amúgy naccerű volt..mindennel együtt ...ilyen is kell...
csak hutától volt cigi ..
jajj maki képzeld el...eccere értünk huta fölé....mi lejöttünk disznós árkon és átjöttünk hoffmanntól tudod a kedvenc patakátkelőnkhöz és rájött az eső..és shaolin falu alatt ott álltunk a fenyvesnél és hallottunk téged menni lefelé...úgyhogy ha nem kezd el ömleni az eső mi nyerünk...
sikerült hazaárnem!
gondoltam rátok hogy nehogy bent rekedjetek a disznós árokban,én is megáztam kicsit....csak bementem az erdőbe az aszfaltról mert sajnáltam az új gumikat
Na hazaértünk.Azt nem lehet mondani,hogy nem áztunk tökig.Be is dobtam mosni a motoros cuccokat,így megspóroltam egy előmosást. Illetve Rozsibácsi még talán mindig ott van az erdőben.Azt mondta csak akkor indul el,ha eláll az eső.Hát még szakad.Pedig nála volt egyedül fullextrás esőruha,csak szégyellte előttünk felvenni. Maki hazaértél rendben?Neki meg beszart a kuplungja a zuhé előtt,aszfalton ment haza.
csak hutától volt cigi ..
jajj maki képzeld el...eccere értünk huta fölé....mi lejöttünk disznós árkon és átjöttünk hoffmanntól tudod a kedvenc patakátkelőnkhöz és rájött az eső..és shaolin falu alatt ott álltunk a fenyvesnél és hallottunk téged menni lefelé...úgyhogy ha nem kezd el ömleni az eső mi nyerünk...
gondoltam rátok hogy nehogy bent rekedjetek a disznós árokban,én is megáztam kicsit....csak bementem az erdőbe az aszfaltról mert sajnáltam az új gumikat
http://youtu.be/wNCVuZoXbOw
most jön a hátsó
nem lehetünk haverok ha az adatlapodon is rajta vagyok egyik képen még cr-rel
pont a délinél