Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyira nem über drága
neked úgy is ráér eladni,2 hét múlva visszatérünk rá!meglátom mennyi pénzem marad a nyaralás után
újra itthon...
az jo ár, anyit még én is adnék egy nagyobb tankért...
Ja, kimondottan vágytam rá hogy ne tudjak semmit se kezdeni a szabadidőmmel meg járhassak mindenhova busszal...
11
30 pénz az überdrága?
a te fekete tankod hány literes is? biztos über drágán akarod adni,de megkérdezem,mert romániához jó lenne egy nagyobb tank,mint 7,5 liter
de jó volt,hogy az exc 9,5L volt
Jó reggeltet
jo morgent.

mind tudjuk hogy te mazohista vagy, igy mondjuk a 4 honap könnyű, lehet még élvezed is a motortalanságot...
Én már 4 hónapja bírom motorozás nélkül...mondjuk hétvégente szerteszéjjel is baszkod az unalom, ez igaz...de ez van
maki nem jöttél ....
szewasztok..megjöttem japánból....idáig sikerült dolgoznom..de délelőtt meg koradélután volt finom motorkázás naccerű volt és esős se esett....aztán olyan hamar végeztünk , hogy még nem okádok eléggé, kicsit nekiálltam motort szerelni...hajnalban már ezzel kezdtem....megplusz lemostam én motoromat is legalább...szegény sose érek rá ilyenekre...ennyi volt a vasárnap...kéne rendelnem egy pizzát...ja egyedül vagyok de ma nem bulizok mert ájulok elfelé...

jajj olyanokat estem ma gecc...
Pedig hidd el,sokkal jobban jársz ha pihenteted egy darabig. Én sem hittem el amikor mondták,de aztán rá kellett jönnöm magamtól keservesen,hogy igazuk van!
Köszi a tippet , de tudod ki bírja ki, hogy ne menjek ki 2-4 hétig motorozni,
ha tudom mozgatni a karom, inkább jajgatok közben néha.
Ezt a folyton fájós üzemmódot kihagynám bízom benne, hogy hamarosan rendbe jön.
Kellemetlen tud lenni az is, tekerd körbe valami ragtapasszal és GO!
Lehetséges okok:
- Sokat rúgdalod a sziklákat a bakancs orrával úgy értem, amikor mész és muszáj lerakni, mert elugrik az egyensúly...
- Néha a zoknit sem árt kimosni, enyém már megáll magától a sarokban
nekem most a bal lábamon törte fel a 1,5 éves szétdölt csizma a lábujjaimat,

csak tudnám hogy a picsbe...
ha te is láttad volna tegnap a télapot ,már a vállad is meggyogyult volna...

jahh először ne terheld a vállat nagyon lassan jön helyre, aztán 1-2 hét , vagy egy honap után beáll egy ilyen folyton fájos üzemmodba, olyankor már bemelegszik egy fél ora alatt ha terheled.

vagy nem de az biztos.

Akivel múlt hétvégén voltam az Öreg, talán ő több volt mint 55, de Ricsi jobban tudja. Szépen jött lefele a köves sziklákon
Az endúróban az is jó, hogy kondiban tart, tehát nem szabad abbahagyni sose
A krampuszoktól majd kapsz Télapóra, hogy le merted őket előzni
Szép napot!
Ronis: Az én vállam nem melegszik be, inkább csak romlik, ha terhelem.
elmesélem nektek én mivel találkoztam tegnap az erdőben...

az igazi hamisitattlan TÉLAPOVAL, és endurozott !

komolyan mondom 3-an voltak láttam egy tetőröl ahogy bemennek az enduro ösvényre, elkezdtem őket üldőzni hamar utol értem leelőztem a két hátsot, és az első csávo seggébe mentem, aztán mikor véget ért az enduro ösvény félreállt megvárni a haverjait , megálltam én is dumálni vele osztrákok voltak és 52-éves volt az ember!

aztán oda értek a haverjai is ,levették a siakot és ott ált elöttem egy hamisitatlan TÉLAPO!
mint a cocacola reklámban kicsi pocakos kerek dzson lenonos szemüveg pufi vigyorgo joviális arc, fehér szakáll , ősz haja tiszta izzadság, a sisakján a simléder hátra felé állt széttörve ,mert kicsit megrendezte az erdő, és a Bácsi fünf und fünfzig jahre alt (55) éves volt és ott endurozott egy KTM-el a bakonyban!
simán elég lett volna egy télapo sapka rá decemberben ,

na erre varjatok gombot , a télapo itt nyomja a nyári szabadságát, lehet hogy a másik két csávo az elvarázsolt rénszarvas volt, vagy a krampuszok, amugy a harmadik srác az fiatal volt 42 éves,

áááá kár hogy nem volt nálam fényképező beszarás jol nézett ki az öreg , vigyorogtam rendesen, mondták kissé törve magyarul. :- mi öreg ember enduro... , meg hogy járnak ide motorozni már 8 éve, meg romániába is Korond-ra 10 éve, minden évben lemennek 1 hétre.

szoval fiuk a lényeg az hogy az enduro egy kortalan sport, még a TÉLAPO is ezt nyomja nyáron,és itt a Bakonyban!