jahh meg eszembe jutott a multkor irtad folyton lecsuszik a lábtartorol a lábad, akkor ne azt csináld hogy kihegyezed flexel a fogakat mert kurva hamar megeszi a csizma talpat, csináld azt hogy leveszed a két lábtartot és az ütközőjére ráhegesztesz utána meg flekszeled,
a lényeg hogy mikor felrakod a lábtartok vége felfelé áll ,igy bentartja a váz mellett a lábad , nem vizszintesen , mint ahogy új korában van egy motoron .
Dew cseréld le a kormányod egy profi 28-ra, az kb 5-ször enyit bir, persze ne fos pazazz-t tegyél rá az egy vicc.
vam az a palcse nevü srác, szokott irogatni ktm-be ,van egy bontoja www.krosszmotorok.hu nála tudsz venni illyen 10-ért gyári zsir új ktm-es magurát, az jo minőség sokat bir.
ha veszel egyet küldök neked ingyé egy 28-as átalakitot, támogassuk a jövő extrém endurosait.
ma intett nekem egy utcai motoros, mikor az ut mellet mentem el, királyszentistvánon, ezuton üzenem neki nem vagyok bunko, csak egy terepmotoron ekkora temponál nem nagyon lehet elngedni a kormányt hogy lezserül vissza integesek...
énis eztmondom h valamivel szarabbul megyek nekem mostanában volt kb 4hónap kihagyásom és meglepődtem hogy az extrémebb dolgok egészjól mennek ahoz képest h menyit kihagytam egyhuzamba mentem 3napot motorzni és úgy mentem mint régen csak azóta a gg is készvan szóval megint lassan lesz 1 hónap szünetem
biztos igaz, elhiszem csak pl én idén megtudom számolni a 2kezemen hányszor voltam motorozni és azért mert nincs rá pénzem aztán így hogy néhanéha meygek általában nem feljetek el motorozni, nyilván valamiylen szinten rosszabul megyek mint amikor legutóljára ha ilyen 2hónapok vannak a motorozások között vagy több így nehezen tud az ember graham jarvis szintre fejlődni szerintem
Nem pénz és idő kérdése! Van a környékemen olyan,akihez hetente kétszer jön az edző,aztán mégse sokat fejlődött! Fejlődött valamit persze,de az finoman szólva is picsafüst!
Valakinek van hozzá érzéke és meg lehet tanítani,illetve megtudja tanulni.Van aki meg akármit csinál,sosem lesz belőle jó motoros!
Te valamit igencsak félreolvastál...motorozni most is szeretek (pontosabban szeretnék), terepen is, _ha_ lenne a közelben erre alkalmas értelmes hely (meg lóvé és idő)...itt nincs, Kanadában, mint a videó is mutatja, volna...
Bálint! Ma menjél éjszakai endúróra, lesz világítás fentről, erős csillaghullást mondanak, meg teliholdat. Aki teheti és érdekli, lesse meg.
Rosszak legyetek, jó hétvégi csapatást hétfőig nem szennyezem a fórumot!
a lényeg hogy mikor felrakod a lábtartok vége felfelé áll ,igy bentartja a váz mellett a lábad , nem vizszintesen , mint ahogy új korában van egy motoron .
vam az a palcse nevü srác, szokott irogatni ktm-be ,van egy bontoja www.krosszmotorok.hu nála tudsz venni illyen 10-ért gyári zsir új ktm-es magurát, az jo minőség sokat bir.
ha veszel egyet küldök neked ingyé egy 28-as átalakitot, támogassuk a jövő extrém endurosait.
ma intett nekem egy utcai motoros, mikor az ut mellet mentem el, királyszentistvánon, ezuton üzenem neki nem vagyok bunko, csak egy terepmotoron ekkora temponál nem nagyon lehet elngedni a kormányt hogy lezserül vissza integesek...
igérem gyakorolni fogom a vissza intést terepen..
Én ha 3-4 hétig nem megyek,észreveszem magamon,hogy mennyivel lassabb vagyok.
Valakinek van hozzá érzéke és meg lehet tanítani,illetve megtudja tanulni.Van aki meg akármit csinál,sosem lesz belőle jó motoros!
Az évekkel egyre nehezebb lesz a dolog...én már lehet hogy el is késtem...
lépnék én is...ha tehetném...míg fiatal vagyok...
Rosszak legyetek, jó hétvégi csapatást