Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez természetes
tudom , én is jártam már így , ellopták a telefonomat , azt leszartam , csak a sok szám áááááááá az volt dühítő
nekem , régebben kollega na szép ? és nem mertem gyanúsítani senkit .
te tudod hova tettem le , ahová a nagy siratok felfutnak ott a tetőre, és a kis wellnesbe gurultunk le , a kettő egymástol 50-60 méter.
aranyos vagy,

itt igazábol a telefon nem egy nagy érték csak a sok szám ami benne volt na azt ujbol beszerezni elég bosszuság...

meg maga a dolog, hogy az erdőböl ellopnak egy övtáskát egy halál néptelen helyröl, ugy hogy ott visitok a motorral 50-60 méterre....
rögtön körbe motoroztam a környéket , aztán tüz haza kb 5 perc alatt haza érek onnan , csajom telefonját elhoztam kb 50 szer hivogattam nem vette fel,
aztán letiltattam a számot ,majd holnap megkapom 5 ezerért ujbol...
csak a sok szám a gáz ami a teloban volt...
nagyon sajnállak szegénykém tudom nem sokra mész vele
akkor kapni fog
Na soha többé nem teszem le az övtáskát sehova, pedig le szoktam én is pakolászoni, hogy ne törjön ami benne van.
Hívtad már a számod? Kicsöng? Lábnyom volt a környékén? Jó fát néztetek?Esetleg állatka odébb lökte?
Be kéne vezetni a régi módszert, ha elkapnak egy tolvajt, lecsapni a kezét, szerintem hatásos, meggondolnák páran...
az szép
amugy sejtem majdnem biztosra hogy ki volt...

a multkor egy colos pali ott boklászott az erdőben és elkezdett barom stilusban ugatni, hogy miért motorozunk itt meg hogy képzeljük, és hasonlok...
aztán elmondtam neki hogy te is engedély nélkül lopod innen az erdőböl a gombát ugyhogy nekem ne ugassál mert nem cseresznyéztünk egy tálbol.

szerintem tutti az a gyökér vitte el, de meglátom legközelebb olyat bebaszok neki mint a a haverom a multkor akinek meg utána csapott egy bottal.

nagy az isten állatkertje és kevesen vagyunk benne gondozok.
fasza
uraim ma hogy jártam, beszarás.....

kimentünk motorozni ide a kispályára a kinderrel, fent a hegytetőn ahol csak motor nyom van, és a madár se jár arra, letettük az övtáskát egy fa tövébe pont ahol minden körben vissza fordulok,
motoroztam a kinder meg fotozgatott, aztán átmentünk egy másik helyre lejjeb ahol csak ilyen farönkös balhék vannak, kb 60-80 méterre onnan, hogy ott is bohockodok egy kicsit, és közben valaki ellopta az övtáskámat az erdőböl....

a telefonom volt benne, meg egy liter viz, remélem gyogyszerre költi a telefonom árát aki elvitte....
Viszont így is lehet extrémkedni , jó volt hazakeveredni onnan ilyen kormánnyal , röhögtem egy csomót, olyanokat estem
Ez is a rossz súlypont áthelyezésnek köszönhető egy hónap alatt a második kormány. Van egyik katlan végén egy dupla fellépős kijáró, nem lehet neki futni, szinte helyből kell megugrani nagy gázzal, s az elsőn hátul marad a súlypont a másodikon meg a motor csinált egy Pastranas hátra szaltót.
Köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem alkalmazni!
Ma felvettem mit alkotok, a videóban jól látszik, hogy szar helyen van a súlypontom, nem megfelelő ritmusban változik a talaj viszonyokhoz képest, illetve rendszeresen leugrik a lábam a lábtartóról az előbbi miatt, szóval ez lesz a fő gond, nem jól tehermentesítem/terhelem a motort ezen a szakaszon.
Estét!
nem Tatabányán...Komáromban,Oroszlányon és Szlovákiában
Akkor ott lesz a teszt hely. Amugy tényleg nagyon bejön,és tetszik, hogy pár négyzetméteren mekkorát lehet vele élni. Nagy találmány.
homokban is elég szarok, meg laza murvásban is, viszont itt az én kispályámon jol muzsikálna a nagy sziklásban.
A szezonba nem nagyon érek rá,de szeptembertől időmilliomos leszek. Már gondoltam a homokbányára,csak nemtom ezek a gumik hogy fognak homokba,mert murvás kövesen szinte semmit.
hozd ki a homokbányába hétvégén,leteszteljük.
Én se bántam meg,hogy megvettem. Jo kis ügyeskedős játékszer.
és még egy dolog,

nekem az vált be a gyakorlatban hogy a nehéz helyek gyakorlását ,mindig meg kell tűzni egy-egy szellőztetös résszel ahol te is meg a motor is kicsit visszahül , te is lelazulsz, agyilag kicsit kisimulsz.
nem kell nagy kör a lényeg hogy lazább legyen és tempos.

amugy nagyon görcsössé válik egy nehéz hely gyakorlása, eléggé demoralizálo.
ez már csak igy van hogy a talajviszonyok változásával a nehéz helyek is sokszorosára nehezednek.

probáld ki hogy mikor nagyon sáros a hely, viszel magaddal kis bicigli pumpát, azért hogy mikor haza indulsz elötte visszafujd a gumit..

ott a helyszinen gecire le engeded a kereket, 0,2-0,3, van egy digites mérőm azzal lövöm be, mezeiben ugy szoktam megnézni hogy a szelepet megnyomod ujjal a felni felé,és ha be tudod nyomni könnyen a felniig, az kb 0,3.
fontos hogy legyen éle a guminak, vagy vágd meg elötte, vagy new guma, aztán mikor jön a szárazabb időszak visszaszereled a kopottat,olyankor majdnem mindegy mi van fenn.

jahh és lapos guminál nem árt a két elfordulásgátlo, amugy hamar eltekeri és kiszakad a szelep.
Előre is köszi!
Az a jó, ha menet is van! Talán azért nem élvezem mostanság annyira az endúrót, mert csak kimegyek egy helyre és ott szopok, amíg azt nem érzem, hogy most már megy az a technika, így nem túl élvezetes...főleg ha nem tudom megoldani, ahogy elképzelem, akkor még sikerélmény sincs, csak hulla fáradtság, néha úgy jövök haza a motoron, mint a meglőtt lovasok a lovon, csak fekszek rajta annyira kivagyok.
Lehet processzort kéne cserélnem , nem tudom elég gyorsan feldolgozni, mit is kéne csinálni a talaj változás függvényében, ha meg lassan megyek, kevés a lendület a sáros csúszós köveken...
Napot!