Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erdőben eltart majd egy ideig.
na az kéne még!
nekem annyira nem volt izgató,majd megfagytam
majd lefüstölöm a hátsóról a bütyköket
Képet
most kell ez hogy felizgassál...
bütykös elsőt tudok neked adni..

utána már csak hátra kell egy jo bütykös gumi és már van is egy rendes motorkerékpárod.
melóban volt ám vizespólózás...azaz egy szál fehér köpenyben áztam el de úgy,még a combomra is totál rátapadt
jo neked, itt beköszöntött az esős évszak.
holnap be kell szereznem egy első gumit
itt is
jól ám
elmentünk fagyizni is,naná hogy leettem magam
meg motoroztunk a környéken..Tata tópart,Turul madár,egyebek
ma totálisan elmaradt a motorozás, gyakorlatilag egy kis megszakitással egész nap esett.
Segítséget szeretnék kérni, hogy gasgas fse450-es motorhoz milyen olajat használjunk?ásványi volt benne de az valahogy nem vállt be...
így vettük,motorhibásan,pici pénzért és volt bele motor 100papírért kompletten majd szép lassan ezt is összerakosgatjuk!
köllött neked bmw... faszhosszbítós autó. Majd most megnyúlik rendesen mire összeáll
írtam neked ktm-be fékedre
komoly
jáááj,.szevasztok. ma már szereltem bmwt meg ktmet is.. pff. ktm felkeményedett de nem mennek vissza a dugattyúk...szóval meg kellene karmantyúzni a nyerget,de nem kapok hozzá sehol. ahol meg készítenének az nem kimondottan fékhez lenne.. mit csináljak? 31,6 és 33,6 ezek a méretei a dugattyúknak.

(a bmw gyári motorja meg ettől a kis bizbasz szeleptől ment gallyra... 2 dugó,henger offos, mert letört az a kis pöcök-szívósorban levő szelepek)
http://www.sport24.hu/auto-mot...

kép felirat:

"a legendás Drapál Mihály járgányán"

Így múlik el a világ dicsősége..........
Jó is az Mennék én is, tegnap útra kész lett a vas, de már megint szakad ez a fos A hideg nem zavarna, jobb mint a 35 fok, de ez a sok eső már sokkkkk
Szar ügy de ha elreped, akkor azt már meghekkelni, főleg ott ahol akkora nyomás van...jobban jársz egy másikkal, jobb mint a hekkelt fék hibája miatt beleállni egy kocsi oldalába.
... vehetek új féket
voltam bizony, és leszek ma is.