Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép reggelt!
Talán ma nem fog esni
Megyek is ki gyakorolni
amugymeg jo reggelt.
az a jo az endurozos csajoknak hogy nekik nem kell páncélt felvenni, ott az a két szép airbag megvédi őket mindentöl...

pl. ha Manka endurozna velünk rám mindig eshetne mert az airbag-ok megvédenének mindkettőnket.
Szasztok
Gyurikának féknyereg!
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
szevasztok
ilyen bulák felénk miért nincsenek
megyek megnézem milyenek a német pasik hétfőn jövök vissza
mi ezt rendszeresen műveljük...

karos áttételes csipkedő, nagy fejsze, és a sthill. hamar rendet lehet rakni az erdőben.

mikor a vihar kidönt pár fát gyökerestül, megfűgod fürésszel 3-4 méteres darabokba, beforgatva két fa közé hogy ne guruljon el mindezt egy jo kis felmenőben....
hát erre már én is gondoltam, hogy valami benyás stillel ki kéne menni és pár frankó kis járatot megtisztítani, van 3 meder is, amin olyan fajin fellépők lenének, csak a sok bedőlt ágas fa miatt lehetetlen teljesíteni így.
Amíg el nem tört fel volt kötve a motoromra egy kézi bozótvágó+fűrész kombináció, azzal is sok dolgot el lehetett intézni
Sikerült kitakarítani az utat?
kiszaladok robogoval gyorsan az erdőre ,bedölt az ösvényemre megint egy fa, és kicsit meg kell csipkedőzni a mellete lévő lombosokat, lofaszt nem látok tőlük.
és amilyen az a geci murphi, ilyenkor tuttira arra az oldaladra esel mindig...
nekem beszokott... de mondom az enyém bő 1-1,5 éve szar...
Köszi neked is a fordítást! A beszélt angolt sajnos ritkán értem, szerencsére az írotton kiigazodom.
Jó reggelt! Vállam még mindig tropa , menjek így terepre, hátha bejáródik?
üdv!ok Tomi,nekem is jó a j. hét vasárnap!a gumikat átviszem a hét elején,a t.számod a régi?akkor rád csörgök! üdv mindenkinek!
reggelit
Sziasztok! És szeva Szigony! Igen kellenek, és elvileg mehetünk a jövőhét vasárnap, ha oks neked is.
Ahogy Xavi Galindo, úgy a brit szintén bajba került. Szögesdrótba tekeredett a motorjával és helyiek valamint a szervezők segítségét kellett igénybe vegye hogy kiszabadítsa. A kettejük közti különbséget egyre jobban ledolgozó Birch közeledtével nem volt idő tétlenkedésre. Miután végre megszabadította motorját a dróttól, Jarvis kényelmesen bemotorozott a célba, bezsebelve ezzel a 2011-es Romaniacs bajnoki címét.
Nagy vonalakban ennyi.
Bazmeg, 10:30 környékén harmadjára hallgatom végig a Birch feleségét és még mindig nem értek egy szót se abból amit mond..."nyomokban angolt tartalmazhat"
Köszi