgettem egy közkedvelt hölggyel akit fél évig szegelt egy négus...azt mondta irgum burgum fasza volt!...na csak azért írtam ezt mert kitalálta a jó isten hogy ekkora repedésbe mi való
És tudja és tudja és tudja
csinálj neki ilyet ..labda is és motorozhacc is vele...
ezzz egy barna csempén egy rózsaszín fuga?
Én is úgy látom
Nem nyalja és nem is foglalkozik már vele. Csak a labda érdekli.
ez is egy véreb lehet
nem rágja azt a részt ami be volt dagadva? nehogy nagyobb legyen a baj ha kitépi ott a szőrt!
a krémet meg kend a kezedre és próbáld ki nem e mar?..én kutyámnak is olyat írtak fel ami szét csípte a bőrét,ő meg csak nyalta le mert érezte hogy nem jó....mire rájöttem szegény sokat szenvedett mert én meg kentem rá mondtam az orvosnak a telefonba mivan, erre ő azt mondta akkor nem kell kenni!
én meg azt hogy a kurva anyádat bekenem vele!