Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi baja lett a te lengővilládnak ?
Ja el követtem azt a hibát.Moci marad :)Go Nászut a welnesbe :)
gratula neked,és a nejednek.

csak elkövetted ezt a hibát, hogy kimondtad azt az igent, pedig mondtam hogy a nemet mond..

csak a motort nehogy eladd...
fuuu azok a mese gyujtások nagyon jok...

sokat lehet roluk meséli vajon mire is jok amugy a gyakorlatba meg lofaszt se érnek..

viszont jo drágák.

amugy enyémen is van ez a felhőcske napocska funkcio gomb.. csak éppen lofaszt nem érzékelni belőle mikor sűt, és mikor esik..

vagy lehet pont azt kell vele állitani?
Kész a nősülés :)
morgen
csaknem eladtad a motorod ....
Én is azon gondolkoztam hogy megyek robogóval!
ja amúgy a többieknek 10 :00 -kor bágerből indul a pokoljárás
vagy elmenjek robogóval?ezen gondolkozom úgyisleszopatok mindenkit ...feltéve ha nő az illető... halkan jegyezném meg ,hogy az egyik legjobban szopató férfi vagyok európában
na morgenny....ma nem kell mennem motorozni sajna ..

nem jó a lengővilla ...

beszarok .... pedig ugyanolyan majdnem ..csak mégse....
pedig éjjel még megpróbáltam a lehetetlent is összelegózásügyileg de pont lehetetlen...hát azt próbáltam mikor megjöttem fehérvárról vazze....
úgyhogy van egy ktm lengővillám 2T exc -re való eladó 2005-08-ig kb...
ja,beszéltünk,el is felejtettem
Köszi, kihagyom! Az újszerű vasakra gerjedek inkább, ráadásul most a fejembe vettem ezt a 2T ügyet is...
Bazze akkor ugrott a jutalékom!
Egy jó 520-ast nem akarsz? Az egyik cimborámra rámarad.
Köszi szépen, beszéltem vele. Pót öccs? Öööö...izé...szóval "lecsó"-ként sikerült beazonosítania Sajnos nem lesz ebből semmi, mert komolyan gondolja az egyötöt. Valszeg ér is annyit (elmondta, hogy van vagy 4 kilóért extra a gépen) de nem nekem...Mégegyszer köszi!
Csak mond neki,hogy szóljon a pót öccsének!
Jaja, jól hangzik! Csak tudnám kit keressek...
Ő is ad! Rosszul nem járnál azzal a motorral,az biztos.Én is gondolkoztam rajta,de valahogy nekem nem jön be. Hiányzik a traktor nyomatéka!
Öööö..aszittem, hogy ilyenkor az eladó adja a jutalékot...Igaz, a legokosabbak beszedik mindkét féltől Részemről igazán öröm lenne! Reméljük így is lesz!
Persze hogy jutalék,a közvetítésér!
Ha megveszed,mutatok itt a környékbe jó helyeket,ahol mindjárt ki is lehet próbálni!
Jutalééék? Ja, korrekt! Hát, mindenképpen elviszlek motorozni (vagy Te engem:), meghívlak erre-arra, tuti jó buli lesz A mélcímem: zso.re@freemail.hu

Köszi!
Ha megadom az emil címét vagy a telefonszámát,akkor mi lesz az én jutalékommal?

Adj egy emil címet,aztán elküldöm a srác számát!
Teljes izgalmi állapotba kerültem Kedvem van hozzá, pénzem az nincs, de csak megoldjuk valahogy ha komolyra fordul a dolog...Esetleg valami kontakt az emberhez? Az a bajom, hogy van ez a gyönyörűséges, makulátlan és páratlan Super Enduróm amit szaré-hugyé árulok, ott porosodik a KTM szalonban Ócsán és abban álla sok-sok kápé...De mondom, azért ha nagyon izgi a dolog, valamit csak kitörpösködök. Szal vmi ímélcím vagy telszám nem volna rossz az barátodhoz. Köszi!