Reggelt! Menjetek napozni!
Múltkor azt mondta nekem valaki sápadt vagyok, menjek többet a napra, mondtam neki kint vagyok én eleget a napon. Csak rajtam van a bukósisak
Debrecenben homokoztunk Zé-vel meg rikizuzdával 2 hete,múlt héten meg nyíregyen rugattunk...most is még egy nyíregyet tervezek,aztán egyeztetni kéne egy kezdős románost...aztán szeptember végén debrecenben megint lesz EC! mennék komolyabb helyekre is,lehet lesz egy újabb endurom...bár szintén "csak" 125ccm ...
Így csalás!
Ne is billentgesd, mert úgy jársz mint én, beesik a fa a váz meg a kerék közé és lehet vele szívni.
Kaptál másik SIM-et?
A számokat meg írd ki valahova most, ha beszerzed! Múltkor is megjártál, csak akkor meglett a teló, így a számok is.
Múltkor azt mondta nekem valaki sápadt vagyok, menjek többet a napra, mondtam neki kint vagyok én eleget a napon. Csak rajtam van a bukósisak
ugye nem vagy rasszista.?
bennem van kitartás.
13:50re oda megyek!
Köszönöm előre is
holnap 8-2 ig dolgozom,gyere be oda ahova multkor jöttél...adok egy használhatót
Ne is billentgesd, mert úgy jársz mint én, beesik a fa a váz meg a kerék közé és lehet vele szívni.
Kaptál másik SIM-et?
A számokat meg írd ki valahova most, ha beszerzed! Múltkor is megjártál, csak akkor meglett a teló, így a számok is.
A múlt hétvégén pl nagykálló környékén bolyongtam, ott van egy kisebb dombocska, ami imitálja a zemplént 1/10-ed arányban.
Most is oda tervezem gyakorolni, jobb híján.
Eladogattam a tublisst. Már csak egy első maradt.
Te voltál valami izgalmasabb helyen?
tubeliss be van már szerelve?