a második fát ugy hogy felfutok az árok bal szélére és ott ugrom meg, középen legalább köldökig érő, vagy a felett egy picivel csak átbillentősben menne, vagyha elé tennénk méterre egy fiksz ki ékelt farönköt azon már fel lehetne ugrani.
be bizony...múltkor trehány voltam,rá is csesztem
elfelejtettem bezárni a kocsimat,erre hajnali 2-kor arra keltünk hogy rámolják ki a bítlit...tanultam belőle,most már mindig bezárom
csak a Ray Ban kedvenc napszemüvegem bánta szerencsére,benne volt GPS,jogsi,forgalmi,minden kacat de arra nem volt idő hogy elvigyék
Kérünk még ilyen képeket! Legalábbis részemről!
Az első rakás, amin a motorod áll, nem tűnik teljesíthetetlennek, a második két egymás felett lévő fa már igen. Azon hogy a fenében mész át? Ráemeled, ok, átbillen, ok, de a másik oldalon, hogy nem esel fejre?
Minden elismerésem , szerintem meg nehéz!
Vízszintben akartam egyszer átmenni egy fán 45 fokban(igaz az kerékvastag lehetett), de úgy kivágta a hátulját oldalra, mint a huzat, estem olyat
Amikor itt átröppensz, nem dobja ki a seggét jobbra?
igen ott pont az a feladat hogy egy felfelében kell megugrani egy 45 fokos fát, amugy nem nehéz
mindig nem tudsz egykeréken menni, föleg a fákon, ha tul emeled az elejét akkor a hátulját felküldi az égbe, csunya kalimpálos kézenállást produkálva...
az elsőkerék üsse a fa tetejét ,akkor mükszik jol a fizika.
Ügyes srác a Kinder! Jól elkapta a pillanatokat! Jó képek!
Látom nem sokat bajlódsz az elejével, keréken közlekedsz, így nem akad meg semmiben az első kerék, nem törik meg a lendület
Mester, az első képen mi a feladat? Mert ha úgy átmenni azon a fán félkeresztben, azon a meredek feljárón, akkor
Maga a feljáró is igen meredek...
Egy jó tapasztalat ismét...úgy látszik az autóknak is lelke van, kölcsönadtam hétfőn Hugoméknak egy pesti útra, ma mentem volna vele, riasztónak annyi, nem reagál rá a kocsit.
Nemigen adom kölcsön többé, érzékeny lehet arra ki vezeti
Van köztetek autótolvaj?
Hova szokták beépíteni a központi egységet? Le kéne olvasnom milyen típus, hogy utána tudjak nézni. Bár a hangszórójától a vezetéket lehet le tudom követni, hova megy, de remélem nem a műszerfal mögött van, mert azt lebontani Az adó a rajta lévő led szerint jó, azaz nem az elem merült le.
Előre is köszi az infót!
Havernak a sisakját lopták le a motorról az erdő közepén a senkiföldjén.Kb 5percet volt távol a motortól.Még annak örült hogy a motort nem vitték el.Fasza hogy mik vannak Remélem nemsokára találkozol azzal az emberrel
Valakinek nincsen otthon 28as kormánya elfekvőben aki elkövetné azt, hogy eladja nekem?
Amit Zoozeetól kaptam azt sikerült elhajlítani
én meg elmegyek ujj kártyáért 5 ezerért, hogy visszakapjam a régi számom.
elfelejtettem bezárni a kocsimat,erre hajnali 2-kor arra keltünk hogy rámolják ki a bítlit...tanultam belőle,most már mindig bezárom
csak a Ray Ban kedvenc napszemüvegem bánta szerencsére,benne volt GPS,jogsi,forgalmi,minden kacat de arra nem volt idő hogy elvigyék
Az első rakás, amin a motorod áll, nem tűnik teljesíthetetlennek, a második két egymás felett lévő fa már igen. Azon hogy a fenében mész át? Ráemeled, ok, átbillen, ok, de a másik oldalon, hogy nem esel fejre?
Vízszintben akartam egyszer átmenni egy fán 45 fokban(igaz az kerékvastag lehetett), de úgy kivágta a hátulját oldalra, mint a huzat, estem olyat
Amikor itt átröppensz, nem dobja ki a seggét jobbra?
mindig nem tudsz egykeréken menni, föleg a fákon, ha tul emeled az elejét akkor a hátulját felküldi az égbe, csunya kalimpálos kézenállást produkálva...
az elsőkerék üsse a fa tetejét ,akkor mükszik jol a fizika.
Látom nem sokat bajlódsz az elejével, keréken közlekedsz, így nem akad meg semmiben az első kerék, nem törik meg a lendület
Mester, az első képen mi a feladat? Mert ha úgy átmenni azon a fán félkeresztben, azon a meredek feljárón, akkor
Maga a feljáró is igen meredek...
sisakot nem tudta volna ellopni az mindig a fejemen van...
Nemigen adom kölcsön többé, érzékeny lehet arra ki vezeti
Van köztetek autótolvaj?
Hova szokták beépíteni a központi egységet? Le kéne olvasnom milyen típus, hogy utána tudjak nézni. Bár a hangszórójától a vezetéket lehet le tudom követni, hova megy, de remélem nem a műszerfal mögött van, mert azt lebontani
Előre is köszi az infót!