Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jesz
Párás a levegő,
mit kéne csinálni?
erröl a darazsas sztorirol jut eszembe régebben mindig vittem hátizsákban über erős calcium pezsgőtablettát, de bevallom mostanság már nem hordom , elfelejtettem

nehogy egyszer valakinek nagy baja legyen töle,

mert lehet!
nekem majd hozol üó mérőt?
amúgy mizu darth véder ? ill. darth dezsi
Holnap hívlak, köszi
szewa ..nem .... holnap még esélyes hogy érkezik.... de ha nem ...akkor jövő héten lesz leghamarább..

amúgy ma voltam először dolgoznyi...összegyűlt a szemét ismét rendesen...
kimész a kinaira ,veszel magadnak egy másik térdet..
eső az itt nem volt, csak nagy fekete felhők, jövő hét keddig ilyen időt josolnak.
az ülést 1 db 6-os csavar fogja ami 5-ös imbuszal nyilik, az pedig fent van a kézvédőn oldhato gyorskötözővel.
Szia Zoli, hoztál nekem szimeringet?
Ismerős érzés...mostanában már péntek estétől szabályosan várom a hétfőt, hogy legyen végre valami csinálnivalóm, ne csak nézzem a falat otthon
Megkaptam a linket
Szasz! Por nem lesz,az hétszencség!
De hatott! Főleg a környezetemre! Sokkal jobb már,de még nem merek motorozni! Néha megnyeklik,aztán olyankor könnybelábadt szemmel azon gondolkozom,hogy bepisáljak vagy összefossam magam!
na megjöttem...melóztam ...egész nap esett az eső ez vigasztalt...

de hétvégén megyek mint a disznó
Biztosítás van? Perkálnak? Vagy saját költség...?
Vezetékek nem égtek ki a falban?
Pöpec! Mivel veszed le az ülést, ha a szerszámok az ülés alatt?
Nem hat még az új Manka-féle kenőcs?
Ez szép, nem tudom a profik hogy mentek itt le, de ülne rá a fene...
Jó estétet!
Micsoda fasza idő van,nekem meg tropa a térdem! Szana szét basz az ideg!
Megúsztad eső nélkül?
Engem elkapott rendesen
Az őszi idő sajnos a tájra nem volt jellemző, mindenhol sok zöld, amitől szart se látni, bár ősszel meg a haraszttól...egyik se jobb, de legalább ősszel nincs ennyi vérszívó, szóval inkább az őszre szavazok

Hát nem egészen, az én útvonalam az a szikláról leugrás lenne a darázs meg utánam. Nem ezt a képet akartam egyébként, hanem még az eredetit, de így sikerült...
Ricsiéknek csináltam pár képet és jelöltem rajta merre lehet menni, merre tájolják magukat kb., bár a szikláról is le lehetne ugrani motorral is
Küldtem a linket, amin az útvonalról van pár kép, persze ez csak kép.
rohadt jot motoroztam én is ma, igazi fincsi őszi idő volt sok sárral.