Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva mesterem, mint az oroszok,kb.

de csak én járok motorozni, a többiek kislányok.
Jobbulást!
Csak simán elkúrtam, sok volt a gáz mondjuk nem tudok ott felmenni, egyik piros útvonalon sem, ha felteszem a motort az első fellépőn, hogy ne essek el a tetejében, akkor sem tudok elindulni azon a laza talajon, hogy a lépcső után következő részen felmenjek, nem tudom, hogy lehet megoldani. eddig nem sikerült A szerteágazó piros csak annyit jelent, bármerre mehetsz, amerre tudsz, mind kihívás
Hejj,szasz,jött megint 2 cucc tőletek Mennyien vagytok ti ott
Dehogy Lett egy tályogom,azt felment a gerincemig,mozdulni sem tudtam Megcsinálták,minden okés
ne pityeregjél a sarokban..

hidd el csak egy nálad jobbtol tudsz tanulni,

egy veled egy szintü vagy nálad gyengébb csak lehuz téged is.
jok ezek a nyilas iránymutatok.. a darazsas után ezen vigyorogtam a legtöbbet..

amugy itt csak simán repülni tanultál? bár a szerte ágazo piros nyilakat nem értem, szétszaladt a ménes.?
Áhhh én már letettem erről,nagyon kifújta Dewenduró az orrom!
Nekem már csak a motoros oktató film nézés marad és utána valahol meghúzódva kicsi gyakorlás
Videót azt én nem csinálok most, pár felvételt csináltam Ricsiékről, de baromira remeg a kezem, rosszak, talán az Öreg videózott, de azt Ricsi tudja, abból vág-e valamit.
Ha a pálya érdekel, itt van pár helyről kép nyilazva. A sárgán mentünk általában, nem jártunk mindenhol, volt egy defekt és vissza kellett jönni, meg szemüveget kerestünk sokáig. Olyan állós videót, mint szoktam majd csinálok rajta idővel...
motorozos idő van, kellemes hűvös, az erdőben sár .
Heló mindenki!
Jó reggelt!
dobre vécse
videót nem tettél fel valahova a hétvégéről?
Mit csináltál már? Verekedtél?
Nem kéne még pihenni olajos teló helyett?
Jelen, de már el is köszönök, szép álmokat mindenkinek!
szewasztok...hol a f@szba vannak maguk?
Tsókolom
Szevasz! Hát mesterem azt most ne rugdald me mellette volt a baj.Csak 2 majom fogott le,nem egy talicskányi
Szasz,jók lettek,az a lényeg
napot.

csikuszkám látom nem vigyázol magadra, szét kell rugjam a hátso fertályodat basszon meg egy talicska majom.
szasz na szép amúgy a tankról most szedtünk le vagy 3réteg festéket volt ez már piros narancssárga meg minden
Jó reggelt!
Nem heggesztik mert szetolvadna benne minden.szetszedni nem akarom mert nincs hozza felujito keszlet.. 7ota rohangalok.agyrem. hatha persellyel megoldodik es akkor 6os legtelenito csavar lesz..