vagy elmenjek robogóval?ezen gondolkozom úgyisleszopatok mindenkit ...feltéve ha nő az illető... halkan jegyezném meg ,hogy az egyik legjobban szopató férfi vagyok európában
na morgenny....ma nem kell mennem motorozni sajna ..
nem jó a lengővilla ...
beszarok .... pedig ugyanolyan majdnem ..csak mégse....
pedig éjjel még megpróbáltam a lehetetlent is összelegózásügyileg de pont lehetetlen...hát azt próbáltam mikor megjöttem fehérvárról vazze....
úgyhogy van egy ktm lengővillám 2T exc -re való eladó 2005-08-ig kb...
Köszi szépen, beszéltem vele. Pót öccs? Öööö...izé...szóval "lecsó"-ként sikerült beazonosítania Sajnos nem lesz ebből semmi, mert komolyan gondolja az egyötöt. Valszeg ér is annyit (elmondta, hogy van vagy 4 kilóért extra a gépen) de nem nekem...Mégegyszer köszi!
Öööö..aszittem, hogy ilyenkor az eladó adja a jutalékot...Igaz, a legokosabbak beszedik mindkét féltől Részemről igazán öröm lenne! Reméljük így is lesz!
Teljes izgalmi állapotba kerültem Kedvem van hozzá, pénzem az nincs, de csak megoldjuk valahogy ha komolyra fordul a dolog...Esetleg valami kontakt az emberhez? Az a bajom, hogy van ez a gyönyörűséges, makulátlan és páratlan Super Enduróm amit szaré-hugyé árulok, ott porosodik a KTM szalonban Ócsán és abban álla sok-sok kápé...De mondom, azért ha nagyon izgi a dolog, valamit csak kitörpösködök. Szal vmi ímélcím vagy telszám nem volna rossz az barátodhoz. Köszi!
csak elkövetted ezt a hibát, hogy kimondtad azt az igent, pedig mondtam hogy a nemet mond..
csak a motort nehogy eladd...
sokat lehet roluk meséli vajon mire is jok amugy a gyakorlatba meg lofaszt se érnek..
viszont jo drágák.
amugy enyémen is van ez a felhőcske napocska funkcio gomb..
vagy lehet pont azt kell vele állitani?
nem jó a lengővilla ...
beszarok .... pedig ugyanolyan majdnem ..csak mégse....
pedig éjjel még megpróbáltam a lehetetlent is összelegózásügyileg de pont lehetetlen...hát azt próbáltam mikor megjöttem fehérvárról vazze....
úgyhogy van egy ktm lengővillám 2T exc -re való eladó 2005-08-ig kb...
Egy jó 520-ast nem akarsz? Az egyik cimborámra rámarad.
Ha megveszed,mutatok itt a környékbe jó helyeket,ahol mindjárt ki is lehet próbálni!
Köszi!
Adj egy emil címet,aztán elküldöm a srác számát!