Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt már nem anya szülte
Félrement a smile: Ezt akartam
Bár is igaz lehet, hogy nem lehetek ott egy ilyen oktatáson.
Szerintem nem nagyképű, amit mondott róla valami ismerőse, hogy a legjobb extrém endúrós a világon jelenleg. Rettentően ügyes!
cr?
elhiszem az enyémek is nyaralnak , nyugi van csönd , de valahol üresség is
Gábor még itthon van ?
Kanadában fogok menedékjogot kérni...
http://youtu.be/dCr-JZ1ZIjU
http://www.youtube.com/watch?v...
ma nem dolgozom,holnap sem
Bendegúz holnap jön haza a táborból...jó volt egy kis nyugi de már hiányzik nagyon
Nekem is pesten volt, hogy sálat felhúztam az orromig sapkát teljesen le, szintén csak a szemem látszódott ki. Egyik ismerősömmel mentünk a buszhoz és buszmegállóban csak ennyit mondtam neki: Ha nem jön a busz mindjárt felrobbanok.
Körbenéztem és láttam egy hölgyet aki erősen sápadt arcot kezdett felvenni és hátrált
na azzé , szőkék előnyben engem is , habár én már megint variálok valami más színen , menyél , én meg dodozni
helo valaki nem tud sm 50 alkatrészt
nem hajra,nyugi az marad szőke mert engem így szeretnek
na usgyi motorozni mielőtt meggondolom magam
barna ?
szakadt olajos melós gatyában, kantár lehajtva szét rugott orrú acélbetétes szandálban céltudatosan gyorsan mozogva közlekedek a bevásárló központban... tipikusan mint vmi cigány ez a melós oltözet

mikor nemzetköziztem az volt alegjobb: zokni, letaposott papucs, rövidgatya poló nyakban az övtáska
Beugrott egy sztori.
Jó pár éve amikor még pesten laktam, télen jó hidegben, sál rám tekerve sapka jól lehúzva ép csak a szemem meg az orrom volt ki, nagy pufi kabát, sietősben fel kellett adni egy csomagot. Beszaladtam hónom alatt a csomaggal, egy soha nem jártam postára, s gyorsan végignéztem az összes ablakot, hol is kéne feladni, majd odaálltam az egyikhez ami üres volt megkérdezni a dolgozót, az őr ott termett mellettem mondhatni túl közel és láthatóan erősen izgult, vajon mit húzok elő
Azt megértem, hogy Manka után mennek, mert jó csaj , de utánad miért? Vagy nálatok csajok a biztonsági őrök?
az egy külön állatfaj... utánam is mindig koslatnak, pedig távol állok a cigány formától, és még gyűlölöm is őket
Manka lenni szőkecigó?
én nem megyek mert ha még egy árnyalatot barnább leszek már utánam koslat a bizt. őr a tescoban
Ez a mostani X-Games-en kétszer elrontott WC papír ugrás következménye?
Csóri srác, ha végigsétálna azon az aknamezőn, ami a T4-ben van, tuti rátapadna egy akna
Hogy a fenébe ne, csak kell alád egy motor is