Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb annyit, h belement vmilyen huzalba, de gyorsan leszedték, nem volt idő tökölni, mert eközben Birch ugye egyre közeledett hozzá...
Aki jobban érti, majd kijavítja
http://www.youtube.com/watch?v...
21:00-nál miről beszélnek? Mi lett Jarvis motorjával? Azt látom, hogy valami drótot szednek le a hátsó kerékről.
http://www.sportmotor.hu/motor...
elsősorban zoozee tól kérdezem h 2t nél ez hogyvan? de akárki másis aki ért hozzá válaszolhatna én eddig úggy csináltam h felmelegítettem aztán pár percig kíméletesen utána téptem neki
üdv! Tomi kellenek a gumik?és ha ráérsz mehetünk! üdv mindenkinek!
délben mehetek dóódozni
nem akar menni helyettem valaki?
csókolgatni nem fogom,én ugyan nem nyalogatom róla a döglött bogarakat
nálunk is ez megy,mindig megeszik a kutyakaját és persze az ablak alatt kell hancúrozniuk éjjel
a régi az olyan hárlisabb, az új meg olyan japános.
legjobban attol gyogyul ha csokolgatják, esetleg forro női didiket nyomnak hozzá tartosan...
háhh süniket ne is emlegesd, makdnem minden este van egy az udvarban, hajnalban arra kelek ugatnak a kutyáim mint atom, és ott fociznak a sünivel...

csak tudnám hol a picsbe jönnek be , olyan védelem van már mint atom, szerint a fán nőnek, esetleg a föld alatt, de már gondoltunk arra is hogy ezek repülő sünök.
ez az új,meg a régi
na majd viszek neked is csodakrémet egyszer
nem,az a régi
az új beteg egy kicsit,fékmunkahenger tegnap jött meg hozzá,ma össze lesz rakva és újra meggyógyul
olyan mint a süni orra
nem akarlak elkedvetleniteni, de a váll fájás az geci dolog,

én kb bő egy éve küzdök vele, van hogy éjszakáknként meg ébredek anyira fáj, motorozáskor kb egy fél ora kell mire bemelegszik anyira hogy már jo...
szoval szar ügy, kenegetem mindenféle csodaszarral de ez már ugy néz ki ilyen kacat marad.
Én már nem bírtam tovább, felvettem az esőkabátot és kimentem tegnap, de nem bírja a bal vállam, valami történt vele múlt vasárnap, ahogy beértem a szopó részre és jobban elkezdtek dolgozni a karok, annyira fájt, hogy abbahagytam és hazajöttem.
Valószínű megrándulhatott azaz pihentethetem egy jó darabig

A képen a Busa mögött az az új garázslakó Harley?
Jó reggelt. Első reggel jó pár napja, hogy úgy kelek, épp nem esik, remélem napközben sem gondolja meg magát
mondjuk ilyenkor nő jol a rizs, kérdés ki vetett rizst az idén...
jo reggelt vietnám. megint esik...
abbol én is el vagyok látva.
szoval összeugrott a bimbi és majdnem kiszurta a vizes fehér köpenyt...
ráérek....időm mint a tenger