Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyittassunk egy extrém endúró topikot, s az ilyeneket majd oda írjuk le
ezt mi a picsának írtad ide ?..ne offoljál vazze ..kit érdekel szerinted itt az endurózás ?

jól van csak vicceltem...írd le mégegyszer!
Megpróbálom leírni mi is történt a hétvégén! De előtte egy kis táj
http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem nem csak Zarándol és Dewendurót érdekli!
Szombaton hajnali 5 indulásunk után megérkeztünk az Erdélyi BIHAR hegységbe.
Lepakolás, öltözés, kis pálinka és indulás! SAJNOS A KAMERA ELÉGGÉ LEFELÉ ÁLLT!
A pénteki motorozás után a társaság ketté vált 16-an voltunk kb szombaton reggel. http://www.youtube.com/watch?v...
A mi csoportunkba,illetve a ismerősöm mellé társulva / Robi/ mint később kiderült a keményebb társaságba, velünk együtt 5en indultunk a motorozásba
Már az első kis patak után hirtelen egy laza talajon fel!
Itt már éreztem hogy miért is maradt el a társaság több része
Nem kisebb nevek mentek a másik társasággal mint Marko Pisti és barátai.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Kicsi tanács után a laza talajon meg is volt az első emelkedő
Mint este kiderült utána mentünk egy pár km-t a hegyeken.
Gerinceken átkaptatva egyikről a másikra.
http://www.youtube.com/watch?v...
A talaj elég jól tapadt.
Még meg is kérdeztem Robit hogy ennyi lesz?
Ő kajánul vigyorgott és mondta,hogy ez még semmi csak egy kicsit fáradjunk.
Jó pár km után találtunk egy nagyon jó kaptatót!
Avaros és mindenfelé fák az avarban,ami elég szigorúan emelkedett is természetesen
Itt 3-ba elég jó tempóval már fel is jutottam valameddig de itt sajna a végén meglassultam és jól oda is b-tam a derekamat. http://www.youtube.com/watch?v...
Szerencsére a többiek sem jutottak nagyságrendileg feljebb.
Visszakanyarodva az "útra" ismét haladtunk a célunk felé
Kisebb nagyobb szopás után elértünk a VIKTOR által is jól dombocskához aminek a talaja akkora szívás hogy
Itt felmenő út nem volt csak a vezér hirtelen hatalmas gázzal elment előlünk
Robi tanácsát megfogadva: Juss minél magasabba,mert akkor kevesebbet kell,hogy told a vasat!
Hirtelen nem értettem miről beszél hisz a meredekség nem tűnt vészesnek de az erdő elég sűrű volt az biztos
A lényeg kb 3/4 óra szopás után tolás húzás motor baszlatás után sem tudtam addig feljutni ahol lett volna a köves rész ami a "szar"!
Viktor erre biztos emlékszel mert mondták Janiék hogy feltoltad mint egy állat
Itt meg is hajlok a fizikumod előtt
Sajnos a fiuknak le kellet jönni hozzánk mert nem bírtunk felmenni
Utunkon tovább haladva egy fasza kis meredek patak mederbe hirtelen megállt Jani és nézte hogy itt menjünk fel a mederbe teljesen fel! MAGAMBAN: a faszomat ez lehetetlen,biztos csak szívatnak!
Jani hirtelen megindult és csapatta is fel Nem sikerült elsőre,kicsit meg is nyugodtam hátha "ha nem megy akkor nem megy" de újból neki ment és felküszködte magát! Remélem nem volt rohadt unalmas és ha van igény a további szívásomra akkor írom!
csak alul tottyad össze ..a láncnál még nem ....

amúgy ktmm nél ez a 140 es még nem éri el oldalt a láncvédőt ..a mitas 120 asa meg már eszi ...

