amúgy vannak fasza részletes túristatérképeim a romcsi hegyekről külön külön bedigitalizálva .....esetleg ha kell ..adnám... megoldhatjuk valahogy ...de gondolom van nektek is ....
akor ismersz ott a ring mellet lakó attila newű embert 450exc 2005 hajt.
párszor voltunk kint vele a biharba.
ill van egy egykerék... nevű haverja is akivel lyaút metünk a biharba. ismered őket?
háringről jut eszembe ...régen volt enduróverseny a ringen...be lehetett menni az alagútba a pálya alá...de aztán kivették belőle mert nem vitte ki a huzat a kétütemű olajat belőle...
ronis olyasmi alagút mint ami a tisén van ..emléxel rá?
aukciókra gondolsz déw?
az volt.
pl zorrobi egy ilyen faátemeléses témánál beleesett fejjel lefelé egy 5m mély szakadékszélű patakba!
átemelük a berget...persze nem nagyon akartak jönni segíteni de aztán csak felfogták hogy valami nem kaúser....
szóval 3an átcibáltuk-mellettem 0,5m re ott volt a szakadék.
letesszük akkor látom hogy a blokkvédő csavarjaim kilazultak....
jött zorrobi gasgas nambitionnnal.-))
átemelték -mire odaértem- az elejét ketten. megfordulak akkro csinálom tovább a berget mikro egycő csak....kiabálás....
ez a okostóbi meg lennt áll benne a patakba 5mrel lejjebb.
mivan? mitcsinálsz ott.... de akkor látom ám... a motorja fejjel lefelé lóg a fáról a szakadék felett a másik tag tartja hogy ne zuhanjon tovább....
ketten együttes erővel felcibáltuk a kwerdát majd robi is megjelent egy 50mnyi séta után fent.
utólag mesélte hogy mikor már átrakták akkor billent meg és zúgott lefelé felllyel előre! majd valahogy -ő sem tudja hogy egyszer csak lábbal leflé a falba kapaszkodva leért.
még meg sem ütötte magát!
paúk emeber elmehet a faszba.
azt azért tudni kell ha ne adgylyad isten fejjel előre és nem sikerül a 10 pontos talajgyakaorlat akkor ... nem is tudam hogy lehetne onnan kivenni valakit majd hogy viszük le a kórházig.
ezért nem szoktunk kötni biztit mikor kimegyünk.
ha kicsi a baj akkro elmegyünk a kocsiig és 30perc múlva itthon vagyunk.
ha meg nagy akkor meg nincs gond megint mert max a köveket kell rádobálni hogy nem csúnyálkodjon ott egy motoros hulla...mert kivinni úgy sem tudjuk.
tehát biztosítás megint minek?
Ha a 3 szegecsre gondolsz a silt végén az nem megy át a hejjon, hanem csak a régi silthez fogja oda azt amit én csináltam, a szellőzést nem akartam megoldani, azt meghagytam a régiből.
Na ez megy a leg nehezebben. Csak minimálisan tudom tekerni a fenekét. Volt már olyan is,hogy meg akartam emelni a hátulját,aztán bebicskázott balra,és már halántékon is voltam. Amugy nagyon tetszik,sokat lehet vele ügyesedni,meg egyensulyra ráérezni. Enduron egyre kevesebbet teszem le a lábam megállos gondolkodos részen. Egyszoval komoly játékszer.
volt mikor ugy telibe fejeltem egy fát hogy vagy tiz percig ültem a földön szédölgö fejjel és az élet apro örömeiről meditáltam , több kevesebb sikerrel..
Néha azért elgondolkodom, hogy mi minden nem lenne rajtam egyben, ha nincsenek a védőfelszerelések.
Vajon a fejem is így nézne ki, ha most nincs rajtam a sisak?
ott az erdobe vki csinalt egy palyat is,de itt minden nagyon szaraz,mondjuk nem szeretek varacskolni,m sok a melo ,mig letisztitom rendesen
iden a f 1 t neztem az alaguttol visszabb 200 meterrel
Az Orion fedonevu egyent nem ismeritek kek 300 as GGje volt 4 eve ott vette Dorogon,ment is Seniorban par futamon?
párszor voltunk kint vele a biharba.
ill van egy egykerék... nevű haverja is akivel lyaút metünk a biharba. ismered őket?
ronis olyasmi alagút mint ami a tisén van ..emléxel rá?
az volt.
pl zorrobi egy ilyen faátemeléses témánál beleesett fejjel lefelé egy 5m mély szakadékszélű patakba!
átemelük a berget...persze nem nagyon akartak jönni segíteni de aztán csak felfogták hogy valami nem kaúser....
szóval 3an átcibáltuk-mellettem 0,5m re ott volt a szakadék.
letesszük akkor látom hogy a blokkvédő csavarjaim kilazultak....
jött zorrobi gasgas nambitionnnal.-))
átemelték -mire odaértem- az elejét ketten. megfordulak akkro csinálom tovább a berget mikro egycő csak....kiabálás....
ez a okostóbi meg lennt áll benne a patakba 5mrel lejjebb.
mivan? mitcsinálsz ott.... de akkor látom ám... a motorja fejjel lefelé lóg a fáról a szakadék felett a másik tag tartja hogy ne zuhanjon tovább....
ketten együttes erővel felcibáltuk a kwerdát majd robi is megjelent egy 50mnyi séta után fent.
utólag mesélte hogy mikor már átrakták akkor billent meg és zúgott lefelé felllyel előre!
még meg sem ütötte magát!
paúk emeber elmehet a faszba.
azt azért tudni kell ha ne adgylyad isten fejjel előre és nem sikerül a 10 pontos talajgyakaorlat akkor ... nem is tudam hogy lehetne onnan kivenni valakit majd hogy viszük le a kórházig.
ezért nem szoktunk kötni biztit mikor kimegyünk.
ha kicsi a baj akkro elmegyünk a kocsiig és 30perc múlva itthon vagyunk.
ha meg nagy akkor meg nincs gond megint mert max a köveket kell rádobálni hogy nem csúnyálkodjon ott egy motoros hulla...mert kivinni úgy sem tudjuk.
tehát biztosítás megint minek?
utána a sima terepn már könnyedén fog menni..
nincs mit 5 ezer+áfa..
amugy én ezzel borotválkozom is a kényes helyeken..
Vajon a fejem is így nézne ki, ha most nincs rajtam a sisak?
mennek már az elsőkeréken egykerekezős hátulja balra-jobra eltekerős szorik?