Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a legeslegdrágább sport és a legeslegnagyobb faszság azért még mindíg a nősülés....

ennyi..többet nem tudok mondani kérem kapcsojja ki
micsinász ? lőlsz?
Én találtam...igaz drágább még a motorozásnál is - viszont sokkal jobban megy...
Elvesztetek Erdélyben? Voltatok? Milyen volt?
Olyan ez mint ha elmennél külföldre nyaralni, van aki 5* megy egy évben van aki 1* (sem). De aki 1* megy valahogy eszébe sem jut azt mondani: Egy csomóan mennek többször is ááá, nem éri meg inkább itthon maradok.
Ja hogy áll benne a pénz? Lehet... De az az 1 misi (nem is ér annyit) szinte mindenre kevés: ház , üzlet? Semmire. Ha meg csak úgy van lenyúlja a csúnya állambácsi egy jó részét, azt meg csak nem kéne...
Van benne valami, de ha ezt is leadom mi marad? Vagy találtál már olyan elfoglaltságot ami ekkora adrenalint, kikapcsolódást, utána kellemes nyugalmat biztosít? Mert én még nem... pedig sok ökörséget sportot csinálok-csináltam...
Többek között én is emiatt akartam megszabadulni az EXC-től...
miért?
nem
Hát kb nekem is ennyi idő jutott motorozásból.De még mindig többet megyek mint pár haver vagy a bátyám.Ja és igen megszületett a kislánya Nagybácsi lettem
Amindenit. Időmillerek!
Ebben az évben kb. 40 üó-nál tartok!
Év végéig lehet meglesz a 60. és ez jobb év volt mint az előző kettő!
Hmm, jó bírod fizikailag!
Ha egymás után megyek hétvégén 2 nap, a második nap már nem olyan energikus, mint az előző, ha netán összejön pént,szo,vas pár óra/nap, akkor a vasárnapi már csak esés kelés...
Triálozzál endúróval
Értem már időnként miért van kevés víz a balcsiban, Öko motorod van, ami a balaton vizével üzemel
eddig amit egyhuzamban mentem legtöbb az 16 nap volt pihenőnap nélkül minden nap motorozás,

mondjuk a történethez hozzá tartozik hogy ez akkor volt mikor megvolt a triál is az enduro mellett ,és váltogattam hol ezzel hol azzal ...

jo lenne most is egy gyakorlo triál motor itthonra...
nem sokat, átlag heti 4-5 napot
Egy 300 as 2T tesztelését én ingyen is elvállalom , de küldhettek sisak, protektor, térdvédő, egyéb ruházatot is.
Igazad van, de ha már itt tartunk szerintem a használat módja a legfontosabb, nem mindegy, hogy valaki felül a motorra és zúz 50km-t, hogy le se teszi a lábát vagy extrémben nyomja és hol fent a lába, hol lent, hol tapos benne, hol a követ rúgdalja tempóban, stb.
Ronis szerintem az utóbbi üzemmódban használja a csizmát
de az is valószínű, amit mondasz, hogy ő sokkal többet megy egy évben. Mennyit mész Mester? Kisakkoztam kb., havi 36-al számolva nálam évi szinten 360-430 óra/év jött ki amit a lábamon van a csizma, kilométerben nem tudom, benzinben meg inkább ki se számolom
Jó reggelt!
szivesen vállalok csizma, sisak, egyébb védő felszerelés ,különböző motorkrékpárok tesztelését, persze jo pénzért.

megunt barátnők, feleségek karbantartását is vállalom kölcsönös szimpátia esetén... ingyéé
jo morgent.
Mondjuk azért nem ártana hozzátenni itt a nagy "csizmatapasztalatok" topic-ban ki mennyit hajt egy évben... szerintem Ronis megy annyit 3 hónap alatt mint én 1 évben. Így is menni fog a csizmatartósság? az a csimma nálam elmenne akkor cirka 6 évet...
csak a testünk ne adja fel
pont beszéltünk egy oldboysos sráccal és aztmondta, hogy a rutinunk miatt vagyunk egyre jobbak ......
vének tanácsa...
te is kb ....