amúgy pár guminál máshogy méreteznek...még márkán belül is
üdv.ronis megcsináltam a világítást mehet az éjszakai menet.már csak gumit kéne venni
Köszönöm , ez a változat eszembe nem jutott.
Ha tényleg nem szélesebb, mint a 120/90-es mitas, akkor talán elfér, de ha leengedem 0,3 ra amit Ronis javasol, akkor lehet már verdesni fogja a láncot Nem tudom, ki kéne próbálni. Írok neked egy emailt.
Natura2000 madárvédelmi övezet, tudnék nekik mutatni jó pár tarvágást, csak hát az biztosan legális.
Részemről annyit megteszek a zöldek kedvéért, hogy tájvédelmire(nem a Natura2000 által kitalált buziság) nem megyek, túrista utakat kerülöm, ha még is odatéved valaki, ahol megyek, akkor átmegyek máshova, lovasok míg elhaladnak motort leállítom, sorompón elkerített kerítésen nem megyek át, behajtani tilos táblával nem szoktam találkozni nagyjából ennyit tudok tenni az ügy érdekében.
Köszi! Megnéztem őket.
Mindig elcsodálkozok Romcsin, hű bameg akkora hegyet. Jó móka lehet oldalazni ilyen helyen Ha volt extrém élmény, megoszthatod. Hallottam vetted a levegőt rendesen, munkás volt a terep!
Az üléseddel mi lett? Bár elég szimmetrikus rajta hátul az a két világosabb folt.
Estét!
a rendőrökről anynit. a múltkor megáltak a haverok mert kifogyott a benzinjük és jöttek le a hegyről a rendőr adott nekik benzint a szolgálti gépjárműből. a Daciaból.
ja ez a mániában volt..én kérek elnézést. mondom hogy szar hely az ott kint. és remélem soha nem lesz magyar kézen. mert nem kell oda a sok Köcsög. kint a hegyben jó fej az összes ember. rendőrtől a vadászig mind.
nem vergődik ne ugat. ha lő akkor annyit mond merre ne menyünk és jaú utat kíván.
nem pedig:
- lyaúnapot kívánok ,tudja e milyér állítottam meg?
mer én egy rendőr vagyok, a közeg.
nem szép ilyet mondani.
amúgy igazuk van részben hogy széthordjuk a hegyet. de csak 3. 10 méterrel hátrébb rakja a hátsógumi a hegyet nem pedig elviszi, kiégeti és cserepet téglát csinál egyes állatok élőhelyéből.
komplett hegyeket hordanak el mert a civilizáció védi a természetet.
képzeld már egy bősnagymarosi erőműben mikor milliárd köbméter betont...honnan jött az oda... hát kibányásztak egy hegyet. elvittek több zsázezer nm élőhelyet a vadaktól.
ne ugasson is tt newkem senki hogy kárt teszek a hegyben mikor motorozom. én nem hordom el..csak arrább teszem a felső 16mmmert 1-2 márerrel,de mikor meg megyek vissza felé akkor ugyan azzal a slungal már vissz is tettem azt az egy két métert. ilyen egyszerőű a matek.
mondjuk már a natura kétezernek hogy a székházukat vigyék már vissza a hegybe, meg a bányába. akkor lesznek csak annyira kártékonyak mint mi. addig...addig egy pusztító mind aki nem sátorban lakik.
Ride the Wind of Change+Taaki+MÉZ
50 es lila Derbi sendrával voltam
felpolcolva térdgépben, 1,5 honap..
LESZOPHATNAK!
Mááápedig olvassák!
és ha ezt olvassák a fuck sűnök akkor beszoptad..
FUCK U SÜN
A cimborámék egy bora lámpáját és szélvédőjét tették rendbe tavasszal! Nem is értem hogy ezek mire számítanak? Arra gondol hogy megáll neki valaki?
Én csak atomvillanás esetén állok meg!
hahahahahhaha a kékek elém álltak a reptérkeités mellett ma meg akartam mutatni az új csodát kaptak egy követ a szélvédöbe azt 1,2,3,4, köd elöttem......Fuck SÜN
ezek a ződek meg egyenruhások sose gyógyulnak meg ...

micsoda nagy kárt okozhattak a motorosok...vicc
Raktam fel egy kis vidit Erdélyből
Ja és keresem neked a cuccot