Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy naccerű volt..mindennel együtt ...ilyen is kell...

csak hutától volt cigi ..

jajj maki képzeld el...eccere értünk huta fölé....mi lejöttünk disznós árkon és átjöttünk hoffmanntól tudod a kedvenc patakátkelőnkhöz és rájött az eső..és shaolin falu alatt ott álltunk a fenyvesnél és hallottunk téged menni lefelé...úgyhogy ha nem kezd el ömleni az eső mi nyerünk...
sikerült hazaárnem!
gondoltam rátok hogy nehogy bent rekedjetek a disznós árokban,én is megáztam kicsit....csak bementem az erdőbe az aszfaltról mert sajnáltam az új gumikat
Na hazaértünk.Azt nem lehet mondani,hogy nem áztunk tökig.Be is dobtam mosni a motoros cuccokat,így megspóroltam egy előmosást. Illetve Rozsibácsi még talán mindig ott van az erdőben.Azt mondta csak akkor indul el,ha eláll az eső.Hát még szakad.Pedig nála volt egyedül fullextrás esőruha,csak szégyellte előttünk felvenni. Maki hazaértél rendben?Neki meg beszart a kuplungja a zuhé előtt,aszfalton ment haza.
szia pityu most ért haza gabi..mert itt pörgettea gépét a ház előtt...esik mintha dészából öntenék...
Kérdezd meg KTMakit,neki nagyon bejött amit csinált.Ma is bizonyított.
Tágulási, kiegyenlítő tartályt milyen készen kapható palackból a legjobb/legajánlottabb készíteni?
Ez így van
tavaj is segitettem aratni ezt is meg kell csinálni Pityukám
Szia Cé.Mizu?Láttam traktorra cserélted a sokkerekűt.Jöhecc hozzám is traktorozni.Láttam gyűjtöd az éves söradagod alapanyagát
Csőrgess meg ha kell folt,vagy segíteni kell.Befúvom a láncot meg öntöm a benyát,azt mehetek is.
hátsó defekt 1 van....utolsó foltot ragasztom rá
ahoy Pityu
Reggelt.Mért pont 3X?Ez valami új Makituning? Na jó,nem qurogatlak.
Reggelit. elokerult az ember teloszama?:)
igy tovább Tomikám
3x csiptem ki a vastag belsőt
most jön a hátsó
hali jo gurigát lassan én is lépek pestre
na lépek kimosom azt a szart .....
most nézem adatlapod...
nem lehetünk haverok ha az adatlapodon is rajta vagyok egyik képen még cr-rel
pont a délinél
darth dezsi veled mi a rajz ?
nicht zu danke ...