Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van akinek nagyot dobna az esélyein
láttátok Pastranát.? azért a vidámsága az megmaradt.
bukosisakban a strandon nem tul csajozos opcio...
Reggelt! Menjetek napozni!
Múltkor azt mondta nekem valaki sápadt vagyok, menjek többet a napra, mondtam neki kint vagyok én eleget a napon. Csak rajtam van a bukósisak
neked egy süni szerelme smafu..?

ugye nem vagy rasszista.?
csak ha nem szúr nagyon-nagyon
pl nagy didikel lekoptatni az arc szörzetemet, kellő kitartásal menne a dolog....talán...

bennem van kitartás.
én ilyenre nem is gondoltam
mondjuk az arcomon a szőrt is meg kéne ,persze nem a kávéfőzővel..
megfeng-shuizom a kávéfőzőt...
ölelgess meg igy reggelire...
kukurikuuuuuuuuuuu...
persze...hogy majd 10-ig alszom erre fél 6-kor már kukorékoltam hogy kialudtam magam
Debrecenben homokoztunk Zé-vel meg rikizuzdával 2 hete,múlt héten meg nyíregyen rugattunk...most is még egy nyíregyet tervezek,aztán egyeztetni kéne egy kezdős románost...aztán szeptember végén debrecenben megint lesz EC! mennék komolyabb helyekre is,lehet lesz egy újabb endurom...bár szintén "csak" 125ccm ...
Hali!
13:50re oda megyek!
Köszönöm előre is
szia!
holnap 8-2 ig dolgozom,gyere be oda ahova multkor jöttél...adok egy használhatót
Így csalás!
Ne is billentgesd, mert úgy jársz mint én, beesik a fa a váz meg a kerék közé és lehet vele szívni.
Kaptál másik SIM-et?
A számokat meg írd ki valahova most, ha beszerzed! Múltkor is megjártál, csak akkor meglett a teló, így a számok is.
Jó estét!
jó estét mindenkinek!Tomi megvan az első gumi is majd holnap este felhivlak ok! üdv...
Szia!

A múlt hétvégén pl nagykálló környékén bolyongtam, ott van egy kisebb dombocska, ami imitálja a zemplént 1/10-ed arányban.

Most is oda tervezem gyakorolni, jobb híján.

Eladogattam a tublisst. Már csak egy első maradt.

Te voltál valami izgalmasabb helyen?
hali! merre hajtol mostanság? enduro?SM vagy cross? vasárnap megint megyünk nyíregyre...homokozni...
tubeliss be van már szerelve?
Ok.
nem gondolkoztam ilyen árakban