erröl a darazsas sztorirol jut eszembe régebben mindig vittem hátizsákban über erős calcium pezsgőtablettát, de bevallom mostanság már nem hordom , elfelejtettem
De hatott! Főleg a környezetemre! Sokkal jobb már,de még nem merek motorozni! Néha megnyeklik,aztán olyankor könnybelábadt szemmel azon gondolkozom,hogy bepisáljak vagy összefossam magam!
Megúsztad eső nélkül?
Engem elkapott rendesen
Az őszi idő sajnos a tájra nem volt jellemző, mindenhol sok zöld, amitől szart se látni, bár ősszel meg a haraszttól...egyik se jobb, de legalább ősszel nincs ennyi vérszívó, szóval inkább az őszre szavazok
Hát nem egészen, az én útvonalam az a szikláról leugrás lenne a darázs meg utánam. Nem ezt a képet akartam egyébként, hanem még az eredetit, de így sikerült...
Ricsiéknek csináltam pár képet és jelöltem rajta merre lehet menni, merre tájolják magukat kb., bár a szikláról is le lehetne ugrani motorral is
mit kéne csinálni?
nehogy egyszer valakinek nagy baja legyen töle,
mert lehet!
amúgy ma voltam először dolgoznyi...összegyűlt a szemét ismét rendesen...
de hétvégén megyek mint a disznó
Vezetékek nem égtek ki a falban?
Micsoda fasza idő van,nekem meg tropa a térdem!
Engem elkapott rendesen
Az őszi idő sajnos a tájra nem volt jellemző, mindenhol sok zöld, amitől szart se látni, bár ősszel meg a haraszttól...egyik se jobb, de legalább ősszel nincs ennyi vérszívó, szóval inkább az őszre szavazok
Hát nem egészen, az én útvonalam az a szikláról leugrás lenne a darázs meg utánam.
Ricsiéknek csináltam pár képet és jelöltem rajta merre lehet menni, merre tájolják magukat kb., bár a szikláról is le lehetne ugrani motorral is