Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy vannak fasza részletes túristatérképeim a romcsi hegyekről külön külön bedigitalizálva .....esetleg ha kell ..adnám... megoldhatjuk valahogy ...de gondolom van nektek is ....
alagut megvan ,racs van rajta ,

ott az erdobe vki csinalt egy palyat is,de itt minden nagyon szaraz,mondjuk nem szeretek varacskolni,m sok a melo ,mig letisztitom rendesen

iden a f 1 t neztem az alaguttol visszabb 200 meterrel

Az Orion fedonevu egyent nem ismeritek kek 300 as GGje volt 4 eve ott vette Dorogon,ment is Seniorban par futamon?
lehet nálam most kezdődött
akor ismersz ott a ring mellet lakó attila newű embert 450exc 2005 hajt.
párszor voltunk kint vele a biharba.
ill van egy egykerék... nevű haverja is akivel lyaút metünk a biharba. ismered őket?
háringről jut eszembe ...régen volt enduróverseny a ringen...be lehetett menni az alagútba a pálya alá...de aztán kivették belőle mert nem vitte ki a huzat a kétütemű olajat belőle...

ronis olyasmi alagút mint ami a tisén van ..emléxel rá?
mar eppen kifele jovok ebbol a virusos influenzabol vmi,mar csak taknyos vk
aukciókra gondolsz déw?
az volt.
pl zorrobi egy ilyen faátemeléses témánál beleesett fejjel lefelé egy 5m mély szakadékszélű patakba!

átemelük a berget...persze nem nagyon akartak jönni segíteni de aztán csak felfogták hogy valami nem kaúser....
szóval 3an átcibáltuk-mellettem 0,5m re ott volt a szakadék.
letesszük akkor látom hogy a blokkvédő csavarjaim kilazultak....
jött zorrobi gasgas nambitionnnal.-))
átemelték -mire odaértem- az elejét ketten. megfordulak akkro csinálom tovább a berget mikro egycő csak....kiabálás....
ez a okostóbi meg lennt áll benne a patakba 5mrel lejjebb.
mivan? mitcsinálsz ott.... de akkor látom ám... a motorja fejjel lefelé lóg a fáról a szakadék felett a másik tag tartja hogy ne zuhanjon tovább....
ketten együttes erővel felcibáltuk a kwerdát majd robi is megjelent egy 50mnyi séta után fent.

utólag mesélte hogy mikor már átrakták akkor billent meg és zúgott lefelé felllyel előre! majd valahogy -ő sem tudja hogy egyszer csak lábbal leflé a falba kapaszkodva leért.
még meg sem ütötte magát!
paúk emeber elmehet a faszba.

azt azért tudni kell ha ne adgylyad isten fejjel előre és nem sikerül a 10 pontos talajgyakaorlat akkor ... nem is tudam hogy lehetne onnan kivenni valakit majd hogy viszük le a kórházig.
ezért nem szoktunk kötni biztit mikor kimegyünk.
ha kicsi a baj akkro elmegyünk a kocsiig és 30perc múlva itthon vagyunk.
ha meg nagy akkor meg nincs gond megint mert max a köveket kell rádobálni hogy nem csúnyálkodjon ott egy motoros hulla...mert kivinni úgy sem tudjuk.
tehát biztosítás megint minek?
Egyébként maga a SHOEI gyárilag kifúrkálja a hejját
nem titkos,Hring,Kerepes,Godollo ez a kornyek .
amúgy te merre motorozgacc? ha nem titkos persze
hat ,nem ismertek lehetetlen feladatot
Erre már én is gondoltam. Utalok 10-et hogy a következő is benne legyen. Számla nem kell.
nem lemez csavar az hanem popszegecs mondjuk a lényeg ugyan az..
Ha a 3 szegecsre gondolsz a silt végén az nem megy át a hejjon, hanem csak a régi silthez fogja oda azt amit én csináltam, a szellőzést nem akartam megoldani, azt meghagytam a régiből.
ezt az elsőkeréken egykerekezős ballra-jobbra tekergetős dolgot egy lejtős utcában gyakorold lefelé, a legkisseb berugozás-fékre feljön a hátulja..

utána a sima terepn már könnyedén fog menni..

nincs mit 5 ezer+áfa..
láttam azt a verziot ,lehet összedobok egyet a héten időm ugyis mint a tenger..
azert a sisakgyarto,dobna egy hatast,ha meglatna,h lemezcsavarokkal furkalod at a hejjat
Na ez megy a leg nehezebben. Csak minimálisan tudom tekerni a fenekét. Volt már olyan is,hogy meg akartam emelni a hátulját,aztán bebicskázott balra,és már halántékon is voltam. Amugy nagyon tetszik,sokat lehet vele ügyesedni,meg egyensulyra ráérezni. Enduron egyre kevesebbet teszem le a lábam megállos gondolkodos részen. Egyszoval komoly játékszer.
volt mikor ugy telibe fejeltem egy fát hogy vagy tiz percig ültem a földön szédölgö fejjel és az élet apro örömeiről meditáltam , több kevesebb sikerrel..
igen igy..
bakker a mai napig kapsz bármelyik boltban a pénztárnál kell kérni 1 csomag van 1-200 ft, félbe töröd és ugy..

amugy én ezzel borotválkozom is a kényes helyeken..
Néha azért elgondolkodom, hogy mi minden nem lenne rajtam egyben, ha nincsenek a védőfelszerelések.
Vajon a fejem is így nézne ki, ha most nincs rajtam a sisak?
Kislanyom ,azert puha,h ne fajjon!
tényleg a triálrol jut eszembe, hogy megy a játék?

mennek már az elsőkeréken egykerekezős hátulja balra-jobra eltekerős szorik?
Szerintem nagyapám is váltott már az eldobhatósra