Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt Hétalvók
nagy élmény Spongyabob kacajára kelni
Szasz,új motor?
Kiscsuka,de jajj,de lejött a festék alapozóig,a telókról Majd festegetheti a gazdi,de ne ócska festékkel mán Ma mennek vissza,volt egy kis műtétem(nem gyenge)emiatt nem tudtam előbb semmit csinálni,most éjszakázva is pótolom,me ajajj van Így meg még gép előtt sem tudok lenni,egy percem nincs
mert ki lett hajtva belőle a réz légtelenítő csavar ami elnyalodott benne... m10es menetű.. lehet meg kéne perselyezni egy 6osra aztán akkor nem is lenne ott repedés..
fotózd majd le azt a repedést ...

mert a sörösdobozt is meghegesztik....
persze tehetnék rá hagyományos(axiális vagy mi) főfékhengert is,de azért utcára el kell a radiális. meg már hozzá vagyok szokva a jósághoz
a nyereg úgy néz ki jó lesz...már mozognak faszán a dugattyúk és nem ereszti az olajat sem
légtelenítő menetnél. cncből van, nem lehet ezzel semmit kezdeni. 100juróért van hozzá új ház,de jóval olcsobb lenne a 19es
ja neked főfékhenger repedt nem a munkahenger..
kár érte...

nem lehet meghegeszteni ?....merre van a repedés ?
estét.tettem fel képeket... nem jó a fékem. sajnos az öntvény elrepedt a munkahengernél és falsot szív,így mindig levegős... van jó áron egy 19es munkahenger.ugyanez a márka.. nagyon szopó lesz azzal és inkább nézzek 16ost vagy kibírja? 19est már általában 2 nyereghez teszik..
jó estét!
nemtúl szolid bűvész néni
nem sznoboknak valo előadás...
Régi, de jó
Új Metzeler valakinek?
MC-4-es. több infó adatlapon.
megyek arckönyvre.
ronis fel tudsz jönni kicsit fészbúkra?
a saját pályának tényleg van némi előnye, mert tudod a hirtelen helyeken mit kell csinálni, mi jön most, viszont aki tud az tud.
amikor megfejeltem egy fát és összetört a siltem, mint neked, fogtam egy műanyag nem használatos összerakható polcot, kivágtam belőle a silt mintát és felcsavaroztam, azóta az van rajta. Szóval ha van egy e célra használható műanyag lapod abból kivágható, ha ne akarsz semmi extrém hajlást/légterelést rá.
uhh 9500 ft. egy szaros műanyag darab simléder a sisakomra..

jobban megéri venni egy egész sisakot.
Mondtam neked, saját pálya előnye, meg a 2T-é, láttad mit össze bénáztam a 4T vassal, még berúgni sem tudtam na jó azért némi gyakorlás is van mögötte az a lényeg , hajrá , a héten megy a DVD!
estét gázosok.